Novinka Reduced price! Liana Reaper Sedí Socha Živice Ploche Ornament Liana Socha Zväčšiť

Liana Reaper Sedí Socha Živice Ploche Ornament Liana Socha

€5.25

-27 %

€7.28

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ADUWRSE
Je To Inteligentné Zariadenie No

*Funkcie:

Tento macabre socha požičiava tmavé prítomnosť na domácej rok-kolo, ale je rovnako klasický, ako súčasť vášho Halloween dekor.

Zhromažďovanie pohodlie, grim reaper je toľko o tom, čo nevidíte, ako to, čo robíte s jeho strašidelný negatívny priestor, to hovorí veľa bez toho, aby povedal jedno slovo.

Navrhnutý tak, aby sedieť v tieni, ako tvoja najhoršia nočná mora prísť na život sa konštruujú toto monštrum zobraziť objavovať od steny

Táto socha požičiava tmavé prítomnosti.Môžete umiestniť ho na vašu záhradu,trávnik,izby a tak ďalej.To bude v pohode!

Môžete tiež dať sochu do vašej rodiny alebo priateľov ako darček.Musia to byť prekvapenie a radosť ak chcete dostávať taký jedinečný darček!

*Špecifikácie:

Veľkosť:app.13X8cm/5.11x3.14in Využitie:Výzdoba Materiál: Živica Farba: Čierna

*Balenie Obsahuje:

1 Liana Socha

*poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Štítky: väzby ozdoby, loď socha, socha ženy, chriatmas ozdoby, smrť socha, výzdoba gotických, smrtka, es ozdoby, overwatch reaper, reaper.

Napísať recenziu

Liana Reaper Sedí Socha Živice Ploche Ornament Liana Socha

Liana Reaper Sedí Socha Živice Ploche Ornament Liana Socha

*Funkcie: Tento macabre socha požičiava tmavé prítomnosť na domácej rok-kolo, ale je rovnako klasický, ako súčasť vášho Halloween dekor. Zhromažďovanie pohodlie, grim reaper je toľko o tom, čo nevidíte, ako to, čo robíte s jeho strašidelný negatívny priestor, to hovorí veľa bez toho, aby povedal jedno slovo. Navrhnutý tak,

Súvisiace produkty