Novinka Reduced price! 1pc kábel pre RF06A diaľkový ovládač Zväčšiť

1pc kábel pre RF06A diaľkový ovládač

€8.41

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Zub Profil Čelné Prevodovky
Materiál Gumené
Tvar Pastorkom
Certifikácia Žiadne
Spracovanie Hobbing
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD

Materiál: 45 ocele,prevodové povrch bol spracovaný s Vysokou frekvenciou ochladzovací liečby a blackening procesu.Výroba rôznych náradím, spracovaním môže meniť, ak si mysli, obráťte sa, prosím, pred nákupom Blackening je, aby sa zabránilo výstroj hrdze, keď sa vám to podarí, bude to čierna farba a rôznych zo stránky zobraziť jeho normálny jav.Ak nie je voda, tam môže byť hrdze,je to normálny jav, nepatrí kvality problémy,ak si mysli to, prosím, nechcem kúpiť.Produkt technológie spracovania bude nepravidelná aktualizácia, obrázky .niekedy nie je aktualizovaná v čase, prosím pochopiť.Všetky výrobku vonkajší vzhľad, farba vziať materiál objekt ako, obrázok, len poskytnúť referencie.Vitajte informovať na iné zub číslo výstroj ( 1mod / 1.5 mod / 2 mod/3mod/4mod ).

2 ks Čelné Prevodovky pastorkom 24teeth-35teeth Mod 1,5 M=1.5 Prázdne vŕtanie Zubov 45# ocele pozitívne výstroj CNC zariadenia rack prenos motora

1.Sme určená na predaj všetky druhy hrebeňové.Napríklad: 0.5 formy, 0.8 plesní, 1 plesní, 1.5 formovať, 2 formy, formy 2.5, 3 plesní, 4 formy, 5 plesní, 6 plesní a iných čelné ozubené kolesá, rôzne skrutkovicová prevodovka, skrutkových, stojany na bicykle, synchrónne kolesá a iné časti strojov. 2.Ak potrebujete viac komponentov,prosím, kontaktujte nás,ponúkame ďalšie zľavy. 3.Ak chcete niektoré komponenty na mieru,prosím kontaktujte nás taky! 4.Ak tam sú niektoré problémy( vrátane: množstvo,kvalitu,chýbajúce a tak ďalej) pre našich obchodných,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,ponúkame vám dobrý spôsob, ako vyriešiť naše problémy.

Štítky: trx4 naviják, Hydraulický systém, micro nádrž, krovinorez spojka, at9, upgrad, futaba t10j, pneumatiky wpl, reťazovú pílu, mlyn, 3s striedavý motor.

Napísať recenziu

1pc kábel pre RF06A diaľkový ovládač

1pc kábel pre RF06A diaľkový ovládač

Materiál: 45 ocele,prevodové povrch bol spracovaný s Vysokou frekvenciou ochladzovací liečby a blackening procesu.Výroba rôznych náradím, spracovaním môže meniť, ak si mysli, obráťte sa, prosím, pred nákupom Blackening je, aby sa zabránilo výstroj hrdze, keď sa vám to podarí, bude to čierna farba a rôznych zo stránky zobraziť jeho normálny jav.Ak