Novinka Reduced price! NINDEJIN 10pcs HSS Router Bit Nastavený Dreva Fréza na Frézovanie Hodí Titán Potiahnutý 1/8 Zväčšiť

NINDEJIN 10pcs HSS Router Bit Nastavený Dreva Fréza na Frézovanie Hodí Titán Potiahnutý 1/8" Ramienka Príslušenstvo Dremel Tesár Rotačné Nástroje

€7.53

-19 %

€9.41

Nový produkt

DIY Dodávky Tesárstvo
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu XBD
Priemer Drieku 3 mm(1/8")
Druh Iné
Názov Značky NINDEJIN
Certifikácia Žiadne
Použitie Drevo Vŕtanie
Materiál Rýchloreznej Ocele
Dĺžka 40 mm

Špecifikácia:

Typ: HSS Router Bit

Materiál: HSS rýchloreznej Ocele

Povrchová Úprava: Potiahnuté Titánom

Priemer drieku:1/8" (3 mm) Kolo Shanks

Dĺžka: 40 mm / 1.57 palec

Funkcia

Vysoká Kvalita: Vyrobené z vysoko kvalitného rýchloreznej ocele pre dlhú životnosť a mimoriadne presné rezy prvýkrát, šetrí energiu a stres.

Skvelé na Použitie: cenný doplnok k akejkoľvek woodworker je rotačný nástroj, vhodný pre väčšinu rotačné nástroje, vrátane Dremel, Remeselník, Chicago a viac.Vhodný pre väčšinu Dreva, vyrobená z vysoko kvalitných karbidu pre presné a jednoduché rezanie skúsenosti.

Rôzne Bitov: 10pcs väčšiny bežne používaný router bitových typov vrátane rovné, trim, V groove, lištovanie, v zátoke, slot fréza a viac na splnenie rôznych potrieb.Skvelé pre všetky typy detail pracovať v oboch Wood Working Schopný engrave na širokú škálu materiálov vrátane: Drevo, ABS, Akryl, PVC, Plasty atď.

Jednoduché Použitie: užívateľsky príjemný dizajn a jednoduché vkladanie proces pre dlhšiu životnosť, neuveriteľne jednoduché na použitie.Príslušenstvo pre jemné detaily práce na Drevo, 1/8" karbidu gravírovanie bitov jeden flauta náhrada za váš CNC strojov.

Široko Použitie: Dobre-vhodný pre podrobné práce, ako napríklad budovy a brúsenie domček pre bábiky s nábytkom, model vlaky, alebo miniatúrny budov a lietadlá. 10 Kusov Router Bity Nastavené, Stopka Priemer: 1/8" (3 mm), Celková Dĺžka:1.57"(40 mm).

FAQ

1.Veľkoobchodníci a maloobchodníci sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len krátky čas, aby sa dospelo.

Ak ste predajca a chcete, aby vaše vlastné podnikanie, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

2.Čo mám robiť, ak som nedostal svoj položky?

Kontaktujte nás prosím najprv budeme sledovať vaše položky.Ak nemôžete ju dostane, sme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ju pre vás.Sme čestní predávajúci, takže sa nemusíte obávať.

3.Ak výrobky, ktoré majú problémy, ako na to?

Prosím, kontaktujte nás v čase, pomôžeme vám ho vyriešiť.

Štítky: ego sústružnícke nástroje, riad titanium, logo deko, kit nástroj, Batérie 18v dewalt, rezačka papiera, multitul, drill bit, wifi router, vŕtačka mini.

Napísať recenziu

NINDEJIN 10pcs HSS Router Bit Nastavený Dreva Fréza na Frézovanie Hodí Titán Potiahnutý 1/8

NINDEJIN 10pcs HSS Router Bit Nastavený Dreva Fréza na Frézovanie Hodí Titán Potiahnutý 1/8" Ramienka Príslušenstvo Dremel Tesár Rotačné Nástroje

Špecifikácia: Typ: HSS Router Bit Materiál: HSS rýchloreznej Ocele Povrchová Úprava: Potiahnuté Titánom Priemer drieku:1/8 (3 mm) Kolo Shanks Dĺžka: 40 mm / 1.57 palec Funkcia Vysoká Kvalita: Vyrobené z vysoko kvalitného rýchloreznej ocele pre dlhú životnosť a mimoriadne presné rezy prvýkrát, šetrí

Súvisiace produkty