Novinka Reduced price! Ženská Masturbácia Vibrátory Inteligentné Kúrenie Nositeľné Masér Neviditeľné Multi-Frequency USB Nabíjanie Sexuálne Hračky Pre Dámske Zväčšiť

Ženská Masturbácia Vibrátory Inteligentné Kúrenie Nositeľné Masér Neviditeľné Multi-Frequency USB Nabíjanie Sexuálne Hračky Pre Dámske

€13.82

-18 %

€17.06

Nový produkt

názov 4 Dospelých Sex Stroj
Názov Značky VERBOON
meno 1 Motýľ Pánty vibrátor
názov 7 Kúrenie vibrátory
veľkosť 130*30mm
Frekvencia 7 Frekvencia Vibrácií
Diaľkové Ovládanie Vzdialenosť 15M
Položka Druh Vibrators
Certifikácia CE
Číslo Modelu FCD210250118
Nemravný Obrázok No
Uses Ženská Masturbácia
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Silikónové
Commodity Quality Certification ce
Druh G-Spot
meno 3 Ísť Von Nosiť Umelý Penis, Vibrátory
So Sexuálnym Podtextom No
Nabíjanie USB magnetické nabíjania
názov 5 Diaľkové vibrátory
meno 2 Neviditeľné Nosiť Umelý Penis, Vibrátory
nepremokavé 100% nepremokavé život
názov 6 Vibrátory dobre sa nosí Nohavičky pre Dámske
Aplikácia Vibrátory pre ženy

Ženská masturbácia vibrátory inteligentné kúrenie nositeľné masér neviditeľné multi-frequency vibrátor hračka USB nabíjanie Sexuálne hračky pre ženy

Zavedenie Nového Výrobku

Je nositeľná, neviditeľný vibrátor, ktorý nie je v rozpore s chôdzou; Inteligentné vykurovacie,7 vibračných módov, s bezdrôtové diaľkové ovládanie, môžu byť použité pre páry vonkajšie flirtovanie, ženy masturbácia.

Popis Produktu

1. Režim :7 vibračných režimov 2. Funkcia: Inteligentné kúrenie,Stimuláciu oboch G-bodu a klitorisu 3. Nabíjanie metóda :USB nabíjanie 4. Vodotesný :100% nepremokavé Tipy: Umyte čistou vodou alebo mydlovou vodou po použití.Ochrana Osobných Údajov Zaručená: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá.Aby sa zabránilo rozpaky a chrániť súkromie našich zákazníkov, nie je citlivé slovník na obale výrobku.

Fit pohlavných orgánov silný šok

1. Klitorálny stimulácia 2. G-spot vibrácií 3, kúrenie silné zemetrasenie

Dvojitý šok stimul

Neviditeľné nosenie dizajn, jemná a mäkká fit genitálny krivky

V blízkosti kože pohodlné

Mäkké na dotyk, vibrátor je len na úrovni 2,7 cm v priemere, nemá vplyv na prechádzky, nie úsek pošvy.

Tlačidlo vykurovanie

Rozlúčte sa na chladné vibrátor a udržať tesný regulácia teploty tak, že teplota je rovnomerne rozložená

Zdravé materiál

Mäkké a pohodlné, ochrany životného prostredia a bezpečnosti

Bezdrôtové diaľkové ovládanie

Diaľkové ovládanie vzdialenosť 15 metrov

Dual-band dual shock

Smart 7 frekvencia vibrácií režim

Waterproof design

Super stlmiť

Vstavaný tichý motor, multi-layer zvukovej izolácie, vychutnať bez vyrušovania.

USB rýchle nabíjanie

Vstavaná batéria, USB pohodlné nabíjanie.

Informácie o výrobku

O Balík

Používame nepriehľadné balenie, č sexy slovami, nikto nebude vedieť, čo je vo vnútri, budeme chrániť váš produkt a ochrany osobných údajov.

About Product (O Výrobku

1.Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. 2.Všetky výrobky sú vyrobené z bezpečného materiálu, 100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.(Výrobok je vyrobený zo silikónu, a preto vytvára normálne silikónové zápach.Prosím, nebojte sa, je to bezpečné.Odporúča sa, aby ste pred použitím čisté.Po jednej alebo dvoch čistenie, vôňa sa bude postupne zmizne.)

O Zásielke

Pošleme von, aby v rámci jedného alebo dvoch pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej.Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

To, čo by mali robiť, ak sa stretnete produkt problém

Ak výrobok nefunguje správne, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis v čase.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém a snažíme sa poskytnúť 100% uspokojivé riešenie.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude oneskorenie pri komunikácii.Náš služby zákazníkom budú odpovedať si prvýkrát, keď videl svoju správu.Prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Správame sa našich zákazníkov, ako naši priatelia.Úprimne dúfam, že budete mať príjemný zážitok pri nakupovaní v našom obchode.Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s produktom, prosím, nezabudnite nechať nás päť-hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: disco lampa led, korok led, jednotky usb flash, disk pero, fuse tap, Poistka 50a, čínsky webkamera, poistka drôt, stick usb, auto poistka micro.

Napísať recenziu

Ženská Masturbácia Vibrátory Inteligentné Kúrenie Nositeľné Masér Neviditeľné Multi-Frequency USB Nabíjanie Sexuálne Hračky Pre Dámske

Ženská Masturbácia Vibrátory Inteligentné Kúrenie Nositeľné Masér Neviditeľné Multi-Frequency USB Nabíjanie Sexuálne Hračky Pre Dámske

Ženská masturbácia vibrátory inteligentné kúrenie nositeľné masér neviditeľné multi-frequency vibrátor hračka USB nabíjanie Sexuálne hračky pre ženy Zavedenie Nového Výrobku Je nositeľná, neviditeľný vibrátor, ktorý nie je v rozpore s chôdzou; Inteligentné vykurovacie,7 vibračných módov, s bezdrôtové diaľkové ovládanie,

Súvisiace produkty