Novinka Reduced price! 24V Prenosné Elektrické Prerezávanie Píly, Elektrické Píly, spracovanie Dreva Elektrické Videl, Záhrada Prihlásenie Mini Elektrická Reťazová Píla Lítiová Batéria Zväčšiť

24V Prenosné Elektrické Prerezávanie Píly, Elektrické Píly, spracovanie Dreva Elektrické Videl, Záhrada Prihlásenie Mini Elektrická Reťazová Píla Lítiová Batéria

€13.03

-44 %

€23.69

Nový produkt

Batérie
Materiál
Príkon
Certifikácia Žiadne
Veľkosť Balenia
Hmotnosť Balenia
DIY Dodávky Tesárstvo
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

1. Efektívne rezanie: moc reťazová píla trvá približne 10 sekúnd na rezanie dreva s priemerom 15 cm (špecifické hodnota sa mení v skutočnú veľkosť a tvrdosť dreva).Táto reťazová píla je veľmi vhodná na rezanie dreva, prerezávanie, a záhradníctvo.

2. Jednoručné použitie: Tento mini reťazová píla váži len 0,7 kg a má celkovú dĺžku iba 33 cm (13 palcov).Ženy možno ľahko ovládať a používať ho, a pracovať dlhé hodiny bez toho unavený.

3. Silný dynamický systém: Tento bezdrôtový reťazová píla je vhodný pre vysoko-kvalitné sprievodca reťaze, a podstúpil hlboké ochladzovací proces a zabezpečiť hladké rezanie.Drevené zuby dizajn môže vytvoriť reťazovú pílu, prilepené na vetvy, rezanie efektívnejšie a rýchlejšie.

4. Ľahko inštalovať a prevádzkovať: celý reťazová píla bola nainštalovaná, stačí použiť kľúč v balení na otočte skrutku na nastavenie tesnosti, a nakoniec utiahnite skrutku. (Nie je potrebné inštalovať reťazca samostatne)

5. Ergonomický dizajn: integrovaný sprievodca dosky je možné rýchlo rozptyľuje teplo a je veľmi odolný voči kvapky a oderu.Non-slip rukoväť dizajn robí veľmi pohodlné uchopenie.Reťazovú pílu, prepínať môžete nastaviť rýchlosť podľa intenzity a rýchlosť rezania podľa prevádzkových podmienok.

Popis:

Táto reťazová píla môžete orezať a rez stromov rýchlejšie, vám pomôže vyriešiť problémy starého dreva, a výrazne zlepšiť svoju efektivity práce.

Špecifikácie:

Materiál: ABS + kov

Batéria: 1 * Lítiová batéria, 24V, 2000mAh (nie je súčasťou)

Príkon: 550W Príručka štítok dĺžka: 4 cm rýchlosť Reťaze: 5 m/s

Veľkosť balenia: 300 * 120 * 110 mm / 11.8 * 4.7 * 4.3 v

Hmotnosť balenia: 1260g / 2.8 lb

Package Zahrnuté:

1 ks*reťazová píla

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: 24v 8ah batérie, 24v batéria lithium, 24v 30ah batérie, radenie prevodovky, caravan mover, reťazová píla výstroj, sklad v európe, 24v lítiová batéria pre mini motorovou pílou, varná doska sporák, 24v electric chainsaw.

Napísať recenziu

24V Prenosné Elektrické Prerezávanie Píly, Elektrické Píly, spracovanie Dreva Elektrické Videl, Záhrada Prihlásenie Mini Elektrická Reťazová Píla Lítiová Batéria

24V Prenosné Elektrické Prerezávanie Píly, Elektrické Píly, spracovanie Dreva Elektrické Videl, Záhrada Prihlásenie Mini Elektrická Reťazová Píla Lítiová Batéria

Funkcie: 1. Efektívne rezanie: moc reťazová píla trvá približne 10 sekúnd na rezanie dreva s priemerom 15 cm (špecifické hodnota sa mení v skutočnú veľkosť a tvrdosť dreva).Táto reťazová píla je veľmi vhodná na rezanie dreva, prerezávanie, a záhradníctvo. 2. Jednoručné použitie: Tento mini reťazová píla váži len 0,7 kg a má

Súvisiace produkty