Novinka Reduced price! Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie Testované Zväčšiť

Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie Testované

€24.08

-19 %

€29.73

Nový produkt

Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Rozlíšenie Displeja 1520X720
Položka Stav Nové
Materiál IPS
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne
Číslo Modelu Pre Moto G8 Power Lite LCD
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
LCD Auta Áno
Displej > 3"

Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie 100% Testované Otepľovanie Tipy:

1. Prosím test displeja pred inštaláciou.

Sľubujeme, že každý displej bude testovaný a je v dobrom stave pred zásielky.Ale LCD je nestabilné produkt, dôrazne odporúčame test LCD pred inštaláciou.A prosím, pozornosť tovar je bez záruky po inštalácii .

2.Ak nie ste profesionál s inštalácie, dôrazne odporúčame, aby ste vyhľadajte technickú pomoc.

3.Vzhľadom na LCD obrazovke sú krehké a vysoké hodnoty, je potrebné a dôležité urobiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkaz, keď dostanete poškodený Výrobok.

4.V rôznych krajinách môžu mať rôzne daňovej politiky, pokiaľ ide o konkrétne produkty, vždy je najlepšie potvrdiť to u svojho miestneho colného orgánu, pred nákupom.Clá a dane, ktoré zvyčajne nie sú zahrnuté v cene príslušného tovaru, a náklady na dopravu, ste zodpovedný jasné DPH na všetky nákupy,

5.Venujte prosím pozornosť farba a to, či je s rámom pri objednávke cieľom zabezpečiť, že výrobok dostanete je, čo chcete.

6.Prosím, uistite sa, vyplňte správne adresu pri vytváraní objednávky, nemáme upraviť adresu po objednávke uviesť.

Štítky: huavei, motorola moto g8 fólie, 4g telefón android, prípad moto g8 moc, prípade g8 power lite, moto g8 napájania obrazovky, P9, zadný kryt p30 lite, displej moto g8 moc, mi 11 lite.

Napísať recenziu

Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie Testované

Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie Testované

Pôvodný pre Motorola G8 Power Lite XT2055 LCD Displej s Dotykovým Digitalizátorom. Montáž Nahradenie 100% Testované Otepľovanie Tipy: 1. Prosím test displeja pred inštaláciou. Sľubujeme, že každý displej bude testovaný a je v dobrom stave pred zásielky.Ale LCD je nestabilné produkt, dôrazne odporúčame test LCD pred inštaláciou.A prosím,

Súvisiace produkty