Novinka Reduced price! 0,5 M DLHÝ Ľad Hodvábna Tkanina Pre Pozadie Opony Svadobné Fáze Pozadí Dekorácie Zväčšiť

0,5 M DLHÝ Ľad Hodvábna Tkanina Pre Pozadie Opony Svadobné Fáze Pozadí Dekorácie

€4.20

Nový produkt

Príležitosti Svadobné & Zapojenie
Číslo Modelu WQ5-8989
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Srdce, RASTLINA, Kvet, Jednofarebné, Motýľ, prekladané
Materiál ice hodváb
Názov Značky SHENGXuntex

Názov: Ice Hodvábne Tkaniny Materiál:ice hodvábna tkanina 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Farby: Červené Víno Červené,Zelené, 20 farieb na výber Veľkosti:0.5 m x 1,5 m Šírka Môžeme prispôsobiť veľkosť podľa vašej potreby Ice hodvábna tkanina výhodou 1.Tkanina má dobre prikryť. 2.Farba je veľmi jasný a svieži. 3.Je to stálofarebné.A môže mať na dlhý čas a recyklácia použitie v rôznych udalostí a party. 4.To sa dá umyť vodou. 5.Jednoduché, ak chcete vytvoriť vlastnú udalosť dizajn. 6.Viac farieb a veľkostí, ktoré môžu byť zvolil.Ice hodvábna tkanina nevýhodou 1.Vzhľadom na textílie vyrobené súčasťou hodvábne tkaniny, takže to nebude také husté, je to trochu tenké a transparentné. 2.To nie je slnko, blokovanie, tak najlepšie je použiť na vnútorné podujatia, party dekorácie. 3.Jej jediný panely bez podšívky vnútro. 4.Niekedy je to trochu pokrčené po skladanie, ale nie je potreba železa. 5.je to trochu spandex, tak na okraj nebude šité, alebo to nemal byť ploché. 6.Zvažuje, že je veľký tkaniny, niekedy to možno s trochu drobné cievky surového hodvábu z kukly.Ak máte prísne požiadavky položka sám, my nenavrhujeme kúpiť.

1. O farbe: Všetky tovaru sú prijaté v naturáliách.Ale streľbe svetla, uhol, a nastavenia monitora a ostatných faktorov, ktoré môžu spôsobiť existenciu určitej farby na fotografiách, nie sú problémy s kvalitou, prosím prednosť v druhu, ďakujem! 2. O veľkosti: Všetky rozmery sú merané manuálne,to je normálny jav a chyba merania, všeobecne, merania, chyba je 1-3 cm,dúfam, že sa vám bude rozumieť! 3. O sadzobníka: Všetky naša cena nie je uzatváranie colných, námornej nákladnej je len prepravné, colnej je účtované podľa vášho krajiny je Vlastná od dovozcu, a v každej krajine je Vlastné Pravidlo je iné, Ak majú colné, by ste mali platiť sami, dúfam, že sa vám bude o tom vedieť!

. Chybný tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní od dátumu dodania.

. Len chybné položky môžu byť ponúkané výmenu alebo výmenu.

. Prosím, uistite sa, zachovať pôvodné balenie pre návrat.

. Kupujúci by mal zaplatiť poštovné poplatok za vrátenie v akejkoľvek situácii okrem naše viny.

. Sme nebude povinný kupujúceho akékoľvek škody a straty za hranice, aby sumu, ktorú kupujúci má skutočne zaplatili, nám.

. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme, že obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: obyčajný dekoratívny záves, 150 cm softbox, záves na okno, pozadie, svadobné dekorácie pozadie, doprava zadarmo pre spálne stolná lampa, Bavlnená Tkanina, sútra srdca, zomrie záclony, pozadie opony svadbu.

Napísať recenziu

0,5 M DLHÝ Ľad Hodvábna Tkanina Pre Pozadie Opony Svadobné Fáze Pozadí Dekorácie

0,5 M DLHÝ Ľad Hodvábna Tkanina Pre Pozadie Opony Svadobné Fáze Pozadí Dekorácie

Názov: Ice Hodvábne Tkaniny Materiál:ice hodvábna tkanina 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Farby: Červené Víno Červené,Zelené, 20 farieb na výber Veľkosti:0.5 m x 1,5 m Šírka Môžeme prispôsobiť veľkosť podľa vašej potreby Ice hodvábna tkanina výhodou 1.Tkanina má dobre prikryť. 2.Farba je veľmi jasný a svieži. 3.Je to stálofarebné.A môže

Súvisiace produkty