Novinka Reduced price! Kalibrácia Ostrý Videl, Uhlomery Povrch Uhol Finder Rozsahu Finder Ostrý Rozchod Goniometer Uhol Finder Rameno Meracie Pravítka Zväčšiť

Kalibrácia Ostrý Videl, Uhlomery Povrch Uhol Finder Rozsahu Finder Ostrý Rozchod Goniometer Uhol Finder Rameno Meracie Pravítka

€2.57

-29 %

€3.66

Nový produkt

veľkosť about 18*7*1.5cm/7.09*2.76*0.59in
Aplikácia Univerzálny
Číslo Modelu Ostrý Videl, Uhlomery
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne
Hmotnosť about 58g
Materiál vysoká kvalita ABS
Názov Značky VAHIGCY
Angle 360 stupňov
Názov Ostrý Videl, Uhlomery

Odrážky:

1、presnosť Merania: presnosť uhlomeru je ±0.3 stupňov.To je dobrá voľba pre väčšinu projektov a na každodenné použitie.Má ľahko čitateľný presnosť infračervené rytie rozsahu s jasnými váhy.

2、Prepracovaný Dizajn: interný O-krúžok mechanizmus môže byť otočený počas prevádzky, aby sa zabezpečilo, že presné hodnoty môžu byť získané na vnútorné a vonkajšie rohy, a aby sa predišlo chybným meraniam počas rybinovacie procesu.

3、360° Uhlomeru: Tento uhlomeru je navrhnutý tak, aby vám pomôžu merať správne a presné sklonu uhol bez námahy.Uhlomeru podporuje všetky uhol merania od 0 do 360°, ktoré môžu poskytnúť vám s presným uhlom potrebujete, čo je veľmi praktické.

4、Jednoduché Použitie: Vďaka nastaviteľné a skladací dizajn, ostrého videl uhol finder nie je len jednoduchý na použitie, ale tiež ľahko prenášajú alebo ktoré uložili, a má jedinečný uťahovací mechanizmus, ktorý je možné ovládať jednou rukou.

5、Robustné a Odolné: Tento trojuholníkový zariadenie goniometer je viac odolné a robustné ako ostatné z pvc, plastové videl ostrý obrysy, pretože je vyrobená z vysoko kvalitných ABS.Okrem toho, ostrý videl rozchod je veľmi odolný voči poškriabaniu pri každodennom používaní.

Špecifikácie:

Názov: Ostrý Videl, Uhlomery

Materiál: vysoko kvalitná ABS

Uhol: 360°

Veľkosť: o 18*7*1.5 cm/7.09*2.76*0.59 v

Váha: cca 58g

Balenie Zoznam:

1*Ostrý Videl, Uhlomery

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.rezivo-gater.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.rezivo-gater.sk.Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí, ak sa balík stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať nesprávnu položku.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: ostrý trati, 360 stupeň uhlomeru, digitálna úroveň inclinometer, mitre videl, uhlomery, presné pravítko, digitálne elektronické inclinometer, kovové pravítko, t trati, 360 uhlomeru, woodwork.

Napísať recenziu

Kalibrácia Ostrý Videl, Uhlomery Povrch Uhol Finder Rozsahu Finder Ostrý Rozchod Goniometer Uhol Finder Rameno Meracie Pravítka

Kalibrácia Ostrý Videl, Uhlomery Povrch Uhol Finder Rozsahu Finder Ostrý Rozchod Goniometer Uhol Finder Rameno Meracie Pravítka

Odrážky: 1、presnosť Merania: presnosť uhlomeru je ±0.3 stupňov.To je dobrá voľba pre väčšinu projektov a na každodenné použitie.Má ľahko čitateľný presnosť infračervené rytie rozsahu s jasnými váhy. 2、Prepracovaný Dizajn: interný O-krúžok mechanizmus môže byť otočený počas prevádzky, aby sa zabezpečilo, že presné