Novinka Reduced price! симпл димпл Rainbow Push Bublina Hračky Mäkké Zmyslové Hračka pre Autizmus Dieťa Anti-Stres Jednoduché Squeeze pre Dospelých Zväčšiť

симпл димпл Rainbow Push Bublina Hračky Mäkké Zmyslové Hračka pre Autizmus Dieťa Anti-Stres Jednoduché Squeeze pre Dospelých

€0.50

-48 %

€0.98

Nový produkt

Číslo Modelu HRAČKA
Tému Športové
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m
Upozornenie push bublina hračky
Certifikácia Európa certifikované (CE)
Pôvod CN(Pôvodu)

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Rainbow Push Bublina Zmyslové Hračka pre Autizmus Špeciálnymi Potrebami Stres Odľahčovacia Dieťa Zábavné Anti-Stres Hra

Popis:

Najnovšie dekompresný remeslá: push bublina hračka je skvelý zmyslové hračka, môžete stlačiť a hore to znova a znova.Znížiť napätie a uvoľnenie stresu opakovaním jednej akcii.

Môžete mať zábavu kedykoľvek a kdekoľvek: žiadne príslušenstvo, nie je ľahké stratiť, malé rozmery, odolné a bezpečnosť-testované silikónu.

Môžete vychutnať si hrať sám so sebou alebo pozvať priateľov na rýchle mozog hry, bez ohľadu na to, kde ste, si môžete vychutnať hru.

Funkcia:

1. Po stlačení bublina bude mierne pukavé zvuky.Potom sa otočiť viac a začať znova!Môže to byť znovu použité a čistiť donekonečna.

2. Non-jedovaté, bez chuti, a nespôsobí poškodenie ľudí a domáce zvieratá.

3. Pravidlá sú veľmi jednoduché, pochopiť na prvý pohľad, rýchly štart, logické uvažovanie, plánovanie schopnosť, prevencia degenerácia mozgu, to je tiež veľmi dobrý rodič-dieťa interaktívne hračka.

4. Svetlé farby a príjemné zvuky určite uspokojí každé dieťa!

5. Ideálny darček pre vášho priateľa.

6. To môže byť tiež použitý ako dráha/potraviny doska anti-obarenie pad.

Špecifikácia:

Položky: Silikónové dekompresný hračky

Materiál: Silikón

Veľkosť: o 12*12*1.5 cm/4.72*4.72*0.59 v

Farba: Rainbow

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Push Bublina

>

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly. 3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Štítky: pea popper fidget hračka, proti stresu, nordic dúha, bubbl, to pop, antistresový hračka, intelligent stick, pop sz fidget hračka, fidget hračka, figet hračka.

Napísať recenziu

симпл димпл Rainbow Push Bublina Hračky Mäkké Zmyslové Hračka pre Autizmus Dieťa Anti-Stres Jednoduché Squeeze pre Dospelých

симпл димпл Rainbow Push Bublina Hračky Mäkké Zmyslové Hračka pre Autizmus Dieťa Anti-Stres Jednoduché Squeeze pre Dospelých

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Rainbow Push Bublina Zmyslové Hračka pre Autizmus Špeciálnymi Potrebami Stres Odľahčovacia Dieťa Zábavné Anti-Stres Hra Popis: Najnovšie dekompresný remeslá: push bublina hračka je skvelý zmyslové hračka, môžete stlačiť a hore to znova a znova.Znížiť napätie a uvoľnenie

Súvisiace produkty