Novinka Reduced price! SANLEPUS 2021 NOVÉ Volanie Smart Hodinky Muži Ženy Nepremokavé Smartwatch MP3 Prehrávač Pre OPPO Android Apple Xiao Huawei Zväčšiť

SANLEPUS 2021 NOVÉ Volanie Smart Hodinky Muži Ženy Nepremokavé Smartwatch MP3 Prehrávač Pre OPPO Android Apple Xiao Huawei

€36.15

-70 %

€120.51

Nový produkt

Viac Voĺba Áno
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Režim Siete Žiadne
Displej Tvar Námestie
GPS No
Kapela Odnímateľný Áno
Batéria Odnímateľný No
Štýl Móda
Kapela Materiál Silica gel
Funkcia Passometer, Fitness Tracker, Spánok Tracker, Správa Pripomienky, Hovor Pripomienky, Prijatie Hovoru, Vytáčanie Hovoru, Push Správy, 24-hodinové inštrukcie, Chronograf, Budík, Týždeň, Mesiac, Tepová Frekvencia Tracker, Interaktívne Hudba, Kalendár, Osvetlenie
Certifikácia CE
Rozlíšenie 420*485
ROM 128 MB
Prípad Materiál Zliatiny
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
systém OS Android, ios
Zadná Kamera Žiadne
Veľkosť Displeja 1.78 palcov
SIM Karta je k Dispozícii No
Názov Značky SANLEPUS
Pamäť RAM 128 MB
APP Download (prevzatie aplikácií je k Dispozícii Áno
Kapacita Batérie 220-300mAh
Druh Na Zápästie
Nepremokavé Triedy Profesionálny Vodotesný
Jazyk angličtina, Ruský, Španielčina, POĽSKÝ, Portugalský, Taliansky, Francúzsky, Nemecký, Japonský, Hebrejské, Arabský
Mechanizmus No
Pôvod CN(Pôvodu)
CPU Model MTK2502D

Kompatibilné systém:IOS / Android.

Funkcia

Uskutočňovanie hovorov,informácie prezeranie, atď. (dostupné po zapnutí bezdrôtového pripojenia pripojený), Krokomer,Spánku monitorovanie,Srdcovej frekvencie,krvný tlak,kyslíka v krvi, ,Multi-športy,Dial výber,stopky,Časovač,Multi-jazyk,Miestnej hudby, ovládanie hudby,EKG,nájsť iphone,sedavý pripomienka,piť vodu pripomienka、budík.

Podporu App jazyk

Zjednodušená Čínština,Tradičné Chinese,English,German,Japanese,Korean,Spanish,French,Arabic,Czech,Greek,Persian,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Korean,Finnish,Swedish,Thai Maďarský,Slovenskej.

Smartwatch podporu jazyka

Chinese,English,German,Russian,Spanish,Portuguese,French,Japanese,Italian,Polish,Hebrew,Thai,Arabic,Vietnamese.

Jazyky, ktoré podporuje manuál

Ruský,Nemecký,Taliansky,Japonský,Francúzsky,Čínsky,Angličtina, Španielčina.

Špecifikácie produktu

APLIKÁCIA:FitCloudPro

čip:RTL8762ck

Tepová frekvencia snímača:Hrs3300

Vodotesný: IP67

Remeslo:zliatiny Zinku/PC

Obrazovka veľkosť: 1.78-palcový Dráhy obrazovke

Obrazovka Rozlíšenie:420*485

Typ obrazovky: LTPS LCD displej

Displej materiál:Nano-tvrdené sklo

Typ Batérie: Lítiová Batéria

Kapacita batérie: 230mAh

Standy čas: Pohotovostnom režime po dobu 7 dní, normálne pripojenie na 5 dní (v závislosti na osobné použitie)

Nabíjanie metóda:Magnetické poplatok

SANLEPUS SMART HODINKY

1.78" Hyperboloid Zobrazenie | Volanie |

Správa Pripomenutie | MP3 Hudby

Viac Možností na Vašom Zápästí

Hrajú nádherný 1.78" hyperboloid flexibilnej a 420x485 HD rozlíšenie, SANLEPUS SMART HODINKY prináša ultra-jasné a široký pozorovací skúsenosti.

Akýkoľvek Štýl, Ktorý Chcete

Textúrou matný sledovať rám páry dokonale farebné a mäkké popruhy pre premium a solídny dizajn.SANLEPUS SMART HODINKY vám prináša prepracovaný a moderný vzhľad po celý čas.

Spoznajte Novú Eleganciu Umenia

Na nosenie-odolné hodinky ciferník páry hladko s zinkové zliatiny.Lesklý a priateľské k pokožke späť zaručuje pohodlné nosenie.S sofistikovaný vyhotovením, SANLEPUS SMART HODINKY odhaľuje vycibreným vkusom s dokonalú rovnováhu umenia a technológie.

Volať na Hodinky

Môžete prijať, odmietnuť alebo stlmíte hovory a kontrolu histórie priamo na hodinky

Okamžité Správy Pripomienky

Poskytovať včasné upozornenia na SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a ďalšie sociálne médiá aplikácie, SANLEPUS SMART WATCH už si ujsť žiadne dôležité záležitosti.

Obnoviť Vaše Každodenné Štýl

Prispôsobenie témy, aby zodpovedali vaše každodenné vzhľad s rôznymi farebnými sledovať tváre.Existujú bohaté úžasné sledovať tváre v APLIKÁCII si môžete vybrať z.

Prispôsobiť Vaše Hodinky

Okrem oficiálneho sledovať tváre, a tiež môžete prispôsobiť svoju vlastnú jednu s ľubovoľnú fotografiu z vášho mobilného zariadenia.

Zase Hudbu Na

Uložiť až 100 piesní a ľahko spárovať s SANLEPUS SMART HODINKY.Môžete spustiť alebo krokovacie s obľúbenú hudbu bez telefónu.

Poznámka:*Údaje z SANLEPUS labs.Hudba skladovanie je o 512 mb.

8 Cvičenie Režimy

SANLEPUS SMART HODINKY poskytuje presné a real-time cvičenie metriky pre 8 professional šport režimov, ktoré umožňuje plne využiť svoj potenciál, a to tiež sledovať vaše v reálnom čase, tepovú frekvenciu, kalórie a čas trvania tréningu.

24-Hodinové Monitorovanie Srdcovej Frekvencie

Vďaka monitorovanie srdcovej frekvencie technológie, SANLEPUS SMART HODINKY možno presne sledovať tepovú frekvenciu v reálnom čase počas dňa, alebo aj vtedy, keď spia.

Smart Partner, Rozšírené Metriky

Po skončení monitorovania zdravia alebo cvičenie , môžete zobraziť podrobnejšie metriky, odborná analýza a vedecké usmernenia v Aplikácii.

IP67 vodeodolný

Vďaka precízne navrhnuté puzdro, SANLEPUS SMART HODINKY môžu byť nosené pri umývaní rúk alebo v daždivý deň.

Poznámka* nepoužívajte a nosiť hodinky, kúpať sa alebo plávať.Ďakujeme!

Dlhotrvajúci Výkon

Tenké a ľahké SANLEPUS SMART HODINKY robí to, ako vaša ideálna všetkých-deň spoločník.Hrajú dual chipset architektúry a úspory energie algoritmy, pohotovostný čas to pozerať môže trvať 7 dní.

Profesionálne Monitorovanie Zdravia, Sledovať Svoj Fyzický Stav

Skúste nosiť SANLEPUS SMART HODINKY a začať detekciu krvného tlaku kyslíka v krvi, alebo EKG s jednoduchým dotykom.Len pár sekúnd sa vám zobrazí zisťovanie údajov a dá vám odkaz na dávajte pozor na svoje zdravie.

Monitorovanie Krvného Tlaku

Kyslíka V Krvi, Monitorovanie

EKG Monitorovanie

Lepší Spánok Monitorovanie

Na základe srdcovej frekvencie a spánku technológie sledovania, SANLEPUS SMART HODINKY sú schopné zaznamenávať vaše stave spánku presne a analýze vašich kvalitu spánku.

Vždy Farby pre Váš Štýl

SANLEPUS SMART HODINKY prichádza v 6 popruh možnosti s dobre myslel, že farby pre rôzne potreby.Rýchle nasadenie popruhy umožňujú rýchlo a jednoducho zmeniť bez akýchkoľvek nástrojov.

Štítky: smartwatch, oppo x, oppo smart hodinky, casio muži hodinky, človek pozerať, official xiaomi, aliang pánske hodinky, huawei smart hodinky, smart hodinky žena, muži hodinky.

Napísať recenziu

SANLEPUS 2021 NOVÉ Volanie Smart Hodinky Muži Ženy Nepremokavé Smartwatch MP3 Prehrávač Pre OPPO Android Apple Xiao Huawei

SANLEPUS 2021 NOVÉ Volanie Smart Hodinky Muži Ženy Nepremokavé Smartwatch MP3 Prehrávač Pre OPPO Android Apple Xiao Huawei

Kompatibilné systém:IOS / Android. Funkcia Uskutočňovanie hovorov,informácie prezeranie, atď. (dostupné po zapnutí bezdrôtového pripojenia pripojený), Krokomer,Spánku monitorovanie,Srdcovej frekvencie,krvný tlak,kyslíka v krvi, ,Multi-športy,Dial výber,stopky,Časovač,Multi-jazyk,Miestnej hudby, ovládanie hudby,EKG,nájsť

Súvisiace produkty