Novinka Reduced price! 20ML HOT Auto Poškriabaniu Súpravy na Opravu Auto Auto, Leštenie, Brúsenie Vložiť Farby Starostlivosti Nastavenie Fix It Odstraňovač Auto Príslušenstvo Zväčšiť

20ML HOT Auto Poškriabaniu Súpravy na Opravu Auto Auto, Leštenie, Brúsenie Vložiť Farby Starostlivosti Nastavenie Fix It Odstraňovač Auto Príslušenstvo

€1.48

-30 %

€2.12

Nový produkt

Názov Značky MOONBIFFY
Pôvod CN(Pôvodu)

Popis:

Auto Poškriabaniu Odstránenie Stavebnice umožňuje opraviť auto škrabance, jednoducho a v priebehu niekoľkých sekúnd.; je to silný poľský, že vlastne nadšenci kazov preč--bez spôsobenia škody na vašom farby.Čo je po sebe zanechal, je krásny, vysoko leštený povrch, ktorý vás prekvapí.

Hlavné Funkcie

PROFESIONÁLNE ODSTRÁNENIE POŠKRIABANIU

Auto Poškriabaniu Opravy

Jeho aktivita rozkladných grind piesok, tmel zložiek sa môže rýchlo zaplniť po rozklade a opraviť škrabance laku.Ľahko odstrániť oxid film na povrchu a nepoddajné nečistoty, škvrny farby, burr, a farbu a lesk lak vrstva znova.

ŠIROKO POUŽÍVANÉ

Práca pre malé a ľahké škrabance, ako kľučky dverí' necht ryhy a škrabance, mierne škrabance, mierne priehľadný akrylový Lak bolieť, farby vírivá po leštenie, atď.Dokáže tiež čistiť Asfalt, Hmyzu mŕtvola farba,tvrdohlavý prílohy, atď.je účinný mierne škrabance odstraňovač za prijateľnú cenu.

PRIATEĽSKÉ K LAKU

Auto Scratch Remover sa chemicky reagovať s laku.Čisto fyzické brúsenie po aktivácii auto je farbou povrchu.tak to môžete opraviť škrabance bez toho, laku, a neobsahuje žiadne farbenie agent úplne.to sa nikdy opustiť všetky ostatné farby na aute, je farba, ktorá je nula farebný rozdiel.

VHODNÝ PRE AUTÁ VŠETKÝCH FARBA

Auto Scratch Remover nemá vybrať farby.môže pracovať na akejkoľvek farby vozidla, ale prosím skontrolujte, či nie je lode crystal alebo maľovať ochranný film.To nie je práca pre hlboké a veľké škrabance, ako Vystaviť primer, čierny plast, veľký oblasti primer alebo Zrejmé, cratering, zatiaľ čo rukou dotýka.

ĽAHKO A RÝCHLO OPRAVIŤ

Len jasné, škrabance oblasti, odstránenie špiny, vosku, železo hrdzavie.Squeeze dosť krém na špongiu.Pomocou hubky rub poškriabaniu, kým škrabance sú zmizol.potom utrite krém vosk off. (Pre konkrétne kroky, pozrite si prosím pokyny.) Táto technológia vám ušetrí veľa času a peňazí a zachovať vaše vozidlo, žiarivá a v čistote.Špecifikácie:

Materiál :Povrchovo Aktívna Látka

Veľkosť produktu :10 x 3,5 cm

Hmotnosť výrobku :20 G/25G

Produkt Objem :20ML

Package Zahrnuté:

1 * scratch vložiť alebo 1 * scratch vložiť + 1 * huba

Poznámky:

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: autolak, autolak pero, pictur, auto poľský, farby akvarelové, doplnok interiéru vozidla, car scrath remover, dpro h, opravy laku, auto pre farby.

Napísať recenziu

20ML HOT Auto Poškriabaniu Súpravy na Opravu Auto Auto, Leštenie, Brúsenie Vložiť Farby Starostlivosti Nastavenie Fix It Odstraňovač Auto Príslušenstvo

20ML HOT Auto Poškriabaniu Súpravy na Opravu Auto Auto, Leštenie, Brúsenie Vložiť Farby Starostlivosti Nastavenie Fix It Odstraňovač Auto Príslušenstvo

Popis: Auto Poškriabaniu Odstránenie Stavebnice umožňuje opraviť auto škrabance, jednoducho a v priebehu niekoľkých sekúnd.; je to silný poľský, že vlastne nadšenci kazov preč--bez spôsobenia škody na vašom farby.Čo je po sebe zanechal, je krásny, vysoko leštený povrch, ktorý vás prekvapí. Hlavné Funkcie PROFESIONÁLNE ODSTRÁNENIE

Súvisiace produkty
Doprava
Doprava
€33.64