Novinka Reduced price! WOW Snooper 2021 Code Reader V5.008 R2 Bluetooth-Kompatibilné OBDII Skener Profesionálnej Nákladné Autá Diagnostický Nástroj Hackerov Nástroj Zväčšiť

WOW Snooper 2021 Code Reader V5.008 R2 Bluetooth-Kompatibilné OBDII Skener Profesionálnej Nákladné Autá Diagnostický Nástroj Hackerov Nástroj

€24.38

-3 %

€25.14

Nový produkt

Položka Hmotnosť 0.5kg
Pôvod CN(Pôvodu)

WOW softvér Suport 12 Jazykov (treba vybrať jednu z jazyka)

Colné Odbavenie: > Prijímateľ je zodpovedný za colné odbavenie, Ak príjemca odmietne spracovať colné odbavenie alebo rejectthe pozemok, parcela bude zničená, alebo vrátená po presahuje pridelený čas,a tam bude associatedhigh množstvo poplatky.Prosím rukoväť colné odbavenie problémy v čase.Inak príjemcovi, znáša všetky náklady, ktoré vzniknú. >Ak sa rozhodnete expresná doprava,prosím prečítajte si niektoré realated politiky miestne colné odbavenie.možno potrebné zaplatiť importtax pre medzinárodné balíka.

WOW softvér Suport 12 Jazykov (treba vybrať jednu z jazyka)

Podporované jazyky:

CD1:anglický, francúzsky

CD2:nemecký, maďarský

CD3: Taliansko, poľský

CD4:holandčina,čeština

CD5:srbský,portugalský

CD6: Russain ,španielsky

Prevádzkovať Systém: XP,WIN7 a WIN8 (32-bitové a 64-bitová verzia), WIN 10 systém 32bit systém stabilný,WIN10 systém 64 bit systém závisí od konfigurácie počítača.

Wurth WoW!poskytuje súbor funkcií pre diagnostika, opravy a údržba elektronických systémov, vrátane čítanie a mazanie chybových kódov, výkon aktívne testovanie, kódovanie a nastavenie immobilizer a elektronických komponentov, reset servisných intervalov, ako aj EOBD diagnostika, atď.

Požiadavky: - PROCESOR: Pentium/Athlon 1.8 GHz alebo vyšší - RAM: 256 MB systémovej pamäte, - Pevný Disk: 5 GB voľného miesta - DVD-ROM

Je diagnostický nástroj, ktorý sa používa s PC alebo Pocket PC a výkonné AUTÁ Diagnostického softvéru, takže je výkonný a flexibilný nástroj pre všetky vozidla obchody, flotily vlastníkov vozidiel, testovanie, cestnej služby, polície a ozbrojených síl.

je rýchly a spoľahlivý diagnostický nástroj slúži ako spojenie medzi vozidlom a počítač.To funguje na oboch starých a nových vozidiel.

Multiplexer funkciu, 2xHS MÔŽE (ISO 11898-2), SW MÔŽE (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL a (SPI, analógový v, 5volt von)

VLASTNOSTI A VÝHODY

S letovým zapisovačom funkcie môžete nahrať parametre v reálnom čase počas jazdy vozidla.Počas nahrávania môžete s stlačte tlačidlo označte konkrétne chybové tak, že môžete preskúmať zistená chyba na neskôr.je vybavený vstavaným-v pamäti, čím eliminujú potrebu priniesť počítač.Pamäťová karta nie je zahrnuté v balíku.

FARBA MULTI INDIKÁTOR.

S multi farba indikátora , budete mať úplnú kontrolu nad diagnostického procesu.Rôzne farby a zvuk komunikuje stav a umiestnenie indikátora umožňuje vidieť to z ďaleko.Napríklad, ak indikátor striedavo modrej a zelenej je v komunikácii s kontrolnou jednotkou vozidla.

KONEKTOR S LED.

Vyhľadajte diagnostický konektor vo vozidle s ľahkosťou, aj keď sa nachádza v tme a neprístupné miesto, tam je LED na 16-pin konektor vám pomôžu spolu.Umiestnenie a dizajn umožňuje ľahké, aby fungovali aj vtedy, keď používate adaptér kábel pre vozidlá bez 16-pin diagnostické zásuvky.

NAPÄTIE SKONTROLUJTE.

Keď je pripojený k vozidla, jednotka bude skontrolujte napätie batérie vozidla a automaticky nastavuje sám na vehicle抯voltage úrovni 12 alebo 24 voltov.Ak je napätie príliš vysoké alebo príliš nízke, upozorní vás aj zvuk a svetlo a tiež sa môžete byť upozornení, cez ikonu batérie v našej diagnostického softvéru.

VIN ČÍSLO KAROSÉRIE.

V našich vozidlách softvér, máme inteligentné funkcie, ktoré vám umožní prečítať číslo karosérie z vozidla, ktoré by ste chceli diagnostikovať.To zabezpečuje, že správny model a rok je vybraný automaticky.Okrem toho, kód motora pre vozidlá, ktoré sú bežne dostupné na trhoch, je tiež vybraný automaticky.

ISS.Intelligent System Scan (ISS) kontroluje cez všetky systémy vo vozidle a zobrazí chybových kódov, ktoré sú uložené v každom systéme.To šetrí čas a získate rýchly prehľad o skutočnom stave celého vozidla.Keď ISS je kompletný, môžete potom vyberte konkrétne riadiaci systém na analýzu výsledkov ďalej.

ISI.Inteligentný Systém Identifikácie (ISI) identifikuje a vyberie automaticky typ radič, ktorý je namontovaný vo vozidle.To zabezpečuje, že diagnostické relácie je vykonané správne správne parametre, ako je potrebné.

SPRÁVA FUNKCIU.

V rámci tejto funkcie kartu, budete mať možnosť vidieť úpravy a úpravy, ktoré sú možné pre konkrétne vozidlo bez toho, vozidlo u vás.Spolu s pomocníkom ako sprievodca, môžete plánovať a efektívne vašu prácu, dokonca aj v zložitých situáciách.

OBD-FUNKCIE.

je vybavený jedinečnou multiplexer technológia, ktorá umožňuje byť použité na všetky typy vozidiel, bez ohľadu na úroveň napätia a komunikačných noriem.Pre tie vozidlá, ktoré nepoužívajte štandardný 16-pin konektor, ponúkame kompletnú sadu overené a prispôsobené adaptér, káble a súpravy.

UNIVERZÁLNY.

Pre väčšinu OBD funkcie, ako napríklad úpravy a programmings, existuje podrobný návod a pomoc texty, ktoré vám pomôžu vo vašej diagnózy práce.Nájdete tu podrobné informácie o predpoklady, prípravu a realizáciu rôznych funkcií; takže aj väčšina zložitých funkcia jednoduché vykonávať.

Štítky: 8 mm film, snooper wow, 4k cccam, pedále shimano, howo truck diagnostický nástroj, 3d skenovanie, auto, denim jacket mužov vlna, wurth, e reader.

Napísať recenziu

WOW Snooper 2021 Code Reader V5.008 R2 Bluetooth-Kompatibilné OBDII Skener Profesionálnej Nákladné Autá Diagnostický Nástroj Hackerov Nástroj

WOW Snooper 2021 Code Reader V5.008 R2 Bluetooth-Kompatibilné OBDII Skener Profesionálnej Nákladné Autá Diagnostický Nástroj Hackerov Nástroj

WOW softvér Suport 12 Jazykov (treba vybrať jednu z jazyka) Colné Odbavenie: > Prijímateľ je zodpovedný za colné odbavenie, Ak príjemca odmietne spracovať colné odbavenie alebo rejectthe pozemok, parcela bude zničená, alebo vrátená po presahuje pridelený čas,a tam bude associatedhigh množstvo poplatky.Prosím rukoväť colné odbavenie problémy

Súvisiace produkty