Novinka Reduced price! Skladacia Sprcha Benchs Vaňa Sedadlá Kúpeľňa Stoličky Stoličku s protišmykovým Nohy, Nastaviteľná Výška Drenážne Otvory pre Seniorov, zdravotne Postihnutých Zväčšiť

Skladacia Sprcha Benchs Vaňa Sedadlá Kúpeľňa Stoličky Stoličku s protišmykovým Nohy, Nastaviteľná Výška Drenážne Otvory pre Seniorov, zdravotne Postihnutých

€38.22

-44 %

€69.49

Nový produkt

veľkosť 50*54-56*40-44.5cm
Zložené Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Prosím, láskavo poznamenať, ,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu。

Tento skladací sprcha lavice ponúka hrdza-odolné hliníkové zliatiny, širokú základňu s anti-slip textúrou povrchu, náradia nastavenie výšky, pohodlné sedadlá, podporuje až 300lbs približne, sa vojde starší ľudia, zdravotne postihnuté osoby, tehotné ženy, pooperačné mobilitu postihnutých jednotlivcov, pomáha im sedieť a sprchovacím kútom bezpečne s menej pádu, zatiaľ čo v vaňou alebo sprchovacím kútom, vytvára bezpečné a príjemné kúpele skúsenosti.

Funkcie:

Pevná & Robustný: sprche lavice vyrobené zo silnej zliatiny hliníka rám a nerezové skrutky, zabezpečuje odolnosť proti hrdzi, vynikajúca nosnosť, dlhá životnosť a výkon.

Skladacia & Úsporu Priestoru: Len pár jednoduchých operácií môžete zložiť až stoličku, ktorá umožňuje skladovanie pohodlie a maximalizuje váš drahocenný priestor kúpeľne.

3-Výškovo Nastaviteľný: Zatlačte tlačidlo nastaviteľné nohy umožňujú sedadlo byť zvýšená alebo znížená, s ľahkosťou, aby uspokojila širokú škálu užívateľov pre rôzne požiadavky.

Anti-Slip Nohy: prísavkou tipy na nohy veľmi bezpečné lavičke, na poschodí s č. posuvné na mokrom povrchu, ponúkajú extra stabilitu a bezpečnosť, pre lepšiu podporu.

Bočné Rukoväte: Dve ergonomické strane rukoväte sú navrhnuté pre väčšiu bezpečnosť pre užívateľa, aj jednoduché rozkladanie a zdvíhacie ho kdekoľvek.

Drenážne Otvory: Široké sedadlo s drenážne otvory, poskytuje pohodlie pre rozšírenú sedí obdobie, zároveň je odkvapkať účinne znižuje riziko sklz.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková Zliatina + ABS

Farba: Strieborná

Položka Váha: 2140g / 75.48 oz

Položka Veľkosť: 50*54-56*40-44.5 cm / 19.68*21.25-22.04*15.74-17.51 v

Hmotnosť balenia: 2660g / 93.82 oz

Veľkosť balenia: 51*30*15 cm / 20.07*11.81*5.90 v

Poznámka:

Sprcha lavičke len, ostatné príslušenstvo, na obrázku nie sú zahrnuté.

Vzhľadom na ručné meranie, môžu existovať odchýlky.

Vzhľadom na osvetlenie, obrázok a materiál objekt môže mierne líšiť vo farbe, prosím, v druhu prednosť.

Balenie Zoznam:

1 * Sprcha Na Lavičke

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Štítky: kovové skladacie krok stolice, nárazník kia optima, sprcha stolice, vaňa stoličky starších, kreslo pre seniorov, telo čerpadlo nastaviť, stolice wc, stolička sprcha, detská kúpeľ net, chôdza stoličky pre seniorov.

Napísať recenziu

Skladacia Sprcha Benchs Vaňa Sedadlá Kúpeľňa Stoličky Stoličku s protišmykovým Nohy, Nastaviteľná Výška Drenážne Otvory pre Seniorov, zdravotne Postihnutých

Skladacia Sprcha Benchs Vaňa Sedadlá Kúpeľňa Stoličky Stoličku s protišmykovým Nohy, Nastaviteľná Výška Drenážne Otvory pre Seniorov, zdravotne Postihnutých

Prosím, láskavo poznamenať, ,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu。 Tento skladací sprcha lavice ponúka hrdza-odolné hliníkové zliatiny, širokú základňu s anti-slip textúrou povrchu, náradia nastavenie výšky, pohodlné sedadlá, podporuje až 300lbs približne, sa vojde

Súvisiace produkty