Novinka Reduced price! 20 Svetlá Led Červené Chilli String Svetla Slnečnej Nepremokavé Vonkajšie Nádvorie, Vianočné Dekorácie Batérie Poľa Zväčšiť

20 Svetlá Led Červené Chilli String Svetla Slnečnej Nepremokavé Vonkajšie Nádvorie, Vianočné Dekorácie Batérie Poľa

€1.72

-20 %

€2.15

Nový produkt

Názov Značky ICOCO
Záruka 2
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne
Je Žiarovky Zahrnuté Áno

Funkcie:

1. Dovolenka dekorácie: Svetlé červené lampióny reťazce osvetlenie vytvára teplý, radostná a slávnostné atmosféra poteší vašu Svadbu,Čínsky Nový Rok,Jarný Festival,Párty Dekorácie,Vianočné.Čínsky Nový Rok, Jarný Festival, strany a na Vianoce.

2. dĺžka: Tento reťazec svetiel je dlhý a krásny, môžete voľne dizajn tvar sa vám páči, a výkon svetla nebudú ovplyvnené.

3. Dobrá kvalita: Tento produkt je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, vynikajúce spracovanie, veľmi dobrú kvalitu a dlhú životnosť.

4. Jednoduchá inštalácia: Tento produkt je veľmi jednoduchá inštalácia, žiadne ďalšie nástroje sú potrebné, a inštalačný proces je veľmi pohodlné.Môžete ľahko zariadiť korenie dekorácie.

5. Krásna: Tento produkt je vyrobený s funkčné nádherné remeselné a vzhľad je veľmi elegantný a krásna.

Popis:

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, tento reťazce osvetlenie je vhodné pre svadby, Čínsky Nový Rok, Jarný Festival, párty dekorácie, Vianočné dekorácie.

Špecifikácie:

Tvar: chilli

Dĺžka:

Svetlo číslo: 20

Farba: červená

Typ: typ batérie

Package Zahrnuté:

1 ks * * Reťazec svetlá

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: garland vodopád, christma, garland, garland ulici, opona led, garland led street, vonkajšie sobov, christma ornament, christma strom, garland solárne.

Napísať recenziu

20 Svetlá Led Červené Chilli String Svetla Slnečnej Nepremokavé Vonkajšie Nádvorie, Vianočné Dekorácie Batérie Poľa

20 Svetlá Led Červené Chilli String Svetla Slnečnej Nepremokavé Vonkajšie Nádvorie, Vianočné Dekorácie Batérie Poľa

Funkcie: 1. Dovolenka dekorácie: Svetlé červené lampióny reťazce osvetlenie vytvára teplý, radostná a slávnostné atmosféra poteší vašu Svadbu,Čínsky Nový Rok,Jarný Festival,Párty Dekorácie,Vianočné.Čínsky Nový Rok, Jarný Festival, strany a na Vianoce. 2. dĺžka: Tento reťazec svetiel je dlhý a krásny, môžete voľne dizajn

Súvisiace produkty