Novinka Reduced price! 24 Hodín Loď 12 Farieb 2 Pack Hodvábny Satén Vankúš Pre Vlasy a Pokožku Obálky Uzavretie Vankúš Kráľovná Kráľ obliečka na Vankúš Zväčšiť

24 Hodín Loď 12 Farieb 2 Pack Hodvábny Satén Vankúš Pre Vlasy a Pokožku Obálky Uzavretie Vankúš Kráľovná Kráľ obliečka na Vankúš

€1.32

-19 %

€1.65

Nový produkt

Súbor Typ Áno
veľkosť Full, King, Queen
Štýl Prehoz
Trieda Kvalita
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Domov, HOTEL, Nemocnica
Číslo Modelu HK0001JKX
So Sexuálnym Podtextom No
Druh Obliečka na vankúš
Vzor Typ Pevné
Materiál 100% Polyester
Funkcia Eco-Priateľský
Farba 12 Farieb
Nemravný Obrázok No

Q&A:Prečo si vybrať satin obliečka na vankúš?

1. Prečo je dobré spať na saténový vankúš?

❤, Keď budete ležať na saténový vankúš, olejov od vašej oblasti činnosti sú vedené skôr ako nasiaknutá, takže vaše vlasy živí skôr ako suché .V rovnakom čase, to je obzvlášť prospešné pre typy vlasov, ktoré sú náchylné k frizz, ako hrubo typy vlasov alebo dievčatá, ktoré majú hrubá kučery.

2. Sú saténové obliečky na vankúše dobré pre vaše vlasy?

❤ Áno.Saténové obliečky na vankúše majú tiež hladké proklouznout do nich—sú ako sexy bielizeň, obliečky na vankúše a sú super jemný na pokožku a vlasy, tak že nebude opustiť list zárezy na koži, keď sa prebudíte, (bonus!), a tkanina umožňuje, aby sa vaše pramene voľný tok cez to bez trenia.To je to, čo spôsobuje, že nie-roztomilý verzia bedhead, čo je presne to, prečo by ste mali chcieť investovať do satin obliečka na vankúš.

3. Čo je lepšie: hodvábna alebo saténová obliečky na vankúše?

❤ Úprimne, oba sú skvelé—je to len závisí od toho, koľko chcete minúť, pretože o niečo vyššie, keď príde na hodváb.Inak, rozdiely medzi nimi sú nasledovné: hodváb je vlákno, satén je typ tkať a nie prírodné vlákna (preto, saténové obliečky na vankúše sú vyrobené z iných tkanín, ako je hodváb, polyester, hodváb zmesi, a nylon, keďže hodváb je vyrobené z dobre, hodváb).

Veľkosť:

NÁM Štandard (20X26 inch)

NÁM KRÁĽ (20X36 inch)

NÁS KRÁĽOVNÁ (20X30 inch)

Farba Grafu

Starostlivosť Inštrukcie pre FATAPAESE Satin obliečka na vankúš

Pohodlne Spať

FATAPAESE vankúše sú navrhnuté tak, aby vám poskytli pohodlný spánok v niekoľkých ohľadoch.

Silk satin obliečka na vankúš funkcie obálky uzavretie dizajn.

Vankúš sa bude konať bezpečne vo vnútri satin obliečka na vankúš, a nie sú tam žiadne zipsy na poke na vás, zatiaľ čo vy spíte.

Saténové obliečky na vankúše sú prirodzene chladič na dotyk, a oni ostanú chladnejšie ako budete spať.

To z nich robí vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí pracujú v teple, alebo pre použitie v teplejších mesiacoch.

Umývanie Pokyny(môžete hodiť priamo do práčky. )

*Umyte Si Pred Samostatne

*Stroj Premyte Studenou

*Jemný Cyklus

*Iba Non-Chlórového Bielidla, keď je to Potrebné

*Bubnové Suché S Nízkou

*Ľahká Žehlička podľa Potreby

Live Záber

Q&A: Či ste stále zaváhania?

1..Ako sa o svojho rodiča spánku?

❤Na deň otcov, alebo mather deň alebo iné accasion ,to pohodlné a mäkké satin obliečka na vankúš je jeden pekný darček k Zlepšuje spánok starších.

2. Či už vaše deti majú pekné spánku ?

❤Ako vieme ,len naše deti majú dobrý odpočinok ,môžeme vychutnať šťastný čas .ak nie sú ,musíme byť strach ,úzkosť a nepríjemný,takže starostlivosť o zdravie detí, begain s Zakúpiť Leccod satin obliečka na vankúš.

3.Jeden špeciálny darček pre vašich priateľov?

❤Možno, že ste stále rozmýšľať o tom, čo je darček pre priateľa pre narodeniny.nemusíte sa obávať ,prosím, pošlite tento satin hodvábna obliečka na vankúš vyjadriť svoje najlepšie priania.

4. Ako dlho ste sa vyjadriť obavy za svojho milenca?

❤Jeden pekný darček pre svojho milenca,,nechajte ho, alebo ona má dobrý spánok s Leccod satin obliečka na vankúš.Malý darček vyjadriť svoje obavy.

Štítky: dakimakura vankúš, airpod prípade pro, anzu telo vankúš, kustuv vankúš, redmi poznámka 9 prípadoch taška, textílie satin, prípade iphon, vankúš, genshin vplyv, iphon.

Napísať recenziu

24 Hodín Loď 12 Farieb 2 Pack Hodvábny Satén Vankúš Pre Vlasy a Pokožku Obálky Uzavretie Vankúš Kráľovná Kráľ obliečka na Vankúš

24 Hodín Loď 12 Farieb 2 Pack Hodvábny Satén Vankúš Pre Vlasy a Pokožku Obálky Uzavretie Vankúš Kráľovná Kráľ obliečka na Vankúš

Q&A:Prečo si vybrať satin obliečka na vankúš? 1. Prečo je dobré spať na saténový vankúš? ❤, Keď budete ležať na saténový vankúš, olejov od vašej oblasti činnosti sú vedené skôr ako nasiaknutá, takže vaše vlasy živí skôr ako suché .V rovnakom čase, to je obzvlášť prospešné pre typy vlasov, ktoré sú náchylné k

Súvisiace produkty