Novinka Reduced price! Callizio pravej Kože Čerpadlá Moderný Štýl Jednoduché, Pohodlné Námestie Podpätky 2021 Žena Topánky Elegantné dámske Topánky Veľká Veľkosť Zväčšiť

Callizio pravej Kože Čerpadlá Moderný Štýl Jednoduché, Pohodlné Námestie Podpätky 2021 Žena Topánky Elegantné dámske Topánky Veľká Veľkosť

€36.09

-49 %

€72.17

Nový produkt

Pohlavie Ženy
Pôvod TR(Pôvodu)
Prst Tvar Štvorcové Prst
Položka Druh Čerpadlá
Typ Čerpadla Základné
Päty Typ Námestie päty
Výška Podpätku Med (3-5cm)
Názov Značky Callizio

Callizio Ženy Klasické Poltopánková Obuv Zbierka - 20.193 Callizio dámske Letné 2021 Zbierka - Podpätky Sandále / Bežné Model Extra Pohodlie vo svojom Kroku Produkty, ktoré sú označené pečiatkou, ako "Callizio" sú len Vyrobený zo 100% Originálne Čistej Kože.Horné Obloženie: 100% Originálne Kožené Vnútorné Obloženie: 100% pravá Koža Materiál Podrážka: Guma Extra Detail: Krajky-up Výška Podpätku: 5 cm Prst Tvar: Štvorec Prst Heel Typ: Námestie Päty Minimalistický Dizajn Callizio Kvality sú Zárukou Vysokej Arch Podporu Stielka v

Miesto Výroby: Turecko

Prepravné Od: Turecko

O Callizio

Callizio Je jednou zo značiek, ARASTA, A.s., ktorá bola založená v roku 2007 pracuje ako je medzinárodný obchod náramok priemysel.Ako Callizio , Sme hlavne pôsobiacich v oblasti pánsku a dámsku Obuv, ako oceľové šperky, módne strieborný náhrdelník sektora.Vývoz footwears na svetovej aréne, účasť hlavných medzinárodných obuv výstavy (napríklad-Moskva / Rusko, Pure London - Londýn/ Veľká Británia, exposhoes-Kyjev / Ukrajina, MÓDNE UK - Birmingham / Veľká Británia, artexpo-Kyjev / Ukrajina, FOOTWEARS-Istanbul / Turecko , Atď.), módny dizajn, trend nastavenia sú hlavné špeciality našej značky.Callizio Znamená mať exkluzívne produkty, prísne ručne.Jednotlivé etapy, ktoré je prijaté náš tím je vykonaná starostlivo, s maximálna pozornosť na malé detaily našich výrobkov.

S cieľmi a tvorivosť maximálna pozornosť na detaily, ktoré vyrábame, letné a zimné obuv zbierky v súlade s kontinuálne našich zlepšenia Callizio vytvorením a nasledujúce trendy, ktoré sa okamžite mení a vyvíja v celom svete.Vzhľadom na harmóniu o podrobnostiach o každom štádiu výroby robí Callizio Ako jedinečný známky.Naše R & D tímu pracuje len pre hľadanie a vytváranie nových dizajnov pre rôzne regióny " nárokov a požiadaviek.Vytvárame sezónne kolekcie, ktoré sú v riadku "Minimalistický Dizajn".Berieme miesto v každý malý detail vo výrobe s cieľom poskytnúť vám maximálnu kvalitu ako ekonomické ceny.Náš Tím sa vždy vypláca obrovskú pozornosť sa vám páči na vašej požiadavky na úplne dosiahnuť "Politika Callizio ", ktoré je zabezpečiť 100% spokojnosť zákazníka.

Callizio Prilákal obrovskú pozornosť za to, že tvorca značky skôr ako používať tradičné spôsoby nákupu pre zákazníkov.Máme vysokú hodnosť a rozšírené prítomnosti mnohých zákazníkov o povesť pomocou nášho aggreged partnerov s našimi veľkoobchod ponuky pre topánky v ich krajinách.S našimi B2B stretnutia, spojené rozhodnutia alebo dohody, sme odpoveď jedinečné požiadavky našich zákazníkov, ako prijateľné ceny s vysokou kvalitou produktov.

Často Kladené Otázky a Poznámky z Callizio

Zásielky

1. Vaša objednávka bude spracovaná a odoslaná rozsahu dodávky v rámci www.rezivo-gater.sk overí platby.V osobitných prípadoch, ak je preternatural stave, to môže trvať kliešte dní.

2. Máme loď všetky naše položky cez CAINIAO.Môžete skontrolovať približnú dobu doručenia balíkov v župe z našej dodávky mapu.

3. Budete mať príjem sledovacie číslo vašej od Cainiao.Môžete sledovať vaše balíky v každý čas.

4. Prosím, takže neexistuje, náklady na dopravu, ale našim zákazníkom sú zodpovedné za ďalšie colné poplatky, clá a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené od času dodania.

Doručenia:

Môžete si skontrolujte dodacie doby pre vašu krajinu v nad mapu.Ak potrebujete akékoľvek ďalšie informácie, prosím, neváhajte osloviť, náš tím.

Vrátenie a Výmena:

1. Callizio zaručuje, že všetky produkty, ktoré vyrábame, obsahujú plnohodnotné kvality, čo sme sľúbili.Naše oddelenie kontroly kvality posúdi váš produkt dvakrát predtým, než sme sa loď balíka.Nebudete posielať žiadne vady kvality.

2. Ak nie ste spokojný s vašou objednávkou hoci to hasnt akékoľvek problémy s kvalitou, ste schopní vrátiť vec na výmenu alebo peniaze späť.Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položky.Avšak, našim zákazníkom, by mali byť informovaní, že oni sú zodpovední za všetky prepravné poplatky a produktu, ktorý ste dostali, by nemali byť používané.

Spätná väzba

1. Zdieľanie vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi topánky a služieb.Ak je to možné, váš obraz s vaše nové topánky sa, aby sme tak radi!

2. Ak nie ste spokojní s našimi položky, prosím, nedávaj nás zlé spätnú väzbu priamo (Vaše zlé spätnú väzbu, bude to bolieť nás hlboko), pošlite nám e-mail.O svoje obavy budeme určite vám uspokojivé riešenie, a aby ste 100% spokojní.

Kontaktujte Nás

Prosím, kontaktujte nás, keď si šťastný, nakupovanie.Všetky e-mailové správy alebo ich budú odpovedali 24 hodín.

Nákupný Sprievodca pre Callizio Nakupujúcich

Ste objednávku.Potom, ako obdržíme vašu objednávku.Budeme čakať na platbu, ktorá www.rezivo-gater.sk bude uvoľnenie.Po tom je, radi pre vás pripravíme vašu objednávku.Potom sme sa pack vašej objednávky v našom sklade starostlivo.Náklad bude spoločnosť vyzdvihnúť vašej objednávky z nášho skladu.Sú vám kompletný náklad postupy a enplane nich je To čas Letu 321towards Cieľovej Krajiny Tam budú colné odbavenie procesu v krajine určenia.Vaša objednávka bude brať miestne cargo spoločnosti.Nakoniec, váš produkt je "Dodaný"...

Štítky: strih vlasov zastrihávač, 34 f podprsenka, bábika moderné topánky, puma originálne kožené topánky, šedé topánky ženy, skutočné semiš kožené elegantné, dámske elegantné kožené ploché topánky, originálne kožené topánky žena, ženy moderné topánky členok, kabelku bambulka, umelé kaktus domova.

Napísať recenziu

Callizio pravej Kože Čerpadlá Moderný Štýl Jednoduché, Pohodlné Námestie Podpätky 2021 Žena Topánky Elegantné dámske Topánky Veľká Veľkosť

Callizio pravej Kože Čerpadlá Moderný Štýl Jednoduché, Pohodlné Námestie Podpätky 2021 Žena Topánky Elegantné dámske Topánky Veľká Veľkosť

Callizio Ženy Klasické Poltopánková Obuv Zbierka - 20.193 Callizio dámske Letné 2021 Zbierka - Podpätky Sandále / Bežné Model Extra Pohodlie vo svojom Kroku Produkty, ktoré sú označené pečiatkou, ako Callizio sú len Vyrobený zo 100% Originálne Čistej Kože.Horné Obloženie: 100% Originálne Kožené Vnútorné Obloženie: 100% pravá Koža Materiál

Súvisiace produkty