Novinka Reduced price! Business Šaty, Topánky Mužov 2021 Jar Jeseň NÁM Veľkosť Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Strapec Mužov Slip-On Kožené Topánky Formálne Obuv Zväčšiť

Business Šaty, Topánky Mužov 2021 Jar Jeseň NÁM Veľkosť Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Strapec Mužov Slip-On Kožené Topánky Formálne Obuv

€30.66

-41 %

€51.97

Nový produkt

Vrchný Materiál Split Koža
Oddelenie Meno Dospelý
Príležitosti Denne
Vzor Typ Zmiešané Farby
Číslo Modelu DSA275
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Uzavretie Typ Slip-On
Prst Tvar Kolo Prst
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky DESAI
Stielka Materiál PU
Sezóna Leto
Obkladový Materiál PU
Topánky Typ Brogue Topánky
Materiál Podrážka Gumené

Teplé Tipy:

Prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek otázku.Ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu.

[1] Veľkosť: US Veľkosť 7-12. Prosím, aby 0-1.5 cm chyby spôsobené ručné meranie.

[2] Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžka nôh, (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !!!)

[3] Výber veľkosti nie je v štandardnej NÁM Veľkosť, Topánky značka Čínskeho veľkosť alebo dĺžka nôh.

[4] NÁM veľkosť 10=CN veľkosť 270=Fit dĺžka Nôh 27-27.5 cm, 27-27.5 CM znamená, dĺžka nôh len.

Dĺžka nôh ≠ stielka dĺžka ≠ podrážka dĺžky.

[5] Iný monitor môže zobrazovať rôzne farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby, tak prosím, aby rozumné farebný rozdiel.

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

[1] ZNAČKA: DESAI

[2] VRCHNÝ MATERIÁL: KRAVA SPLIT KOŽA

[3] OBKLADOVÝ MATERIÁL: PU KOŽA

[4] STIELKA MATERIÁL: PU KOŽA

[5] MATERIÁL PODRÁŽKA: GUMA

[6] FARBA: ČIERNA, SIVÁ,HNEDÁ

[7] VEĽKOSŤ: EU VEĽKOSŤ 7,8,9,10,11,12

(MANUÁLNE MERANIE DOVOLENÁ CHYBA 0-1.5 CM)

PRÍLEŽITOSTI: SVADBY, PRÁCE, STRANA, DÁTUM, OBCHODNÉ, STRETNUTIE

Zobraziť Produkt

Záruka

Náš obchod ponúka iba úplne nový,vysoko kvalitný produkt.Pre všetky druhy displej ako počítač, telefón,pad,prosím, nechajte nejaký prijateľný rozdiel medzi z produktov.

Doprava a Dodávka

Akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte naše custmer služby.Pomôžeme vám na prvý raz.Zvyčajne sme sa pack a poslal do 2-6 pracovných dní.Čas dodania závisí od umiestnenia a kuriéri.Pracujeme rýchlo, kuriéri na skrátenie času prepravy.Ale to možno delat tým, sviatky a nehôd.

Vrátenie a Vrátiť

1.Ak je nejaký problém s objednávkou, prosím, poslal náš služby zákazníkom minimálne 2 fotografie zobraziť problém jasne do 3 dní.Budeme sa s tým vyrovnať, o vrátenie peňazí a politiky návratu. 2.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, inak budeme odmietnuť refundáciu. 3. Ak nie je predávajúci zodpovedný za návrat, potom kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je našou najlepšou slávu.Úprimne dúfame, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu, vrátane položiek, ako je popísané, komunikácie a doprava rýchlosť.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim potrebám a vyriešiť všetky problémy, ak ste nespokojní,dajte nám Prosím vedieť.Ďakujeme za vašu podporu a dúfame, že si nakupovanie tu.

DESAI úvod

Od roku 1993, Desai špeciálne na výrobu originálne kožené topánky pre 27 rokov a už dizajn, trendy tvar,aby pohodlné nosenie.Ponúkajú rozumné ceny.Dúfame, že naše topánky budú sprevádzať vás na pracovný čas a voľný čas života.Všetky topánky sú robené ručne.

FAQ:

1 - Keď je zásielky po zaplatení?Zvyčajne objednávky čas spracovania pre 2 až 6 pracovných dní.Nechcem prijať urgentné objednávky, prosím, miesto, aby starostlivo. 2 - Kde som sa môžete sledovať moju objednávku?Môžete sledovať prostredníctvom internetovej stránky: https://global.cainiao.com/ 3 - O farbe Tam sú niektoré rozdiely farieb vzhľadom k fotoaparátu a typu rôznych obrazovke počítača. 4 - O veľkosť, Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžka nôh, (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !!!) b-Tam bude 0-1.5 cm chyba manual messurement.c - US veľkosť 10=CN veľkosť 270=Fit dĺžka Nôh 27-27.5 cm, 27-27.5 CM znamená, dĺžka nôh len.d - dĺžka Nôh ≠ stielka dĺžka ≠ podrážka dĺžky. 5 - O malých vlákien, škvrny, micro-farby alebo micro-lepidlo vôňa Topánky s vyššie uvedené problémy sú nepatrí problémy s kvalitou.Prosím neotvárajte sporu jednoducho, Ak existuje, kontaktujte nás prosím v prvom rade, pomôžeme vám vyriešiť problém čo najskôr.Vďaka za vašu spoluprácu. 6 - O Pokles lodnej dopravy, Veľkoobchod, Doprava na Guangzhou Sme podporu vyššie uvedených modelov, a nebudeme klásť žiadne informácie o nás na obale. 7 - Prečo je ukázať, že náhrada je spracovávané po mojom storno objednávky?Znamená to, že na vrátenie peňazí je v súčasnosti spracováva pre vás.Za normálnych okolností trvá asi 3-20 pracovných dní, aby sa dostali na váš bankový účet.Prosím, trpezlivo čakať na vrátenie peňazí. 8 - Naša pracovná doba je v pondelok až piatok (9:00-17:30 hod) (s Výnimkou Právnych Sviatkov)

Štítky: formálne obuv muži originál, formálne štýlové topánky mužov, pánske topánky formálne topánky, addidas obuv muži pôvodnej trati, pánske čierne šaty topánky mokasíny, šaty mužov obuvi, muži obuvi, muži topánky mokasíny skutočné semiš, pánske kúpacie topánky, desai módne topánky.

Napísať recenziu

Business Šaty, Topánky Mužov 2021 Jar Jeseň NÁM Veľkosť Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Strapec Mužov Slip-On Kožené Topánky Formálne Obuv

Business Šaty, Topánky Mužov 2021 Jar Jeseň NÁM Veľkosť Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Strapec Mužov Slip-On Kožené Topánky Formálne Obuv

Teplé Tipy: Prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek otázku.Ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu. [1] Veľkosť: US Veľkosť 7-12. Prosím, aby 0-1.5 cm chyby spôsobené ručné meranie. [2] Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžka nôh, (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť