Novinka Reduced price! 2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa Zväčšiť

2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa

€16.65

-34 %

€25.23

Nový produkt

Funkcia 1 Power Monitor
Názov Značky Erilles
Uzemnenie Štandardné Uzemnenie
Aplikácia Rezidenčné / General-Purpose
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Rýchle Nabíjanie No
USB Celkový príkon No
Sub-Spínača Áno
Číslo Modelu Smart Plug
Menovitý Prúd 16A
Zväzok Bundle1
Hlavný Prepínač Áno
Jeden USB Max Výstup Žiadne
Funkcia 4 App Control
Druh Konektor Zásuvka
Certifikácia CE, ROHS
Kompatibilné Podpora SmartLife APLIKÁCIE a APP Tuya, Použitie s Alexa Asistent Google
Bezdrôtové Typ 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Menovité Napätie 100-240V
Menovitý Výkon 3840W
Konektor Typu EU
Prepäťová Ochrana Áno
Synchrónne Opravu Technológie Áno
Predlžovací Kábel Dĺžka Žiadne
WiFi Áno
Funkcia 2 Výkon monitorovania
USB Porty Číslo Žiadne
Ochrana Proti Preťaženiu Áno
Počet Zásuviek 1
Funkcia 3 Funkcia Načasovanie

2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa

1. Použite smart home automation

(1).Celkový menovitý výkon tejto WiFi smart power socket je 3000W.Prosím, uistite sa, že nebudete používať viacero vysoko energetických zariadení v rovnakom čase (celkový výkon nepresahuje 3000W).

(2).Jednoduchá inštalácia: Po pripojení do rovnakej WiFi prvýkrát, všetky nastavenia sú ukončené.Keď ste ďaleko od domova, či ste na bezdrôtové pripojenie WiFi alebo GPRS sieť, môžete ľahko ovládať elektronické zariadenia.Ušetriť peniaze tým, že beží dom, ako sa plánovalo.

2.Aplikácia na diaľkové ovládanie.

Použite svoj smartphone alebo tabliet na diaľku ovládať smart wifi sieťovú zástrčku cez bezplatnú aplikáciu Smart Život alebo TuyaSmart kedykoľvek a kdekoľvek.Jednoducho ovládať vaše domáce spotrebiče.

3.Výkon funkcie monitorovania.

Tento inteligentný napájací kábel môže poskytovať v reálnom čase správy o tom, ako veľa energie, domáce spotrebiče spotrebujú.

4.Načasovanie funkciu.

Nastaviť plán na automatické zapnutie/vypnutie zariadenia prostredníctvom aplikácie.Dohodnite si stretnutie na varenie a pranie.Pomôže znížiť náklady za elektrickú energiu.

5.ovládanie hlasom

Smart wifi zástrčku je dokonale kompatibilné s Amazon Alexa a Google Domov.Jednoducho dať hlasové povely na vaše Alexa alebo Domovská stránka Google Asistenta ovládať vaše zariadenie na cestách.

6.Zdieľanie & Skupina Ovládanie

Zdieľať smart plug s rodinou prostredníctvom aplikácií s jedným kliknutím na odstránenie možnosťou inštalácie.

6.Smart scény

Vytvorenie vlastnej scény a vyvolať NA zapnutie/VYPNUTIE zariadenia založené na štart režim, domov režim, teplota, vlhkosť, alebo iné podmienky.

7.Špecifikácia

Materiál: PC V0 ohňovzdorná

Wifi Verzia: 2.4 GHz, 802.11 b/g/n

Volate: AC 100~240V, 50/60 Hz

Max Prúd: 16a

Max Výkon: 3840W

Pracovná teplota: -20~60 ℃

Energy monitor

Práca s Amazon alexa/echo, google domov, IFTTT

Tuya Smart App život

8.Ako ho používať?

Len 3 kroky

Krok 1: Hľadania pre "Inteligentný Život alebo Tuya Smart" v APP store a Google Play alebo naskenujte kód QR z používateľská príručka ak chcete stiahnuť a nainštalovať.

Krok 2: Pripojte do zásuvky elektrickej a stlačte a podržte hlavný vypínač, kým indikátor bliká.

Krok 3: Otvoriť "Inteligentný Život alebo Tuya Smart APP", objaviť a pridať zariadení v APP, a potom postupujte podľa pokynov na dokončenie konfigurácie.

package

EÚ Smart Wifi sieťovú Zástrčku X2

Príručka X2

Štítky: official xiaomi, mi xiomi, multi smart plug, xiomi, 12v auto zásuvky, Smart zásuvky, análny plug, pätica wifi, aqara, power smart pásy.

Napísať recenziu

2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa

2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa

2 KS 16A EÚ Smart Plug,Bezdrôtové Inteligentné Domáce Dekorácie Wifi Zásuvky,100V-240V ,Kompatibilné S Asistent Google A Alexa 1. Použite smart home automation (1).Celkový menovitý výkon tejto WiFi smart power socket je 3000W.Prosím, uistite sa, že nebudete používať viacero vysoko energetických zariadení v rovnakom čase (celkový výkon

Súvisiace produkty