Novinka Reduced price! Prom Šaty tvaru Šaty Žena Strany Noc Morská víla Lištovanie Prom Šaty s Split Zväčšiť

Prom Šaty tvaru Šaty Žena Strany Noc Morská víla Lištovanie Prom Šaty s Split

€38.49

-51 %

€78.56

Nový produkt

Skutočné Obrazy Áno
Vstavaný Podprsenka Áno
Módny Prvok jednoduché
Dĺžka Šiat Členok-Dĺžka
Textílie Typ SATIN
Dekorácie Lištovanie
Názov Značky Ušľachtilý Weiss
Silhouette Trúbka / Morská Víla
Vlak Žiadne
Materiál Polyester
Pasu Prírodné
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Príležitosti Ples
Výstrih V-Neck
Rukáv Štýl Bez rukávov
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Prom Šaty

Sme urobiť si čas na približne 12 dní.ale niekedy, že je potrebné viac,a keď sa naliehavo môžete poznámka pre nás,môžeme urobiť pre vás v 4 dní.

Normálne náš produkt predvolené prepravu spôsobom je www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava,ktorá sa pomaly,normálne o 7-45 dní,možno potrebujú viac času.

takže ak ste naliehavé si môžete vybrať rýchlo príspevok,pre exaple DHL,je normálne, že potrebujete 3-7 dní,ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,brazília,argentína,a tak ďalej.

alebo môžete vybrať Predávajúceho Spôsob Dopravy, a tiež,že je potrebné o 4-9 dní.ale, ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,brazília,argentína,a tak ďalej.

Takže ak si to vyžaduje naliehavá situácia,prosím, poznámku nás, keď budete potrebovať,budeme robiť všetko, aby vám pomohol.

Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj,vážime si, že si môžete nechať nám Piatich stat pozitívnu spätnú väzbu s plnou DSR,ak ste spokojní s našimi výrobkami.

Ak výrobok má nejaký problém,prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie,pretože zlé spätnú väzbu, nemôže riešiť akýkoľvek problém,ale môžeme pomôcť,ďakujeme za pochopenie.

Štítky: k prom šaty, mníška prom šaty, šaty prom krátke, tin šaty, afrika ženy prom šaty, aplique ženy prom šaty, žiary stick kpop, kpop dvakrát, šaty letné, iro šaty.

Napísať recenziu

Prom Šaty tvaru Šaty Žena Strany Noc Morská víla Lištovanie Prom Šaty s Split

Prom Šaty tvaru Šaty Žena Strany Noc Morská víla Lištovanie Prom Šaty s Split

Sme urobiť si čas na približne 12 dní.ale niekedy, že je potrebné viac,a keď sa naliehavo môžete poznámka pre nás,môžeme urobiť pre vás v 4 dní. Normálne náš produkt predvolené prepravu spôsobom je www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava,ktorá sa pomaly,normálne o 7-45 dní,možno potrebujú viac času. takže ak ste naliehavé si