Novinka Reduced price! Jednofarebné Dlho Vankúš Mäkké Pohodlné Kancelárske Stoličky, Sedáky Kresle Gauči Sedáku Podložky Záhradné Lehátko Mat Zväčšiť

Jednofarebné Dlho Vankúš Mäkké Pohodlné Kancelárske Stoličky, Sedáky Kresle Gauči Sedáku Podložky Záhradné Lehátko Mat

€20.76

-52 %

€44.17

Nový produkt

Použitie sídlo
Veková Skupina Dospelí
Súbor Typ No
Tvar Rectangle
Pôvod CN(Pôvodu)
Náplň Pamäťová Pena
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Funkcia Pamäť, Anti-Decubitus
Technics Pletené
Unpick a Umývanie Nie je Vymeniteľný a Umývateľný
Vzor Typ Pevné
Štýl Moderné
Vzor TLAČENÉ
Materiál Polyester / Bavlna

Špecifikácia:

Materiál: pearl bavlna + handričkou

Veľkosť: 170 x 45 cm (L x W) (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.)

Funkcia:

1.Funkcia: na pribrala vankúš je multifunkčné.Môže byť umiestnená na kreslo, aby si zdriemnuť, alebo môže byť umiestnený na drevenom gauč ako gauč vankúš, ktorý je mäkké a pohodlné.Rozšírené dizajn, vhodný pre väčšinu opaľovanie, opaľovanie alebo záhradné stoličky (nie vrátane stoličky)

2.Vymeniteľný a umývateľný dizajn, ktorý je vybavený kreslo poduška a obliečka na vankúš, jednoduché na čistenie po použití.

3.Materiál: bavlnené a ľanové tkaniny a pearl bavlny sa používajú na vyplnenie.Priedušný, suché, vlhkosť pohlcujúce, mäkké a pohodlné, šetrné k životnému prostrediu a neškodné.

4.Efektívne opraviť náplň, aby náplň rovnomerne, udržať plnú po dlhodobé použitie, vhodné ľudské telo, a bude pohodlnejšie.

5.Anti-slip: anti-slip spp sa pridá na začiatok vankúš, aby sa zabránilo pošmyknutia.Sedáku je stanovená od 6 párov protišmykové pásy, ktorá je pevná a odolná.Šijací kvalita je vysoká, nosnosti je veľké, a to nie je ľahké zlomiť.

Package Vrátane:

1 x Kreslo vankúš

Štítky: perleť tapety, miadomodo lehátko, bench press, cb500 pad, vankúš, požičovňa lehátok slnko, stolička pad, dropshipping centrum nájsť produkty na predaj, stokke záhradné stoličky, dildio.

Napísať recenziu

Jednofarebné Dlho Vankúš Mäkké Pohodlné Kancelárske Stoličky, Sedáky Kresle Gauči Sedáku Podložky Záhradné Lehátko Mat

Jednofarebné Dlho Vankúš Mäkké Pohodlné Kancelárske Stoličky, Sedáky Kresle Gauči Sedáku Podložky Záhradné Lehátko Mat

Špecifikácia: Materiál: pearl bavlna + handričkou Veľkosť: 170 x 45 cm (L x W) (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.) Funkcia: 1.Funkcia: na pribrala vankúš je multifunkčné.Môže byť umiestnená na kreslo, aby si zdriemnuť, alebo môže byť umiestnený na drevenom gauč ako gauč vankúš, ktorý je mäkké a