Novinka Reduced price! 2/10Pcs Mini Sklenených Fliaš Malých Fľaštičiek Korku Sklenených Nádob Multi Využitie Korku Želanie Sklo Zväčšiť

2/10Pcs Mini Sklenených Fliaš Malých Fľaštičiek Korku Sklenených Nádob Multi Využitie Korku Želanie Sklo

€0.40

-28 %

€0.56

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Sklo

Funkcie:

VYSOKÁ KVALITA: Vyrobené z vysoko kvalitného skla materiál, pevné a trvanlivé, môžete použiť mini sklenených fliaš bezpečne.

STRANA DEKOR: Roztomilý sklenené fľaše môžu byť použité ako rôzne štýly alebo návrhov, vytvorenie romantickú atmosféru s vintage odvolanie s týmito mini sklenených fliaš pre vašu svadbu a párty dekorácií.

POUŢIŤ: Môže byť použitý pre remeslá, a priazeň na dieťa sprchy a narodeninové oslavy.Pre farebné korkový jar, vyplňte, s farebným pieskom a umiestniť niektoré miniatúrne mušle na pláži tematické svadby prospech námorných dekorácie.

JEDINEČNÝ DIZAJN: mini dizajn v tvare robí tieto DIY plavidlá fľaše vykonávať pohodlne, medzitým, vynikajúce spracovanie, aby ste sa milovať tieto želanie fliaš naraz.

PO-PREDAJNÝ ZÁRUKA: Ak sa zobrazí našich produktov,budete mať nespokojnosť, prosím, dajte nám zlé spätnú väzbu, alebo zlé recenzie, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami na prvý raz, dáme vám najlepšiu odpoveď, ďakujem vopred.

Popis:

Hlavný Materiál: Sklo

Čistá hmotnosť: Cca.21g

POZNÁMKA:

1.1 palec=2.45 cm/1 cm≈0.393 palec

2.Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Priemer 11 mm Výška 22 mm Fľaše krku vnútorný priemer 6,5 mm Kapacita 1 ml

Package zahrnuté: 2/10pcs Mini Sklenených Fliaš

Štítky: slnečné okuliare, sklo mužov, posa vaso, sklo ženy, čarovný lektvar fliaš na pitie, sklo test tube, čarodejnice fľaša na nápoj, vaso piante, jar korenie, kniphofia.

Napísať recenziu

2/10Pcs Mini Sklenených Fliaš Malých Fľaštičiek Korku Sklenených Nádob Multi Využitie Korku Želanie Sklo

2/10Pcs Mini Sklenených Fliaš Malých Fľaštičiek Korku Sklenených Nádob Multi Využitie Korku Želanie Sklo

Funkcie: VYSOKÁ KVALITA: Vyrobené z vysoko kvalitného skla materiál, pevné a trvanlivé, môžete použiť mini sklenených fliaš bezpečne. STRANA DEKOR: Roztomilý sklenené fľaše môžu byť použité ako rôzne štýly alebo návrhov, vytvorenie romantickú atmosféru s vintage odvolanie s týmito mini sklenených fliaš pre vašu svadbu a párty

Súvisiace produkty