Novinka Reduced price! Kevnicely Psa Oblečenie Pes Fleece Vesta Zimná Bunda Teplá Psa s Náter Pre Malé Psy, Mačky, Čivava, francúzsky Buldog Zväčšiť

Kevnicely Psa Oblečenie Pes Fleece Vesta Zimná Bunda Teplá Psa s Náter Pre Malé Psy, Mačky, Čivava, francúzsky Buldog

€2.27

-8 %

€2.47

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Fleece
Sezóna Jeseň/Zima
Oblek malé psy
veľkosť S/M/L/XL
Štýl Móda
Farba 9 farieb
Číslo Modelu Y026
Názov Značky KEVNICELY

Veľkosť: S/M/L/XL

Materiál:Fleece

Farba:9 farieb

Vhodné pre rodiny sezóna:Jeseň/Zima balenie Obsahuje:1pcs * oblečenie

[ SUPER POHODLNÉ PES FLEECE VESTA ] - Vyrobené z fleece, mäkké na dotyk,drží aj po umytí.Tento malý pes fleece bunda je bezpečné, odolné a vykonané posledné.Udržať v teple na jar, jeseň a zima

[ ĽAHKÉ NOSENIE & OFF ] - Bez zaskočí alebo suchým zipsom.Náš pes fleece vesta je pulóver, že môžete rýchlo a ľahko dať na svojho psa a hlavu von - bez výdavkov minút, snaží sa ho na.

[ PULÓVER PSA SVETER PRE MALÉ a STREDNÉ PSY, MAČKY ] - O-krúžok na zadnej strane pre použitie na krátke prechádzky,ľahko zápas so psom na vodítku.Je navrhnutý s prieramkoch dostatočne veľký pre vášho psa pohodlne pešo a ísť na záchod.Pohodlné psie oblečenie pre každodenný život.

[ JEDNODUCHÉ POUŽITIE A STAROSTLIVOSŤ ] - Stroj umývateľný,nie deformovať po umytí.Ideálne pre vášho domáceho maznáčika mliečne nosenie, spanie času, mimo prechádzky, alebo cestovania.Vaše zvieratko bude viac šťastný.

[ SIZE ODPORÚČAME ] -odporúčame jedna veľkosť hore!Môže svojho miláčika zvyčajne nosenie malá veľkosť oblečenie, ale to neznamená, že všetky malej veľkosti oblečenia by pre nich vhodná.Preto sa, prosím, pozrite si naše veľkosť grafu láskavo dvojité potvrdenie veľkosti.

Poznámka:

1. V manuálnom Merania, chyba 1-4 cm je prijateľné.

2. Ak chcete zmeniť kód product dôsledku nesprávnej veľkosti, potom láskavo kontaktujte nás.

3. Rýchlo a doprava zadarmo, neznamená to, že nebudete musieť platiť extra vlastné.

4. Diaľkovej ceste môže znamenať produkt bit zložené alebo creasy.Ale to nebude mať vplyv na kvalitu a použitie výrobku.

5. Keďže používanie rôznych obrazovkách, obrázok sa nemusí odrážať skutočnú farbu produktu.Však môžeme zaručiť, že štýl bude rovnaký, ako je uvedené na obrázku.

O poslaní a Vrátenie peňazí

1. Expedujeme všetky objednávky do 5 dní, pretože niektoré bezpečnostné kontroly www.rezivo-gater.sk.Prepravné dátum môže byť predĺžená z dôvodu dovolenky.

2. Váš produkt bude doručený do 10 do 60 dní.Pre krajiny, z ktorej sme prijímať menej objednávky, dodacie lehoty budú 120 dní.

3. Požadujeme zodpovednosť, že sú zodpovední za akékoľvek nesprávne doručenie a otázky kvality produktu.

4. Spoločnosť nie je zodpovedná za zaplatenie colného dane v cieľovej krajine.

5. Požadované informácie vrátane adresa, psč, telefónne číslo, číslo mobilného telefónu, by mali byť presné a úplné.

6. Pre všetkých ruských národných zákazníkov, uveďte vaše celé meno pre kompletné dodávky tovaru.

7. Pre veľkoobchodných predajcov, je odporúčané, aby nás kontaktujte priamo na najlepšie ceny, ako aj poštovné zľavy.

O Vracia

Sme skontrolujte všetky položky pred odoslaním ich.V prípade, že položka je poškodený počas prepravy alebo dodania, neváhajte, zavolajte nám a dajte nám vedieť v priebehu nasledujúcich siedmich dní.Naše špecializované služby zákazníkom tím po overení, aby buď odoslať výmenu vašej objednávky zadarmo alebo vrátime vám peniaze.Spokojnosť zákazníka je naším primárnym motívom.

O Spätnú Väzbu

Spätná väzba od zákazníkov je veľmi dôležité, aby naša spoločnosť, prosím, poskytnúť spätnú väzbu po každom dodanie.Ak ste spokojní s produktom, a poskytované služby, uistite sa, opustiť pozitívnu odozvu a rýchlosť nás.V prípade, že nie ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás, a my budeme robiť všetko úsilie, aby ste ho vyriešili.Očakávame, že odpoveď od nás do 24 hodín, vysvetlenie a ospravedlnenie.Ocenili by sme ak by ste komunikovať s nami pred písanie negatívnu spätnú väzbu.

O našich službách

Ak máte akékoľvek otázky, zanechať odkaz, budeme odpovedať do 24 hodín a budeme poskytovať čo najlepšie služby.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať pozitívny komentár, my vám ďakujem za vaše povzbudenie.

Ak nie ste spokojní, kontaktujte nás, budeme riešiť problém, až kým nebudete spokojní.

Štítky: buldog tortu, quartz frenchie, pánty frenchie, pes fleece vesta s kapucňou, oblečenie pre ktoré teriér, buldog tvár, francúzsky bulldog, malý francúzsky buldog, black fleece vesta, bleach krém.

Napísať recenziu

Kevnicely Psa Oblečenie Pes Fleece Vesta Zimná Bunda Teplá Psa s Náter Pre Malé Psy, Mačky, Čivava, francúzsky Buldog

Kevnicely Psa Oblečenie Pes Fleece Vesta Zimná Bunda Teplá Psa s Náter Pre Malé Psy, Mačky, Čivava, francúzsky Buldog

Veľkosť: S/M/L/XL Materiál:Fleece Farba:9 farieb Vhodné pre rodiny sezóna:Jeseň/Zima balenie Obsahuje:1pcs * oblečenie [ SUPER POHODLNÉ PES FLEECE VESTA ] - Vyrobené z fleece, mäkké na dotyk,drží aj po umytí.Tento malý pes fleece bunda je bezpečné, odolné a vykonané posledné.Udržať v teple na jar, jeseň a zima [

Súvisiace produkty