Novinka Reduced price! Tablet Pc, Ultra Slim Bezdrôtová Klávesnica Pre Smart Mini Mobile Klávesnici Počítača Tablet Telefón Pre Ipad F5D3 Zväčšiť

Tablet Pc, Ultra Slim Bezdrôtová Klávesnica Pre Smart Mini Mobile Klávesnici Počítača Tablet Telefón Pre Ipad F5D3

€3.20

-32 %

€4.72

Nový produkt

Dĺžka 24.5cm
Funkcia nepremokavé
Názov Značky GRWIBEOU
Model Kompatibilita M107
Kompatibilné Značky Pre Apple iPad
Package Áno
Štýl Príležitostné
Druh S Klávesnicou
Číslo Modelu 10
Šírka 15cm
Aplikácia Notebook Veľkosť 10"
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Pevné

Funkcia:

1. Široká kompatibilita: použitie s všetky štyri hlavné operačné systémy, podpora Bluetooth-kompatibilné (iOS, Android, Mac OS a Windows), práca s iPad, iPhone a Bluetooth-kompatibilným tabletov, notebookov a mobilných telefónov (napr. iPad vzduchu, iPad) mini, Pro iPad, iPhone Xs Max, atď.) kompatibilné.

2. Ultra-tenký, ľahký a prenosný: Tento ľahký Bluetooth-kompatibilné klávesnica je špeciálne navrhnutý pre ľudí, ktorí potrebujú prenosná klávesnica pre prácu alebo zábavu, vhodný najmä pre business travel.

3. Nabíjanie a automatický režim spánku: univerzálne bezdrôtové Bluetooth-kompatibilné klávesnicu používa vstavané lítiové batérie, ktoré môže byť ľahko nabíjať cez USB kábel, bez toho, aby sa nabila batéria.Zabudovaná nabíjateľná batéria má dlhú životnosť, a pohotovostný čas medzi dvoma poplatky sa o 6 mesiacov.Bluetooth-kompatibilné bezdrôtové klávesnice sa môže automaticky prepne do režimu spánku, a ušetriť tak energiu.

4. Stabilné spojenie: Advanced Bluetooth-kompatibilné technológie môžu poskytnúť káblové pripojenie s dosahom 10 metrov.Ale pre stolové počítače a notebooky, ktoré nemajú Bluetooth-kompatibilné funkcie, vložte prosím tretej-party Bluetooth-kompatibilného adaptéra (nedodáva sa) ak chcete nainštalovať Bluetooth ovládač kompatibilný pred použitím.

5. Pohodlné a tiché typ: low-key a low-key tlačidlá priniesť nový zmysel pre pohodlie na dosah ruky.Okrem toho, všetky najčastejšie používané funkcie a multimediálne ovládacie prvky sú bližšie ako kedykoľvek predtým Windows-špecifické klávesové skratky.

Špecifikácie:

Názov produktu: mobilný telefón, tablet mini klávesnica

Produkt farba: zlatá, modrá, biela, čierna

Hmotnosť: 135 g

Ladenie metóda: GFSK

Pracovné napätie: 1.8~3.6 V

Pracovný prúd: 30 dní

Čas nabíjania:

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Štítky: rgb bluetooth android, ipad mini klávesnica, keyboord bluetooth android, políčko bluetooth android, ipad 3 klávesnica, prípade ipad klávesnice, bluetooth klávesnica ipad, ipad touchpad, klávesnica touchpad, bluetooth touchpad.

Napísať recenziu

Tablet Pc, Ultra Slim Bezdrôtová Klávesnica Pre Smart Mini Mobile Klávesnici Počítača Tablet Telefón Pre Ipad F5D3

Tablet Pc, Ultra Slim Bezdrôtová Klávesnica Pre Smart Mini Mobile Klávesnici Počítača Tablet Telefón Pre Ipad F5D3

Funkcia: 1. Široká kompatibilita: použitie s všetky štyri hlavné operačné systémy, podpora Bluetooth-kompatibilné (iOS, Android, Mac OS a Windows), práca s iPad, iPhone a Bluetooth-kompatibilným tabletov, notebookov a mobilných telefónov (napr. iPad vzduchu, iPad) mini, Pro iPad, iPhone Xs Max, atď.) kompatibilné. 2. Ultra-tenký, ľahký

Súvisiace produkty