Novinka Reduced price! Tekutý silikónový kaučuk pre Čokoládové torty ice cream plesní Zväčšiť

Tekutý silikónový kaučuk pre Čokoládové torty ice cream plesní

€21.02

Nový produkt

Položka Dĺžka 10inch
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Položka Výška 20cm
Položka Šírka 10inch
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Lepidlo
Položka Priemer 10inch
Položka Hmotnosť 500g

Farba: priesvitný biely Pomer: A:B=1:1 Popis: Šetrné k životnému prostrediu a bez chuti, dobrá plynulosť, self-defoaming, nie je potrebné evakuovať, Vytvrdzovania pri izbovej teplote, rýchle vytvrdzovanie, kopírovanie detailov. 1. Prijať a a B podľa hmotnosti pomere 1: 1 2. Miešajte a dobre premiešajte lepidlo a B sekundové lepidlo rovnomerne zmiešané). 3. Nie je potrebné vákuum, automatické defoaming. 4. Počkajte 2-8 hodín za liečenie a demoulding pri izbovej teplote (vyššia teplota v miestnosti, tým rýchlejšie liečenie, a vykurovacie podložky môže byť tiež použitý na urýchlenie vytvrdzovania)

Štítky: silikónové injekcie tela, brompton stonky, silikónové kvapky nohy, formy kremíka pre živica, kvapalné silikónové gumy, kovové, lepidlo plastové, bicykel potravín, fix silikónového kaučuku, levi parochňu, pre lepidlo.

Napísať recenziu

Tekutý silikónový kaučuk pre Čokoládové torty ice cream plesní

Tekutý silikónový kaučuk pre Čokoládové torty ice cream plesní

Farba: priesvitný biely Pomer: A:B=1:1 Popis: Šetrné k životnému prostrediu a bez chuti, dobrá plynulosť, self-defoaming, nie je potrebné evakuovať, Vytvrdzovania pri izbovej teplote, rýchle vytvrdzovanie, kopírovanie detailov. 1. Prijať a a B podľa hmotnosti pomere 1: 1 2. Miešajte a dobre premiešajte lepidlo a B sekundové lepidlo rovnomerne zmiešané). 3.

Súvisiace produkty