Novinka Reduced price! Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019 vo Vnútri Dverí Rukoväť Miska Kryt Výbava Dekorácie Rám Vnútorné Príslušenstvo Auto Styling Zväčšiť

Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019 vo Vnútri Dverí Rukoväť Miska Kryt Výbava Dekorácie Rám Vnútorné Príslušenstvo Auto Styling

€8.96

-23 %

€11.78

Nový produkt

Rok Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019
Názov Modelu B2020258
Položka Dĺžka 15inch
Položka Hmotnosť 0.5kg
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 1inch
Položka Druh Interiérové Lišty
Názov Značky OLPAY
Položka Výška 1inch

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade .

Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo)

1.Auto Maker A Rokov: Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019

2.Položka Materiál : Nerezová Oceľ

3.V cene: 4pcs /za auto

Ako Nainštalovať :Spomínanej Metódy:

Krok 1: prosím, čisté miesto s 50% alkoholu, aby sa uistite sa, že žiadny prach.

Krok 2: odstránenie lepidla v zadnej;

Krok 3: teplo lepidlo tým, teplovzdušné pištole;(tip pre uvedenie na dodávané s páskou je teplý rukoväte a zahŕňa to robí lepidlo na páske viac lepkavé a zostanú na vždy!)

Krok 4: inštalácia produktov na správnom mieste ,Nenechajte si umyť vaše auto v 48hours

Prepravné Podmienky :

1.Zásielka bude usporiadané v priebehu 2-4 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené.Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave.

2.Ponúkame Wordwide doprava ,všetkých krajín, mohol si zvolil potom by sme sa mohli dohodnúť na loď .

3.Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. Vzhľadom k Zásob Stav a čas, sme si loď vašej položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Upozornenia:

Všetky naše produkty nie sú vhodné pre auto, ktoré je variant verzia.Ak sa vaše auto je variant verziu , obráťte sa s predávajúcim pred nákupom.

čo posielame je presne tak, ako obrázok ukazuje, prosím, potvrďte s obrázkami pred ponuky položku.

O Nás:

Naša Spoločnosť je silný tím výrobkov, vývoj a výrobu managerment.bola zameraná na Auto Auto Príslušenstvo Dekorácie Výbava Viac Rokov.

Štítky: kia rio x line, skrutka m12, kia ub, pre kia rio x line, kia rio, k2 pištoľové, audi tt strane sukne, m5x10 skrutka, kia rio príslušenstvo automobily, auto prispôsobenie príslušenstvo.

Napísať recenziu

Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019 vo Vnútri Dverí Rukoväť Miska Kryt Výbava Dekorácie Rám Vnútorné Príslušenstvo Auto Styling

Pre Kia K2 Rio 4 X-line 2017 2018 2019 vo Vnútri Dverí Rukoväť Miska Kryt Výbava Dekorácie Rám Vnútorné Príslušenstvo Auto Styling

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade . Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo) 1.Auto Maker A Rokov: Pre Kia K2 Rio

Súvisiace produkty