Novinka Reduced price! 2021 Nové AM/FM Rádio Signálu Zosilňovač Automaticky Skrytý Intnal Sklo Obrazovky Montáž Antény Antény Pre Auto, Loď, Karavan Zväčšiť

2021 Nové AM/FM Rádio Signálu Zosilňovač Automaticky Skrytý Intnal Sklo Obrazovky Montáž Antény Antény Pre Auto, Loď, Karavan

€0.98

-55 %

€2.18

Nový produkt

Položka Dĺžka 171cm
Položka Šírka 2cm
Položka Hmotnosť 85g
Auto Maker Volkswagen
Druh Materiálu Kov
Názov Modelu auto
Špeciálne Funkcie Zlepšiť
Model Rok 2016
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ce
Frequence Range Rádio
Položka Druh Antény
Položka Výška 0.9cm
Názov Značky VODOOL

U. S. kupujúci pozornosť:

V oblastiach, kde sa NÁM sklade nie je dodať tovar: Havaj, Aljaška, Puerto Rico, Guam a iné NÁS zámorské územia.A vojenského adresu.

Španielsky kupujúci pozornosť:

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu.

Psč sa začína 51/52/07/35/38/28.

Zámorské sklady nemôže byť dodaný.

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Navrhnutý na nosenie vnútri vozidla, alebo van a poskytnúť dobrý príjem rádia

Zabudovaný zosilňovač na zlepšenie intenzity signálu

Môže byť pripojený k akémukoľvek interiéru sklo

Vhodné na auto, karavan, loď, atď

Farba: Čierna

Dĺžka kábla: cca. 171CM

Napätie: DC 12V

Pracovná teplota: -50 až 75 stupňov C

Rádio frekvencia: 88-108MHz, TV: VHF 40.5-223MHz UHF 450-903MHz

Zlepšiť príjem signálu bezdrôtového prístroja

Môžete nalepiť na auto, okná, strecha, čelné sklo, atď

Balenie:

1 x Anténa autorádia

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Tovar bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky po jednom.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia (pre vzdialených oblastiach, to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať, DHL/EMS/FedEx na skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete dostávať objednávku do 60-90 dní, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne feeback, budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku, ktorú ste dostali, vráťte ho do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí, upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne, prosím, contactus skutočné fotografie z položiek a my sa vám lepšie riešenie.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

Ak budete prijímať objednávky a je v dobrom stave, boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak, boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu, budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: políčko skryté, ul antenna amplifier, activ radio antenna, auto fm, smerový fm rádio anténa, ham rádio anténa baofeng, zubné rvg, rv okno, FM Rádio, antény držiak do auta.

Napísať recenziu

2021 Nové AM/FM Rádio Signálu Zosilňovač Automaticky Skrytý Intnal Sklo Obrazovky Montáž Antény Antény Pre Auto, Loď, Karavan

2021 Nové AM/FM Rádio Signálu Zosilňovač Automaticky Skrytý Intnal Sklo Obrazovky Montáž Antény Antény Pre Auto, Loď, Karavan

U. S. kupujúci pozornosť: V oblastiach, kde sa NÁM sklade nie je dodať tovar: Havaj, Aljaška, Puerto Rico, Guam a iné NÁS zámorské územia.A vojenského adresu. Španielsky kupujúci pozornosť: ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu. Psč sa začína 51/52/07/35/38/28. Zámorské

Súvisiace produkty