Novinka Reduced price! Professionl spanie Ušné Zátky Zníženie Hluku, Zvukovej Izolácie Mäkké Penové chrániče sluchu pre Spánok Anti-Noise Cestovné Učiť Pracovisku Zväčšiť

Professionl spanie Ušné Zátky Zníženie Hluku, Zvukovej Izolácie Mäkké Penové chrániče sluchu pre Spánok Anti-Noise Cestovné Učiť Pracovisku

€1.95

-51 %

€3.99

Nový produkt

Platné Scény Naučiť Pracovisku Spanie Cestovanie
Zníženie hluku Pomáha Zmierniť Nepohodlie Lietania
Ušné sviečky proti hluku Anti-Noise Ušné Sviečky Na Zvuková Izolácia
Pracovný Mód S/T
Číslo Modelu SA0077, ušné zátky zníženie hladiny hluku
Druh Iné
Materiál PU formulár, Rozšírené polyuretánu
Ušné Sviečky Pomoc Pokojný Nočný Spánok
Pôvod CN(Pôvodu)
Tlakový Rozsah 4-20 cmH2O
Zátkové chrániče sluchu spanie Redukcia Šumu Pre Cestovanie Spanie Zdravie
Položka Druh Spánok A Chrápanie
Spací ušné sviečky Hluk Prevencie Zátkové Chrániče Sluchu
lepšie dych Zvukovo Izolované Zátkové Chrániče Sluchu
Množstvo 4 ks/box
Zníženie nos ušné sviečky na spánok anti-noise
zátkové chrániče sluchu na zníženie hluku Zníženie Hluku Príslušenstvo Slpeeping Pomoci Nástroje

O produkte:

1.Cenovo dostupné ochranu sluchu.Vysoké hladiny expozície hluku môže spôsobiť hluk-sluchu spôsobená.Naše testované penové chrániče sluchu je jeden z najlepších prémiových vlastnosti na trhu, pomôže blokuje väčšinu škodlivých vonkajších prvkov, ako sú hluk a chladu .Odporúča sa pre prácu, lietanie, spanie, závodné, lyžovanie a podobne.

2.Certifikovaný produkt.Naše chrániče sluchu sú certifikované a testované.Certifikovaný CE (Európska Zhode), ANSI (American National Standards Institute).Testované PZT INSPEC, NVLAP.

3.Kvalitu na maxime.Naše chrániče sluchu je vyrobená z netoxického, hustá, mäkká, premium PU pena je určená pre profesionálnych, ako aj osobné použitie.Jeho bell tvar pomáha blokovať väčšinu zvuky a tesnenie eardrums.

4.Jednoduchá aplikácia.EARSAVIORS zátkové chrániče sluchu sú konštruované s hladké, mäkké, a profesionálnej kvality PU pena pre maximálnu ochranu, len jemne zatlačte na prednej strane a umiestniť vo vnútri zvukovodu.Nenechávajte ho zapnutý, ak cítite nepohodlie (upraviť).

*Poznámka

* Farba a veľkosť rozdiel: vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania,

na realobjects môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie.Ďakujeme!

* Budeme sa snažiť, aby loď z vášho pozemku.

* Poskytovanie vysokej kvality položky a dobré služby, je úlohou nášho podnikania.

Ak máte akékoľvek problémy pri prijímaní zásielky, prosím, komunikovať s nami nájsť lepšie riešenie, ako sa otvára sporu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme splnili vaše požiadavky.

*Doprava

* Na zabezpečenie ochrany kupujúcich a predávajúcich, bude to trvať asi 24 hodín na www.rezivo-gater.sk na overenie platby.

* Prosíme o potvrdenie vašej OBJEDNÁVKY ADRESU SPRÁVNE,alebo budete mať zodpovednosť za akékoľvek poplatky za spôsobené

z nesprávnu adresu.

* Zdarma plavby pre väčšinu položiek, ale pre niektorých krajinách môžu platiť nejaké extra lodné náklady.Všeobecne povedané, dodacia lehota je 20-60 dní.Ak potrebujete rýchlejšie prepravu, prosím kontaktujte nás vopred.

Štítky: mäkké ušné, proti hluku, spací uší, zátkové chrániče sluchu na zníženie hluku veľa, ušné spanie, klip nos, 3m ušné plug, earpod zníženie hluku, nos plávať, anti chrápať.

Napísať recenziu

Professionl spanie Ušné Zátky Zníženie Hluku, Zvukovej Izolácie Mäkké Penové chrániče sluchu pre Spánok Anti-Noise Cestovné Učiť Pracovisku

Professionl spanie Ušné Zátky Zníženie Hluku, Zvukovej Izolácie Mäkké Penové chrániče sluchu pre Spánok Anti-Noise Cestovné Učiť Pracovisku

O produkte: 1.Cenovo dostupné ochranu sluchu.Vysoké hladiny expozície hluku môže spôsobiť hluk-sluchu spôsobená.Naše testované penové chrániče sluchu je jeden z najlepších prémiových vlastnosti na trhu, pomôže blokuje väčšinu škodlivých vonkajších prvkov, ako sú hluk a chladu .Odporúča sa pre prácu, lietanie, spanie, závodné, lyžovanie

Súvisiace produkty