Novinka Reduced price! Prenosné Izolované Plátno Piknik Kabelka Obed Taška Funkčný Vzor Chladnejšie Lunch Box Tepelnej Potravín Piknikový Obed Tašky Pre Ženy Zväčšiť

Prenosné Izolované Plátno Piknik Kabelka Obed Taška Funkčný Vzor Chladnejšie Lunch Box Tepelnej Potravín Piknikový Obed Tašky Pre Ženy

€0.24

-42 %

€0.42

Nový produkt

Funkcia Eco-Priateľský, Nepresakuje, Tepelná Izolácia
veľkosť 23*21*13CM
material1 oxford handričkou
material2 izolačná hliníková fólia
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

1. Vodotesný: Vybavená eco-friendly nepremokavého materiálu, ktorý je mäkký, nepriepustných a izolované, lady obed taška vyniká v súlade vaše nápoje studený alebo udržať si obed v teple.

2. Veľká kapacita: Tento tote bag môžu splniť všetky vaše potreby.Len s jedným peňaženky, môžete ľahko balenie potravín kontajnerov, šaláty, zákusky, nápoje, sendviče, ovocie, atď., je dostatočne veľký, aby sa zmestili šesť-pack sódy alebo viac ako jedna osoba na obed.

3. Tepelná izolácia: vo vnútri je jedlo kvalitnej hliníkovej fólie s hustou penou, ktorá môže udržať potraviny čerstvé, chladnom alebo horúcom na niekoľko hodín, ďaleko lepšie ako plastové desiatu alebo papierové tašky obed.

4. Ľahký: Obed taška je jednoduché osobnosti moderný a ľahký, je výhodné používať ako svoju obed taška, chladič taška pikniková taška, ostatné taška alebo nákupná taška, je veľmi vhodný pre ženy lady.

5. Uplatnenie: Ideálny pre prácu jedlo, piknik jedlo, strava riadenia alebo medicínu skladovanie.Môžete to dať obed tote bag v chladničke, aby vaše potraviny čerstvé a chutné.Mrazené s upokojujúcim bude chutiť lepšie a dlhšie čerstvé.

Popis:

Extra predné vrecko môže organizovať váš riad, servítky, nabíjačky, telefóny, kľúče, autobus karty, atď.Neobávajte sa straty malé objekty.

Špecifikácie:

Farba: Navy

Veľkosť: 23*21*13 CM

Materiál: Oxford handričkou + izolačná hliníková fólia

Vzor: star, oheň vtáčí, jahoda (voliteľné)

Funkcia: miesto bento box, udržiavať v teple

Package Zahrnuté:

1 * Obed Taška

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: box obed, lunch box boksi bag, rodinný piknik box, bag cooler, hobot robot, obed taška, box storag, odmrazovania mat, skladacia taška lunchbox, malé peňaženky ženy.

Napísať recenziu

Prenosné Izolované Plátno Piknik Kabelka Obed Taška Funkčný Vzor Chladnejšie Lunch Box Tepelnej Potravín Piknikový Obed Tašky Pre Ženy

Prenosné Izolované Plátno Piknik Kabelka Obed Taška Funkčný Vzor Chladnejšie Lunch Box Tepelnej Potravín Piknikový Obed Tašky Pre Ženy

Funkcie: 1. Vodotesný: Vybavená eco-friendly nepremokavého materiálu, ktorý je mäkký, nepriepustných a izolované, lady obed taška vyniká v súlade vaše nápoje studený alebo udržať si obed v teple. 2. Veľká kapacita: Tento tote bag môžu splniť všetky vaše potreby.Len s jedným peňaženky, môžete ľahko balenie potravín kontajnerov,

Súvisiace produkty