Novinka Reduced price! LN006014 5m OCC + Strieborné Pozlátené 24AWG 24*0,05 mm PVC OD 1.35 mm DIY Audio Slúchadlá Slúchadlá Káblom Zväčšiť

LN006014 5m OCC + Strieborné Pozlátené 24AWG 24*0,05 mm PVC OD 1.35 mm DIY Audio Slúchadlá Slúchadlá Káblom

€10.09

Nový produkt

Názov Značky EachDIY
Položka Druh Earphone Cables

Prosím, použite angličtina, kontaktujte nás.Vďaka za vaše porozumenie.

Položka Stav: Úplne nový bez maloobchodného balenia.

Platby

Tento spôsob platby je špeciálne na www.rezivo-gater.sk zákazníka.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred biding. .

Doprava

Poznámka: Táto položka je dodávané z číny Podľa Registra Malý balík, Poznámka :Budeme vyberať najlepšie poštovné spôsob, ako pre vás.Napríklad: Môžete vybrať, singapur malé parcely, keď ste na mieste, poradí, ale možno budeme loď sa švédsko malé parcely pre vás.Všetky položky bude dodávaný v 2 -5days po úhrade .

Zvyčajne to bude trvať asi 25-35 dní väčšine krajín za príjem.Ale v niektorých krajinách bude trvať dlhší čas, 30-40 dní možno, ako Ukrajina , Rusko , Taliansko ,Nemecko, Francúzsko,atď.

Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.

Akékoľvek otázky, prosím, pošlite mail na naše 24 hodín poskytovateĺa e-mailovej schránky , dáme vám odpoveď do 48 hodín.

Ak položka je chybný, prosím, dajte mi vedieť, čo najskôr po prijímať položky.Tovar vám bude vrátená jej pôvodnom stave, aby sa to vracia a vymeniť (informujte sa nám vracia adresu pred zaslať späť.) Kupujúci je zodpovedný za náklady na dopravu pri preprave produkty.

Podmienky Predaja

Ste spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, dajte nám prosím vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť všetky spory o ALi, prosím, dajte mi možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojili vaše požiadavky.

Štítky: grado headphone repair, rs150, slúchadlá opravy drôt, oprava slúchadlový kábel, 6n occ, occ drôt, diy slúchadlá dekorácie, diy otvorte zadný slúchadlá bývanie, reproduktor cabl, acrolink.

Napísať recenziu

LN006014 5m OCC + Strieborné Pozlátené 24AWG 24*0,05 mm PVC OD 1.35 mm DIY Audio Slúchadlá Slúchadlá Káblom

LN006014 5m OCC + Strieborné Pozlátené 24AWG 24*0,05 mm PVC OD 1.35 mm DIY Audio Slúchadlá Slúchadlá Káblom

Prosím, použite angličtina, kontaktujte nás.Vďaka za vaše porozumenie. Položka Stav: Úplne nový bez maloobchodného balenia. Platby Tento spôsob platby je špeciálne na www.rezivo-gater.sk zákazníka. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím,

Súvisiace produkty