Novinka Reduced price! Double-layer plastové anti-scalding strane slamy pohár Premium Triede, Akryl Dvojité Murované Umývačke Univerzálny Zväčšiť

Double-layer plastové anti-scalding strane slamy pohár Premium Triede, Akryl Dvojité Murované Umývačke Univerzálny

€9.73

Nový produkt

Plastové Typ PP
Množstvo 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové
Certifikácia CIQ
Technika Na hladený
Druh Teacups
Číslo Modelu pohár
Funkcia Eco-Priateľský

Funkcie:

1. Premium Triede, Akryl: Konštruované s vysoký stupeň 100% BPA free akryl, bez toxických chemických látok a možnosť leeching.Akrylových materiál je odolný a ľahký.To nebude roztrieštiť ako sklo, pričom vám transparentnosti a zrozumiteľnosti, takže je bezpečnejšie okolo deti.

2. Dvojité Murované: double murované štruktúra znižuje kondenzáciu a nebude škvrna stoly a dosky.Spolu s akryl materiálu, dvojité steny, znižuje tepelné straty a udrží vaše nápoje chladnejšie a teplejšie ako priemerný pohár.

3. Umývateľné v umývačke riadu: Byť schopný držať obe horúce a studené nápoje, tento tumbler je teplota odolný a mohol by byť miesto na hornej umývačka riadu stojan pre ľahké čistenie.Široká ústa otvorenia a jeho obrovský zadržiavať tiež robí na umývanie rúk bez námahy.

4. BPA-Free Veko a Slamy: Tento kalich je dodávaný s zodpovedajúce veko a slamy, ktoré sú ako BPA-free a umývateľné v umývačke riadu.Veko je pripojený gumové tesnenie, ktoré je zabezpečené a rozliať dôkaz.

Popis:

Pomocou tejto poháre na každú príležitosť, ktorý vyhovuje vášmu záujmu.Použiť na cestovné, pre vonkajšie akcie a športové aktivity, prispôsobiť ju na party láskavosti a dary alebo pre každodenné použitie.

Špecifikácie:

Farba:Transparentná

Materiál:Premium Triede, Akryl

Menovitá teplota: 175F

Typ:500 ML,600 ML(voliteľné)

Package Zahrnuté:

1 * Slamy pohár

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: xs max mäkké prípade.

Napísať recenziu

Double-layer plastové anti-scalding strane slamy pohár Premium Triede, Akryl Dvojité Murované Umývačke Univerzálny

Double-layer plastové anti-scalding strane slamy pohár Premium Triede, Akryl Dvojité Murované Umývačke Univerzálny

Funkcie: 1. Premium Triede, Akryl: Konštruované s vysoký stupeň 100% BPA free akryl, bez toxických chemických látok a možnosť leeching.Akrylových materiál je odolný a ľahký.To nebude roztrieštiť ako sklo, pričom vám transparentnosti a zrozumiteľnosti, takže je bezpečnejšie okolo deti. 2. Dvojité Murované: double murované štruktúra