Novinka Reduced price! BDM100 Profesionálne ECU Flasher chiptuningu Programátor schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 V1255 Rozhranie ECU Flasher Code Reader OBDII Diagnostický Nástroj Zväčšiť

BDM100 Profesionálne ECU Flasher chiptuningu Programátor schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 V1255 Rozhranie ECU Flasher Code Reader OBDII Diagnostický Nástroj

€19.01

-5 %

€20.02

Nový produkt

Položka Druh Auto Diagnostické Káble a Konektory
Certifikácia CE
elektronické No
Položka Šírka 0inch
Verzia Softvéru bdm100
Moc W
Položka Hmotnosť 0.7kg
Názov Modelu bdm100
Položka Dĺžka 0inch
Externé Testovanie Certifikácia ce
Pôvod CN(Pôvodu)
Hardvéru Verzia bdm100
Druh Materiálu plastové a kovové
Názov Značky OBDIICAT
Položka Výška 0inch
Napätie V

Najnovšiu verziu V1255 BDM100 PROGRAMÁTOR Verzia: V1255 Popis: BDM100 je univerzálna čítačka/programátor (nevyžaduje náš ZÁVOD softvér nevyhnutne), ktorá umožňuje používateľovi čítať a programové súbory v ECU dodávané s MOTOROLA MPC5xx procesor (esenciálne).Schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 vyžaduje ECU boli otvorené, "na lavičke", ako čítanie/programové operácie sú realizované prostredníctvom prepojenia plochý kábel na konkrétne oblasti ECU (nástroj, na druhej strane, je spojená do portu USB počítača).Schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 umožňuje tiež vytvoriť dokonalé kópie celý softvér ECU (po tom, prečítajte si pôvodný ECU software).Tento softvér umožňuje čítať a program CELÉHO ECU obsah: 29BL802 SSOP eprom súbor (alebo ROM pamäte mapy, ak eprom fyzicky nie je prítomný) MOTOROLA MPC5xx Procesor súbor Serial Eprom obsahu.Vezmite prosím na vedomie, že aj v prípade ECU, blokovanie, v dôsledku nesprávnej sumy nový výpočet, ECU môže byť vždy preprogramovať a potom prevzaté (ak je pôvodný softvér bol predtým uložené).Zoznam balíkov: 1pc x schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 Rozhranie. 1pc x ECU, prípojný Kábel s 3 Adaptéry 1pc x USB prepojovacieho Kábla

Real Foto Zobraziť:

1.Ponúkame kvalitné výrobky,nižšie ceny a najlepšie služby,a tri roky záruky.

2.Produkty v mojom obchode sú najnovšie v Čínskom trhu.

3.Môžeme urobiť zásielky v deň, keď vaša platba potvrdená na www.rezivo-gater.sk.

4.Budeme appraciate ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.A úprimne dúfam, stanoviť dlhodobú spoluprácu vzťahu loď.

5.Radi by sme, aby vám poslal, niektoré tradičné Čínske darčeky pre každý váš čas objednávku.A môžete mi povedať, čo by ste chceli.Pokúsime sa najlepšie fullfil vašich požiadaviek.

1.Akceptujeme všetky druhy platieb.

2.Prosím, potvrďte na produkt a doručovaciu adresu.A prosím, zanechajte nám správu, aby povedať, koľko hodnota môže byť vhodné napísať o produktoch.

3.Zabezpečíme doručenie po comfirmation na www.rezivo-gater.sk.Prosím, nepýtajte sa na prepravné po zadaní objednávky.Ďakujeme!

4.Necháme si správy, aby vám sledovacie číslo potom, čo objednávka vyexpedovaná.A kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o poštovné.

1.Prosím, kontaktujte nás do 3 dní po prijatí zásielky, ak sa dostanete chybné položky.

2.Ak nie ste spokojní s našimi producs a chcete sa vrátiť na nás, prosím, aby contaction s nami do 7 dní po dostali objednávky.Alebo nebudeme robiť výmenu alebo vrátenie peňazí.

3.Keď sa vám vráti produkt na nás, prosím pošlite späť s pôvodnom balení, a poskytnúť sledovacie číslo .A budete musieť podniknúť späť poštovného.Takže buďte opatrný pred objednávku.

4.Vrátime, keď sme sa dostali späť produktu.Ak chcete výmenu tovaru,vám bude účtovať späť expedičný poplatok,a budeme účtovať prepravné späť k vám.

1.Naša pracovná doba je od 8:30 hod - 23.00 hod.

2.Prosím, zanechajte nám správu, ak máte nejaké otázky alebo problémy, keď sme on-line.Dáme vám odpoveď, keď sme dostali správu.

3.Srdečne vítané vaše otázky v každom čase.

4.Prosím, zanechajte nám správu .

Štítky: kábel chiptuningu, schôdze manažérov pre rozvoj podniku rám, ecu flasher, kess ktag, diagnostické professional, mpps v21, bdm100 programátor, schôdze manažérov pre rozvoj podniku, otvoriť port 2.0, bmw ecu.

Napísať recenziu

BDM100 Profesionálne ECU Flasher chiptuningu Programátor schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 V1255 Rozhranie ECU Flasher Code Reader OBDII Diagnostický Nástroj

BDM100 Profesionálne ECU Flasher chiptuningu Programátor schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 V1255 Rozhranie ECU Flasher Code Reader OBDII Diagnostický Nástroj

Najnovšiu verziu V1255 BDM100 PROGRAMÁTOR Verzia: V1255 Popis: BDM100 je univerzálna čítačka/programátor (nevyžaduje náš ZÁVOD softvér nevyhnutne), ktorá umožňuje používateľovi čítať a programové súbory v ECU dodávané s MOTOROLA MPC5xx procesor (esenciálne).Schôdze manažérov pre rozvoj podniku 100 vyžaduje ECU boli otvorené, na lavičke ,

Súvisiace produkty