Novinka Reduced price! Umelý Kvet Jeseň Ratan Veniec Veniec s Tekvicové Javorový List Simulácia Dekoratívne pre Zber Thanksgiving Party Zväčšiť

Umelý Kvet Jeseň Ratan Veniec Veniec s Tekvicové Javorový List Simulácia Dekoratívne pre Zber Thanksgiving Party

€4.27

-20 %

€5.34

Nový produkt

Tvar Kolo
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Funkcie:

- Ručne vyrábané s jeseň hodvábne kvety zvyšuje jeseň dekor, berry zoskupení, tekvica a rôzne hodváb jeseň, javorové listy na významné prírodné vinárskych veniec základňu.

- Transformovať svoje nevýrazné vchodové dvere do živého, atraktívne entryway, že víta vašu najbližšiu rodinu a priateľov do svojho domova.Ak hľadáte že špeciálne jesenné dekorácie transformovať vaše vchodové dvere dekor, to je veniec pre vás!

- Zobrazenie tejto dekoratívne veniec vonku celý deň bez obáv o meniacich sa poveternostných podmienok.Tento vonkajší jeseň veniec braves mimo prvky s prekvapením ľahkosťou.

- Tento veniec funkcie najrôznejších javorové listy vo svetlých jeseň farby, ktorá tečie z tkané pobočky základne s jednotlivými konárika rozložené od centra.To je zdobené tekvica , sú borovicové šišky, a berry zoskupení za pridané prírodných odvolanie.Zobrazenie na jeseň tohto roku s diakritikou veniec na dvere, steny a okná v vnútorné alebo vonkajšie posedenie miestach.

Špecifikácie:

Priemer: 25 cm

Materiál: Kov + Hodváb

Package Zahrnuté:

1 * Jeseň Veniec

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: ratanový veniec, banka dreva, moderné veniec, jeseň dvere veniec, medzinárodné kombajnov, international harvester časti, jesenný veniec, tekvica veniec, Veniec, sviečka prútia.

Napísať recenziu

Umelý Kvet Jeseň Ratan Veniec Veniec s Tekvicové Javorový List Simulácia Dekoratívne pre Zber Thanksgiving Party

Umelý Kvet Jeseň Ratan Veniec Veniec s Tekvicové Javorový List Simulácia Dekoratívne pre Zber Thanksgiving Party

Funkcie: - Ručne vyrábané s jeseň hodvábne kvety zvyšuje jeseň dekor, berry zoskupení, tekvica a rôzne hodváb jeseň, javorové listy na významné prírodné vinárskych veniec základňu. - Transformovať svoje nevýrazné vchodové dvere do živého, atraktívne entryway, že víta vašu najbližšiu rodinu a priateľov do svojho domova.Ak hľadáte

Súvisiace produkty