Novinka Reduced price! Nový Pohodlie Požičovňa Silikónové 3D Gél Sedlo Kryt Sedadla Pad Polstrovaný Mäkký Vankúš Zväčšiť

Nový Pohodlie Požičovňa Silikónové 3D Gél Sedlo Kryt Sedadla Pad Polstrovaný Mäkký Vankúš

€1.21

-29 %

€1.71

Nový produkt

Shell Materiál EVA
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu /
Názov Značky GUOMUZI
Použitie Horské Bicykle
veľkosť /
Kategória Predné Sedadlá Mat
Používateľ MUŽI

Popis:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality !

Funkcia:

MÄKKÉ A PROTI TRENIE: bicykel kryt sedadla je prijaté kvalitného silikónového materiálu, ktorý je mäkké a pohodlné.Jazdci sedí na toto kolo kryt sedadla nebude cítiť hip bolesti aj po dlhej jazde.Okrem toho, silikónové má dobrú odolnosť proti treniu funkciu, ktorá robí požičovňa kryt sedadla nie je ľahké byť poškodený.Jeden bicykel sedáku zvyčajne funguje na dlhú dobu.

ZAHUSTIŤ PAD VPLYV VANKÚŠ: Tento model sedadla prichádza s pribrala pad dizajn, ktorý by mohol absorbovať vplyv pri jazde na nerovnom cestnej premávky a ochranu boky z ublížiť.Jazdci s týmto bicyklom sedáku budú cítiť oveľa bezpečnejšie a pohodlnejšie.Nie je reflexné pásky pripojené na konci bicykli, kryt sedadla, ktoré je užitočné pre nočné jazdenie.Ako požičovňa sedadlá pre chlapcov a mužov sú dobré.

ANTI-SLIP PELLT NA UCHYTENIE SEDADLA BLIŽŠIE: zadné koleso sedacia podložka je špeciálne navrhnutá s niektorými anti-slip pellt, ktoré by mohli zvyšovať trenie medzi bicykli kryt sedadla a bike sedadlá.Preto, gél požičovňa kryt sedadla sa zmestí na bicykli sedadlá úzko a non-klzké počas jazda na bicykli, alebo na bicykli.

NASTAVITEĽNÉ A hodí sa PRE VÄČŠINU BICYKLI SEDLA: Ako navrhnutý s nastaviteľným šnúrkou a sponou v dolnej časti sedla kolesa krytu by sa mohli dať na alebo odstrániť zo sedla kolesa ľahko.Primerané dizajn a univerzálnej veľkosti, aby požičovňa sedáku sa hodí pre väčšinu bicykli sedla.

Špecifikácia:

Materiál: Vysoko kvalitná EVA

Farba: Čierna,Žltá,Modrá,Červená

Veľkosť: 28 cm x 16 cm x 2cm

Použitie: BMX Bicykli,Horské bicykle,Cestný Bicykel-Touring

Balenie Obsahuje:

1 x Požičovňa 3D Gél Podložka Sedadla Sedlo Kryt

Štítky: požičovňa sedlo ženy, bicykel čalúnenia sedadla, promend sedlo, bicykel stoličky, vzduch gél, bicykel vankúš, 155 mm sedlo, požičovňa kože, Gél pad, cyklistické mtb sedlo.

Napísať recenziu

Nový Pohodlie Požičovňa Silikónové 3D Gél Sedlo Kryt Sedadla Pad Polstrovaný Mäkký Vankúš

Nový Pohodlie Požičovňa Silikónové 3D Gél Sedlo Kryt Sedadla Pad Polstrovaný Mäkký Vankúš

Popis: 100% Úplne Nové a Vysokej Kvality ! Funkcia: MÄKKÉ A PROTI TRENIE: bicykel kryt sedadla je prijaté kvalitného silikónového materiálu, ktorý je mäkké a pohodlné.Jazdci sedí na toto kolo kryt sedadla nebude cítiť hip bolesti aj po dlhej jazde.Okrem toho, silikónové má dobrú odolnosť proti treniu funkciu, ktorá robí požičovňa

Súvisiace produkty