Novinka Reduced price! 1 Pár Radič Grip Ovládač ABS Gamepad Rukoväť Pre Nintend Pre Prepínanie Joypad Stojan, Držiak gamepad Držiteľ Zväčšiť

1 Pár Radič Grip Ovládač ABS Gamepad Rukoväť Pre Nintend Pre Prepínanie Joypad Stojan, Držiak gamepad Držiteľ

€1.76

-57 %

€4.18

Nový produkt

Kompatibilné Značka/Model nintendo
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ONLENY

Funkcie:

1. Perfektný strih: ochranného plášťa môže dokonale prispôsobiť váš gamepad, nie je ľahké spadnúť, a jednoducho sa inštaluje.

2. Praktické: Tieto ochranné prípadoch môže chrániť vaše zariadenia od dennej poškriabaním, prachom a oderu, a môže byť prepnutý samostatne.

3. Výhody: Po použití ochrannej škrupiny, ešte stále sa môžete plne prístup všetky tlačidlá bez obmedzenia hranie hier alebo v pohybe.

4. Pohodlné skúsenosti: Tieto ochranné škrupiny použitie, ergonomický dizajn poskytovať vynikajúcu priľnavosť a väčší komfort skúsenosti.

5. Pohodlie: ochranný plášť je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je malá veľkosť, nízku hmotnosť, a má lepšie hladké skúsenosti.

Popis:

Tieto ochranné prípadoch môže chrániť váš gamepad a uchovávajte svoj prístroj pred poškriabaním a prachom.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Využitie: výzdoba, voči poškriabaniu

Použiteľné výrobky: pre prepínanie

Veľkosť (1pc): 132*89*38 mm

Package Zahrnuté:

1 pár * gamepad ochranný plášť (naľavo a doprava) (herné konzoly nie sú súčasťou)

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: nintendo, nintendo prepínač časť, intendo prepínač hry mario, arduino ovládač, isd1820py, ovládanie nintend prepínač, prípade nintendo prepínač, joypad prepínač, ovládač a prepnúť, ovládanie nintendo prepínač.

Napísať recenziu

1 Pár Radič Grip Ovládač ABS Gamepad Rukoväť Pre Nintend Pre Prepínanie Joypad Stojan, Držiak gamepad Držiteľ

1 Pár Radič Grip Ovládač ABS Gamepad Rukoväť Pre Nintend Pre Prepínanie Joypad Stojan, Držiak gamepad Držiteľ

Funkcie: 1. Perfektný strih: ochranného plášťa môže dokonale prispôsobiť váš gamepad, nie je ľahké spadnúť, a jednoducho sa inštaluje. 2. Praktické: Tieto ochranné prípadoch môže chrániť vaše zariadenia od dennej poškriabaním, prachom a oderu, a môže byť prepnutý samostatne. 3. Výhody: Po použití ochrannej škrupiny,

Súvisiace produkty