Novinka Reduced price! Prenosné 12V 150PSI Elektrické Pneumatiky Nafukovacím Nabíjateľná Auto Čerpadlo Vzduch Bezdrôtový Digitálny Kompresor Auta Pneumatiky Čerpadla Zväčšiť

Prenosné 12V 150PSI Elektrické Pneumatiky Nafukovacím Nabíjateľná Auto Čerpadlo Vzduch Bezdrôtový Digitálny Kompresor Auta Pneumatiky Čerpadla

€30.98

-35 %

€47.67

Nový produkt

Položka Druh Čerpadlá
Názov Značky YASOKRO
Položka Hmotnosť 0.62kg
Druh Materiálu Plastové
Položka Šírka 5.6cm
Názov Modelu YA02
Položka Výška 5.5cm
Položka Dĺžka 17.5cm
Napätie 12

150PSI Bicykli Elektrické Nafukovacím Požičovňa Cyklus Vzduchu Tlak Čerpadla Nabíjateľné Akumulátorové Pneumatiky Čerpadla MTB, Road Bike Auto Vzduchu Nafukovacím

Tento mini dobíjacie čerpadlo by sa ľahko zmestí na malé balenia, len nosiť so sebou počas jazdy v prípade, že váš bicykel potrebné nafukovanie na ceste, a to môže byť tiež power bank a osvetlenie v tiesni.Príjemný spoločník pre jazdcov!

Funkcie:

Približne 2,5 minút 100-120PSI pre 1 cestnej bike pneumatiky, o 2 minúty 30-50PSI pre 1 horský bicykel pneumatiky, asi 0,5 minút 7-9PSI pre 1 basketbal, asi 8 minút 2.3-2.5 bar pre auto, pneumatiky.

150PSI a presné tlak ovládanie pre rýchle nafukovanie, šikovný čerpadlo umožňuje vykonávať s a zvýšiť vaše pneumatiky v prípade núdze byt pneumatík na ceste.

Prednastavené hodnoty tlaku a počítač sa automaticky vypne, keď to dosiahne cieľovú hodnotu.

Vstavanú nabíjateľnú batériu a približne 2,5 hodiny plné nabitá.

Clear LCD displej zobrazuje súčasnú hodnotu tlaku.

Môže byť výkon banky, keď je telefón z batérie v tiesni.

Jednoduché upevnenie na bicykel s inštalácie príslušenstva alebo len nosenie v malej pack pre váš bicykel, auto, basketbal a plávanie krúžok.Špecifikácie:

Materiál: PC & ABS

Kapacita batérie: 4*3.2 V/500mAh nabíjateľná li-batéria

Pracovný prúd: 1~5A

Čas nabíjania: 2,5 hodiny

Režime nabíjania: Micro-USB

Max. tlak: 150PSI / 10.3 BAR / 990KPA / 10.5 kgf/cm2

Prevádzková teplota: -10°C~+60°C(14°F~140°F)

Hosť hmotnosť: 340g / 11.9 oz

Veľkosť: 18 * 5.5 * 5.5 cm / 7.0 * 2.1 * 2.1 v

Hmotnosť balenia: 556 g / lb 1.2

Zoznam Balíkov:

1 * Čerpadlo

1 * Air Tube

1 * FV Adaptér

1 * Ihly

1 * Vetracie Klepnite

1 * USB Kábel

1 * Hex Kľúča

2 * protišmykové Rohože

2 * Skrutka

1 * Držiak Na Bicykel

1 * Upevnenia Pásky

1 * Cestovná Taška

1 * Užívateľská Príručka

Poznámka:

1, Ak je čerpadlo rozdávať abnormálny zvuk počas nafukovanie, alebo teplota je príliš vysoká, prosím, prestaňte.

2, Prosím uchovávajte oddelene od horľavých a výbušných nebezpečné látky a pobyt čerpadla počas nafukovanie.

3, air tube a čerpadlo sa ľahko dostať horúco, keď neustále vetranie, prosím, prestaňte nafukovanie vychladnúť čerpadla pred použitím ho znova.

Ako používať:

1.Pripojte jeden koniec air tube k nafukovacím, pripojte druhý koniec do pneumatík ventil. (Pre francúzsky ventil, prosím, nainštalujte ventil converter na prvom mieste.

2.Dlhým stlačením Tlačidla POWER zapnite napájanie.LCD displeji sa zobrazí aktuálny tlak.

3.Stlačením JEDNOTKY tlačidla môžete prepnúť jednotiek(PSI\BAR\KPA\kgf/cm2). (Odporúčaný rozsah tlaku je možné nájsť na pneumatiky vo všeobecnosti.)

4.Tlačítko + a - Tlačidlo predvolené tlačidlá pre nastavenie cieľového tlaku.Dlho stlačte nich môžete nastaviť ako cieľový tlak rýchlo. (V prípade preskočte Krok 4, cieľový tlak je hodnota, ktorú ste prednastavených posledný čas.)

5.Stlačením vypínača NAPÁJANIA môžete začať nafukovanie.Stlačením to opäť môže pozastaviť/pokračovať.To sa zastaví automaticky po dosiahnutí cieľového tlaku.

6.Keď vzduchu trubice je oddelená od pneumatík ventil,Prosím, rýchlo odstrániť vzduchu trubice z pneumatík, aby sa zabránilo vzduchu úniku.

7.Na nafukovacím nebude fungovať, ak cieľový tlak nastavíte je nižší ako aktuálny tlak vzduchu v pneumatikách.

Bezpečnostné opatrenia:

1,Ak je čerpadlo rozdávať abnormálny zvuk počas nafukovanie, alebo teplota je príliš vysoká, prosím, prestaňte 2,Prosím uchovávajte oddelene od horľavých a výbušných nebezpečné látky a pobyt čerpadla počas nafukovanie. 3,air tube a čerpadlo sa ľahko dostať horúco, keď neustále vetranie, prosím, prestaňte nafukovanie vychladnúť čerpadla pred použitím ho znova.

Viac Farieb K Dispozícii

Biela a Čierna voliteľné

Package vrátane:

(1)* Čerpadlo (1) * Air Tube (1) * FV Adaptér (1) * Ihly (1) * Air Ťuknite na položku (1) * Kábel USB (1) * Hex Kľúča (1) * protišmykové Rohože (2) * Skrutka (1) * Držiak na Bicykel (1) * Zips Pásky (1) * Cestovná Taška (1) * užívateľský Manuál

Akékoľvek otázky, prosím, aby nás kontaktovať, sme vždy pripravení pre vaše podnikanie.

Štítky: vacum čerpadlo vzduch 12v, vzduchové čerpadlo bezdrôtové, plyn čerpadla 12v, mi pump, vzduchové čerpadlo postele, vzduch ryby čerpadla, 12 v kompresora, vzduch auto čerpadlo, 12v kompresor auta pneumatiky nafukovacím, 24v kompresor.

Napísať recenziu

Prenosné 12V 150PSI Elektrické Pneumatiky Nafukovacím Nabíjateľná Auto Čerpadlo Vzduch Bezdrôtový Digitálny Kompresor Auta Pneumatiky Čerpadla

Prenosné 12V 150PSI Elektrické Pneumatiky Nafukovacím Nabíjateľná Auto Čerpadlo Vzduch Bezdrôtový Digitálny Kompresor Auta Pneumatiky Čerpadla

150PSI Bicykli Elektrické Nafukovacím Požičovňa Cyklus Vzduchu Tlak Čerpadla Nabíjateľné Akumulátorové Pneumatiky Čerpadla MTB, Road Bike Auto Vzduchu Nafukovacím Tento mini dobíjacie čerpadlo by sa ľahko zmestí na malé balenia, len nosiť so sebou počas jazdy v prípade, že váš bicykel potrebné nafukovanie na ceste, a to môže byť tiež

Súvisiace produkty