Novinka Reduced price! Pre Hyundai Elantra 2021 Nehrdzavejúcej Ocele Pedál Dvere, Parapetné Výbava Auto Kryt Chránič Styling Nálepky, Auto Príslušenstvo Zväčšiť

Pre Hyundai Elantra 2021 Nehrdzavejúcej Ocele Pedál Dvere, Parapetné Výbava Auto Kryt Chránič Styling Nálepky, Auto Príslušenstvo

€23.02

-23 %

€30.28

Nový produkt

Model Rok 2021
Položka Hmotnosť 0.5kg
Položka Priemer 1inch
Model Auta Pre Hyundai Elantra 2021
Položka Dĺžka 25cm
Materiál ABS
Názov Modelu B20201064
Položka Druh Chróm Styling
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Výška 5cm
Špeciálne Funkcie Na ochranu a Dekoráciu
Položka Šírka 10cm
Názov Značky OLPAY

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade .

Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo)

1.Auto Maker A Rokov:Na Hyundai Elantra 2021

2.Položka Materiál : Nerezová Oceľ

3.V cene: 4pcs/set pre auto

Ako Nainštalovať :Spomínanej Metódy:

Krok 1: prosím, čisté miesto s 50% alkoholu, aby sa uistite sa, že žiadny prach.

Krok 2: odstránenie lepidla v zadnej;

Krok 3: teplo lepidlo tým, teplovzdušné pištole;(tip pre uvedenie na dodávané s páskou je teplý rukoväte a zahŕňa to robí lepidlo na páske viac lepkavé a zostanú na vždy!)

Krok 4: inštalácia produktov na správnom mieste ,Nenechajte si umyť vaše auto v 48hours

Prepravné Podmienky :

1.Zásielka bude usporiadané v priebehu 2-4 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené.Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave.

2.Ponúkame Wordwide doprava ,všetkých krajín, mohol si zvolil potom by sme sa mohli dohodnúť na loď .

3.Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. Vzhľadom k Zásob Stav a čas, sme si loď vašej položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Upozornenia:

Všetky naše produkty nie sú vhodné pre auto, ktoré je variant verzia.Ak sa vaše auto je variant verziu , obráťte sa s predávajúcim pred nákupom.

čo posielame je presne tak, ako obrázok ukazuje, prosím, potvrďte s obrázkami pred ponuky položku.

O Nás:

Naša Spoločnosť je silný tím výrobkov, vývoj a výrobu managerment.bola zameraná na Auto Auto Príslušenstvo Dekorácie Výbava Viac Rokov.

Štítky: hyundai i20 led, elantra ad 2017, nárazník hyundai sonata, Elantra, hyundai usb port, hyundai elantra moc okno spínač, hyundai i10 2021, hyundai elantra stereo, hyundai elantra spätné zrkadlo, camara elantra 2017.

Napísať recenziu

Pre Hyundai Elantra 2021 Nehrdzavejúcej Ocele Pedál Dvere, Parapetné Výbava Auto Kryt Chránič Styling Nálepky, Auto Príslušenstvo

Pre Hyundai Elantra 2021 Nehrdzavejúcej Ocele Pedál Dvere, Parapetné Výbava Auto Kryt Chránič Styling Nálepky, Auto Príslušenstvo

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade . Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo) 1.Auto Maker A Rokov:Na Hyundai Elantra