Novinka Reduced price! 3 M/ 10 Stôp Elektrická Gitara Kábel Basov, Hudobný Nástroj Kábel Kábel 1/4 Palca Rovno do Pravého Uhla Zátka Čierna Zväčšiť

3 M/ 10 Stôp Elektrická Gitara Kábel Basov, Hudobný Nástroj Kábel Kábel 1/4 Palca Rovno do Pravého Uhla Zátka Čierna

€8.65

-25 %

€11.68

Nový produkt

Hmotnosť 210g
Pôvod CN(Pôvodu)
Zľava 50%
Číslo Modelu Gitara Kábel, Gitara Kábel Audio
Farba čierna a biela, Modrá, Žltá
Dĺžka 3m
Materiál / Proces Gumy + meď
Názov Značky hricane
Model FLGZB-24
Konektor Typu Žiadne
Druh Audio Kábel

Gitaru, Electric Bass Čiaru , Gitara Audio Kábel , Gitara Prepojovací Kábel

Popis výrobku:

3meter

farebné mäkké tkané bunda,

6,5 mm konektor.

Rozsah použitia:

Gitaru, bass, keyboard, účinky

Materiál / Proces: Guma + Meď

Čistá hmotnosť / objem:

180 g 240 * 120 * 20 mm (3 m)

Farba: Čierna a biela, Modrá, Žltá

Veľkosť balenia (mm) : 240*120*20 mm

Balenie zoznam:

1* gitaru, kábel

Poznámka

1. Máme loď každej objednávke na ich Sledovacie Číslo, a si môžete prezerať na webe:

2. Farby, ako je znázornené na fotografii.Skutočné položka bude vyzerať rovnako ako obraz však môže byť mierne odchýlky farieb vzhľadom na osvetlenie účinok foto odber alebo uchádzač je sledovať nastavenie.

3.ak ste predajca, ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite správu alebo e-mailu nám , dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!O sledovacie číslo aktualizovať, Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!

O Dodacia Lehota

Všetky výrobok môžeme lodnej dopravy v rámci 5~7 deň v týždni.

Štandardná Doprava:

e-Packect O 15~25 dní

www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava O 20~45 dní

Čína príspevok Registrované Air Mail O 15-60 dni

4PX Singapur Príspevok O 15-60 dni

Špeciálne-line YW O 15~40 dní

Expresná Doprava:

DHL Express Asi 3~7 dní

UPS Asi 3~10 dní

FEDEX O 3~10 dní

EMS Asi 7~15 dní v Čase doručenia: Ak vaše logistické informácie príde na miestnej pošte,Ak miestnej pošte sa nemá kontakt s vami, prosím kontaktujte vaše miestne post office, akonáhle je to možné, aby sa váš balík.Inak, nadčasy doručenia zásielok, miestna pošta vráti svoj pozemok, dôsledky samostatnosti.Z dôvodu vyššej moci faktory: hurikány, rainstorms vplyv lety.Vedúci logistiky meškanie.Sme čestní predajcovia, nebude vám trpieť žiadne straty.Uveďte, prosím, logistickej spoločnosti trochu čas spracovania, budeme čakať na package k dosiahnutiu vašej strane.Ochrana čas uteká: Keď sme skončili čas prepravy, ak je výrobok na ochranu obdobie uteká, prosím, rozšíriť produkt ochrany obdobie od seba, alebo kontaktujte nás, láskavo neotvárajte sporu priamo.Dovozné clá: Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za Dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti

Platby

www.rezivo-gater.sk podporuje medzinárodné platby (Escrow), v súčasnosti Alipay podporuje viaceré spôsoby platby: kreditnú kartu, T/T bank transfer a Western Union, Moneybookers, Debetnou kartou.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti 5 HVIEZD, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak máte akýkoľvek problém pri nákupe, prosím, kontaktujte nás po prvé,snímajte fotografie v dobe a obráťte sa na nás,my vám do 12 hodín, vám pomôžu vyrovnať sa s ním.budeme hľadať riešenie, ako vyriešiť problém.

Poznámka 2. Ak sa položky poškodený,sme sa musia kontaktovať do 24 hodín od doručenia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka (chybné, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je opísané), vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Pre akékoľvek osobné dôvody (vybrať nepáči sa mi to, alebo som nemusí tohto produktu už),Návrat poštovné nabíjačku bude kupujúceho zodpovednosti.Nebudeme akceptovať žiadne položky s zápachu(vône.dym,ect.) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.Ešte raz vám ďakujem!

Štítky: kábel rocksmith, pre drumbľa, 60 kľúč, basovú gitaru pin, mosadzná matica gitara, iveco elektrickej siete, gitara odkaz, gitara looper pedál, kosti matica, looper pedál.

Napísať recenziu

3 M/ 10 Stôp Elektrická Gitara Kábel Basov, Hudobný Nástroj Kábel Kábel 1/4 Palca Rovno do Pravého Uhla Zátka Čierna

3 M/ 10 Stôp Elektrická Gitara Kábel Basov, Hudobný Nástroj Kábel Kábel 1/4 Palca Rovno do Pravého Uhla Zátka Čierna

Gitaru, Electric Bass Čiaru , Gitara Audio Kábel , Gitara Prepojovací Kábel Popis výrobku: 3meter farebné mäkké tkané bunda, 6,5 mm konektor. Rozsah použitia: Gitaru, bass, keyboard, účinky Materiál / Proces: Guma + Meď Čistá hmotnosť / objem: 180 g 240 * 120 * 20 mm (3 m) Farba:

Súvisiace produkty