Novinka Reduced price! Držiak Noža Sterilizačný Stojan Na Kuchynský Nôž Vidlička Nože Blok Kuchár Sekáče Sterilizátory Inteligentný Stojan, Držiak Noža Zväčšiť

Držiak Noža Sterilizačný Stojan Na Kuchynský Nôž Vidlička Nože Blok Kuchár Sekáče Sterilizátory Inteligentný Stojan, Držiak Noža

€6.72

-50 %

€13.44

Nový produkt

Vhodný pre 2 Kuchyne, Kuchynské Náradie
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Vhodný pre 1 Knife Chopsticks Fork Utensil
Číslo Modelu Nôž blok
Druh Bloky & Roll Tašky
Funkcia skladovanie a Sterilizácia
Názov Značky MYVIT

Dodanie timeis základne na rôznych krajín a spôsoby dopravy( Normálny Stav)

* Loď do Ruska: about10-22days (www.rezivo-gater.sk štandardná doprava)

* Loď do Brazílie: about14-28days (www.rezivo-gater.sk štandardná doprava)

* Loď do Európy cointries: about10-28days * Loď do Španielska: about7-10days

* Loď do UK: about7-12days

* Loď do nemčiny: about7-12days

* Loď do Francúzska: about7-12days * Loď do Spojených Štátov amerických: about14-24days (E-paket)

* Loď do iných krajín: about12-48days

*Budeme loď z objednávky(s) within24hoursin pracovných dní.

Štýl 1

Nový Príchod

Špecifikácie

• Materiál: nehrdzavejúca oceľ + ABS +PE

• Balík Zahrnuté:

1*Dezinfekcia držiak noža

1*Typ-C nabíjací kábel ( iba pre Sterilizáciu držiak noža )

Funkcia

• Inteligentný sterilizátor: integruje sterilizácia a skladovanie v jednom, s sterilizácia sadzbu až do výšky 99%

• Externé ultrafialové dizajn rozhrania: prenosné a pohodlné, inteligentný dezinfekcia

• Skladovanie je riadne: nože, tyčinky a vidličky sú prijaté a použité v každom čase, primerané skladovanie a kuchyni je viac upratané

• Anti-korózne a trvanlivé: plášť je vyrobený z 405 nehrdzavejúcej ocele, ktorá chráni držiak noža a nie je ľahké poškodenie

Štýl 2

Hot Predaj Myvit

Špecifikácie

• Balenie obsahuje: ( Bez Noža )

1 * 8 palcový Držiak Noža ALEBO 1 * 6 palcový skladovanie držiteľa ALEBO 1 * 4 palcový skladovanie držiteľa

ALEBO 1 * 6inch ;8 palcový Držiak Noža nastavte(bez rezanie palube)

ALEBO 1 * 6inch;

8 palcový Držiak Noža nastavte(witho rezanie palube)

• Držiak noža Materiál: Nerezová Oceľ+PP

Funkcia

ČO POTREBUJETE: Nôž blok je ideálne riešenie!Tajomstvo pre najlepšie výsledky nespočíva iba v čerstvých surovín, ale v high-kvalitné nástroje.

Vysoko KVALITNÉ MATERIÁLY: Nôž univerzálny blok je vyrobený z vynikajúca kvalita, extra odolné nerezovej ocele.Na kovový povrch wonrsquot korózii ani oxidácii v priebehu rokov!

NÔŽ PROTECTOR: Nôž blok skladovanie je mimoriadne ľahko sa čistí, je umývateľné v umývačke riadu, a wonrsquot umožňujú poškodiť vaše nože.

PRAKTICKÝ DIZAJN: Nerez nôž blok má antibakteriálne vlastnosti .Tento nôž organizátor zmestí lopatky až na 8 cm dlhé.

ORIGINÁLNY DARČEK: Aby to úžasné kuchynský nôž blok ako narodeniny, Vianoce, alebo kolaudačné párty darček, a môžete si byť istí, že bude naozaj si to vážim!

Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie.

Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu, čo chcete, my vám pošleme zásielku ako vaše vybrať v objednávke.

Pre tie výrobky, viac ako jednu farbu, aby sa rozhodli, prosím zanechať odkaz pre farby sa vám chce, inak budeme posielať vaše objednávky s náhodné farby.

Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, osvetlenie, prostredie dôvodov možno mierna odchýlka jav, prosím, v druhu prednosť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam možno 1cm-3 cm tolerancia, prosím, láskavo pochopiť a uistite sa, že nemáte myseľ pred mieste objednávky.

Zvyčajne, budeme posielať zásielky do 48 hodín po prijatí platby.Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, odovzdanie čas by byť omeškané, Prosím pochopiť.

Ak chcete vyjadriť doručenia (EMS/DHL/FedEx/UPS), prosím kontaktujte nás, my sa vypočíta poštovné pre vás, alebo si môžete overiť Poštovné a Balenie pre referenčné účely.

Všetky výrobky sú vkladané ručne, môže byť trochu chybu, ak sa dostanete nesprávnu položku, alebo chybný, prosím neváhajte a kontaktujte nás okamžite, budeme kompenzovať, ďakujeme vám za pochopenie.

Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a musí byť povzbudzovaní k nám, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré by mohli byť problémy a ponúknuť vám tie najlepšie služby, Vďaka za vašu podporu.

Štítky: keramický nôž šéfkuchára, kuchári nôž profesional taška, ovocie nôž, magnetický držiak noža bamboe, kuchár nôž roll love, kuchár bunda ženy, variť klobúk, prípade nôž, blok nôž, nože magnet držiteľ bambusu.

Napísať recenziu

Držiak Noža Sterilizačný Stojan Na Kuchynský Nôž Vidlička Nože Blok Kuchár Sekáče Sterilizátory Inteligentný Stojan, Držiak Noža

Držiak Noža Sterilizačný Stojan Na Kuchynský Nôž Vidlička Nože Blok Kuchár Sekáče Sterilizátory Inteligentný Stojan, Držiak Noža

Dodanie timeis základne na rôznych krajín a spôsoby dopravy( Normálny Stav) * Loď do Ruska: about10-22days (www.rezivo-gater.sk štandardná doprava) * Loď do Brazílie: about14-28days (www.rezivo-gater.sk štandardná doprava) * Loď do Európy cointries: about10-28days * Loď do Španielska: about7-10days * Loď do UK: about7-12days *

Súvisiace produkty