Novinka Reduced price! Multi Screen Podporu Notebook Strane Mount Pripojiť Tablet Držiak Duálne Zobrazenie Na Displeji Klip Nastaviteľné Telefón, Stojan, Držiak Zväčšiť

Multi Screen Podporu Notebook Strane Mount Pripojiť Tablet Držiak Duálne Zobrazenie Na Displeji Klip Nastaviteľné Telefón, Stojan, Držiak

€3.32

-45 %

€6.04

Nový produkt

Číslo Modelu Nastaviteľné Notebook Stojan
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Odrážky: 1、Inovovaný Notebook Držiaka Telefónu: smartphone držiak je vhodný pre laptop alebo desktop monitory.Vhodné pre všetky typy displej obrazovky prenosných počítačov, takže môžete ľahko zobraziť textové správy alebo prijímal telefónne hovory, keď pracujete, čo vám umožní vychutnať dual obrazovky a zlepšenie efektívnosti práce.

2、Magnetické Rozšírenie Držiak: Tento telefón, môže držiteľ nie len pripojte váš telefón vedľa monitor prenosného počítača získať multi-displej skúsenosti, a môžete tiež rozšíriť obrazovky a zlepšiť vaše efektívnosti práce, a pomáha vykonávať multitasking.Tak vám nebude chýbať všetky dôležité informácie, keď je telefón v tichom režime.

3、Jednoduché Použitie: počítač, monitor, montáž držiaka telefónu prijme magnetické dizajn, ktorý môže pevne pripojte váš telefón k notebooku alebo displeja.Inštaláciu, prepravu a použitie sú veľmi jednoduché.Ľahko vykonávanie rôznych úloh medzi telefónom a notebookom bez zdvihnutím telefónu.

4、Široká Kompatibilita: skladacia mobilný telefón držiak je kompatibilný s 4-8 palcové smartphony.Môžete ho použiť tiež ako výstup pre slúchadlá vešiak na declutter pracovnej ploche.Vhodné aj na kancelárske alebo video konferencie.

5、100% Spokojnosť Služby: 1 x notebooku rozšírenie držiak, mobil držiak, 1 magnetické kus.Ak máte akékoľvek otázky počas používania, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

Funkcie:

Upgrade dizajn:

1. Hliníkové zliatiny materiálu, matný vrstva proces, úplnej štruktúre.Kovové hriadeľ je ľahko otočiť.

2. Ergonomický dizajn a zlatý pomer pohľad môže zmierniť únavu z krčnej chrbtice a efektívne zlepšenie efektívnosti práce.

3. Rozšírenie na stenu pre úrad práce je pohodlné a efektívne.To je viac pohodlné a efektívne pracovať na rovnakej obrazovke pre počítače a mobilné telefóny.

4. Nie je zablokovanie obrazovky, môžete ho použiť pri štúdiu, v práci, pozeranie filmov, hier alebo živé vysielanie.

5. Prenosné a skladací - Robustný, ľahký, kompaktný a nezaberá priestor, a vyhovuje väčšine notebookov a mobilných telefónov.

6. Počas používania mobilného telefónu na obrazovke a na obrazovke počítača môžu byť umiestnené ploché, jednoduché prezeranie textových správ alebo prijímať hovory v práci, zlepšenie efektívnosti práce.

Špecifikácie:

Názov: Počítač Strane Držiaku

Farba: čierna, sivá

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť produktu: o 10*3 cm/3.94*1.18 v

Holé váha: cca 40 g

Veľkosť balenia: o 8*6*1.3 cm/3.15*2.36*0.51 v

Hmotnosť balenia: cca 50g

Balenie množstvo: 100ks/kartón

Veľkosť balenia: o 29*19*17 cm/11.42*7.48*6.69 v

Balenie váha: cca 5.7 kg

Balenie Zoznam:

1*Držiak Sada

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu byť niektoré farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: klávesnice myši stojan, notebook, displej panel, monitor stojan vesa, gigabyte ga h81m s1, monitor polica, dvojitý stojan monitora, stojan monitora, cpu stojan, monitor notebooku, hp elitebook spodnej puzdro.

Napísať recenziu

Multi Screen Podporu Notebook Strane Mount Pripojiť Tablet Držiak Duálne Zobrazenie Na Displeji Klip Nastaviteľné Telefón, Stojan, Držiak

Multi Screen Podporu Notebook Strane Mount Pripojiť Tablet Držiak Duálne Zobrazenie Na Displeji Klip Nastaviteľné Telefón, Stojan, Držiak

Odrážky: 1、Inovovaný Notebook Držiaka Telefónu: smartphone držiak je vhodný pre laptop alebo desktop monitory.Vhodné pre všetky typy displej obrazovky prenosných počítačov, takže môžete ľahko zobraziť textové správy alebo prijímal telefónne hovory, keď pracujete, čo vám umožní vychutnať dual obrazovky a zlepšenie efektívnosti práce. 2、Magnetické