Novinka Reduced price! Kúpeľ Vankúš s Prísavky Krku a Chrbta Vankúš na opierku hlavy Pribrala pre Domáce Hot Tub Kúpeľňa Vankúš Accersories Zväčšiť

Kúpeľ Vankúš s Prísavky Krku a Chrbta Vankúš na opierku hlavy Pribrala pre Domáce Hot Tub Kúpeľňa Vankúš Accersories

€3.84

-25 %

€5.12

Nový produkt

Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Spa Obliečky Na Vankúš
Názov Značky BOUSSAC

Číslo Modelu: Spa Obliečky Na Vankúš

Funkcie:

Skvelý Darček

Tento vankúš vaňa môže dať svojich blízkych čistého relaxáciu.Dáva najviac pohodlné vaňa vankúš v akejkoľvek príležitosti ako sú narodeniny, deň matiek, kolaudačné párty alebo svadby atď.

Anti-bakteriálne Oka materiálu

Naše anti-bakteriálne oka materiálu umožňuje vodnej a vzduchovej priepustnosti.To umožňuje rýchle sušenie, odolný proti plesniam.

Non-slip rohožky

Vaňa mat je non-sklzu, šesť PVC prísavky na zadnej vytvoriť bezpečné tesnenie pre všetky kúpeľňa povrchu tak, že nie je žiadna šanca vankúš z pošmyknutia počas kúpeľa skúsenosti.Krk vankúš hodí každý vaňou.

Nepremokavé a Odnímateľné

Vysoko kvalitné vodeodolné vonkajšie pokrytie umožňuje jednoduché čistenie, a vymeniteľné dizajn tohto výrobku znamená, že to môže byť rýchlo a ľahko oddeliť od svojho vaňa, a ukladá preč v minimálnom priestore.

Užite si chvíle oddychu vo vani

Na posilnenie neck roll pôsobí ako kolíska pre krku a ramien umožňujúci zdravý relaxačný kúpeľ.Vankúš je vyrobený s Open-Air Vlákno dáva optimálnu hygienu s čistým umožňuje vetranie vzduchu a vlhkosť voľný tok.

Humanized dizajn

Je ergonomicky sa hodí do akéhokoľvek vaňou a poskytujú maximálny komfort, ako je to možné, našu vysoko odolný materiál, rýchle sušenie, zápach odolné a antibakteriálne tak toto kúpeľné vankúš vám umožní relaxovať v rámci celého kúpeľňa skúsenosti.

Technické špecifikácie:

Typ: Kúpele Obliečky Na Vankúš

Materiál: Polyester + PVC Prísavky

Biela farba

Množstvo: 1pcs

Veľkosť: 36 * 33 * 10 cm / 14.17 * 12.99 * 3.93 v

Hmotnosť: 360 g / oz 12.69

Balíček 1:1 * 3D Oka Vaňa Vankúš(36x33x10cm)

Balík 2:1 * 3D Oka Vaňa Vankúš(44x42x8cm)

Package 3:1 * Nafukovací vankúš (Potrebné doplniť)

Štítky: eko, jacuzzi, spa, bolesť v krku podporu, 4500psi, vaňa krčný vankúš, kryt pilow, bazén prihlásiť, zelenej listovej vankúš, bathsuit pre ženy, detox ion cleanse.

Napísať recenziu

Kúpeľ Vankúš s Prísavky Krku a Chrbta Vankúš na opierku hlavy Pribrala pre Domáce Hot Tub Kúpeľňa Vankúš Accersories

Kúpeľ Vankúš s Prísavky Krku a Chrbta Vankúš na opierku hlavy Pribrala pre Domáce Hot Tub Kúpeľňa Vankúš Accersories

Číslo Modelu: Spa Obliečky Na Vankúš Funkcie: Skvelý Darček Tento vankúš vaňa môže dať svojich blízkych čistého relaxáciu.Dáva najviac pohodlné vaňa vankúš v akejkoľvek príležitosti ako sú narodeniny, deň matiek, kolaudačné párty alebo svadby atď. Anti-bakteriálne Oka materiálu Naše anti-bakteriálne

Súvisiace produkty