Novinka Reduced price! 5 ks Luxusné Srdce Palm Kotvy PearlAlloy Nohy Reťazca Žien FashionAnkiet Náramok Šperky, Darčeky Zväčšiť

5 ks Luxusné Srdce Palm Kotvy PearlAlloy Nohy Reťazca Žien FashionAnkiet Náramok Šperky, Darčeky

€1.23

-30 %

€1.77

Nový produkt

Jemné alebo Módne Móda
Materiál Kov, zliatiny, Perly
Podpora Dropshipping
mozaika Nie je vyložená
Názov Značky duobeiduo
Kategória Nohy reťazca
Kovy Typ Zliatin Medi
Tvar\vzor Geometrické
Proces liečby Elektrolytické pokovovanie
Support1 Veľkoobchod
Položka Druh Ponožky
Balenie. Hromadné
Dĺžka 23+7
Štýl Európa a Amerika, jednoduché
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
modelovanie Písmená/čísla/text, Láska, Kormidlo, Ruky

Hanzhishang E-commerce

Zákaznícky servis on-line čas je o 8:30-5:30 (nedeľa off)

V neprítomnosti služieb zákazníkom, zákazník môže objednať a kúpiť sám. Dodáme vám ju hneď, ako ho vidíme.

Boli sme neustále zavádzať najnovšie šperky ~

===Obchodovanie pokyny===

Táto webová stránka všetkých komodít v podstate reálne obrázky,detailný popis,materiál,veľkosť,veľkosť, atď. Prosím, byť istí, Vybrať si a kúpiť.

01 farebný rozdiel popis:z dôvodu foto pozadia. Svetlo. A počítač, monitor zníženie miery spôsobené rôznymi komodity farebný rozdiel a farba bude trochu odlišné,nie ovládať sortiment,ktorý nepatrí do problémy s kvalitou. Tovar v druhu prednosť. Príslušenstvo sú v podstate ručné spracovanie,na farebný rozdiel a malé nedostatky sú veľmi Starostlivosti, prosím, starostlivo zvážte, než sa rozhodnete, či chcete objednávku.

02 Express Logistika: omeškania kuriér je Yunda. Ďalšie kuriéri, kontaktujte, prosím, on-line služieb zákazníkom. Ak expresné dodanie nie je k dispozícii alebo v nutnej potreby tovaru, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis na zmenu vetra a poštových express. Hromadného nákladu musí byť dodaný logistiky check-in, prosím, a zákaznícky servis vysvetliť najbližšie logistická spoločnosť, adresa, názov doprava stanica. aby ste mohli spomenúť tovaru na najbližšie miesto v čo najkratšom čase. Slávnostne vyhlasujem, že expresné a logistické nie sú, na ktoré môžeme byť okolo, prosím, neberte expresné a logistické služby postoj a čas príchodu nespokojnosť ako základ pre naše hodnotenie.

O prihlásení: ak je tovar dodaný, prosím, nezabudnite sa prihlásiť osoba, napríklad členovia rodiny, priatelia, doormen, atď., všetky sú považované za podpísaná mnou. Prosím, uistite sa, že otvorenie a kontrola na mieste pred prihlásením. Ak bol tovar poškodený v procese dopravy, prosím, priamo overenie nároku na doručenie personál alebo odmietnuť prihláste sa.

Po-predaj: Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou do 3 dní odo dňa doručenia, prosím, kontaktujte nás v čase. Dáme odpoveď na vrátenie a výmenu. Ak kvalita nie je žiadny problém, nerobia vrátenie a výmena spracovanie, iba ich vlastné nepáči, a obraz je príliš odlišné, neuspokojivé, nespokojný alebo nie je tak dobré, ako si predstavoval subjektívne faktory vedúce z dôvodov, kupujúci nie sú dovolené vrátiť sa a výmeny produktov.

05 o hodnotení: váš má svoje hodnotenie, je naša stála hybnou silou vpred, ak dostanete tovar spokojný a šťastný náladu, prosím, dajte nám povzbudenie, keď problém je trochu nespokojný, prosím, včas a služby zákazníkom komunikácie, akýkoľvek problém, môže byť rýchlo vyriešený na vás, v prvom rade je jasné, vaše pochybnosti a nespokojnosť, ale tiež vám šťastný náladu.

Štítky: kotva plug, kotevné skrutky, kotva čln, kotevné skrutky, kotva dekor, hmoždinka, kotva pre kajak, kotva na stenu, plastové kotvy, kotva z nehrdzavejúcej ocele.

Napísať recenziu

5 ks Luxusné Srdce Palm Kotvy PearlAlloy Nohy Reťazca Žien FashionAnkiet Náramok Šperky, Darčeky

5 ks Luxusné Srdce Palm Kotvy PearlAlloy Nohy Reťazca Žien FashionAnkiet Náramok Šperky, Darčeky

Hanzhishang E-commerce Zákaznícky servis on-line čas je o 8:30-5:30 (nedeľa off) V neprítomnosti služieb zákazníkom, zákazník môže objednať a kúpiť sám. Dodáme vám ju hneď, ako ho vidíme. Boli sme neustále zavádzať najnovšie šperky ~ ===Obchodovanie pokyny=== Táto webová stránka všetkých komodít v podstate

Súvisiace produkty