Novinka Reduced price! Hrnček dva-farba Arina rozhodne všetko Zväčšiť

Hrnček dva-farba Arina rozhodne všetko

€4.88

-24 %

€6.50

Nový produkt

Zloženie keramika
položka č. 1429047
Značky Vsemayki.ru
Štýl Módne
Vzor Typ Tlač

Informácie O Výrobku

Hrnček je klasické keramické.Biela mimo, s farebnú výplň vnútri a farba rukoväť.Vynikajúce odoláva vysokým teplotu nápoja.

Pozor: nepoužívajte abrazívne materiály (kov, štetce, atď.) nie umývanie v umývačke riadu

Podrobnosti: Biela mimo, s farebná náplň vo vnútri a farba rukoväť, objem 330 ml; Priemer 80mm

Typ aplikácie: sublimačná

Zloženie: Keramické

Služby Zárukou Kvality Všetkých produktov na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve курьеpoм na вaшей.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Prijatí objednávky Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového zamestnanca, nechajte to na škodu.Vrátiť tovar * môžete vrátiť vec bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia žiadosti.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazenie a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Č. 55 SZ 19.01.1998 a Č. 942 SZ 10.11.2011 (vrátane dph). Тoвapы личнoй гигиeны a č yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp.) a тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Гocудapствeнный рeгиcтрaциoнный нoмep зaпиcи o гocудaрcтвeннoй рeгистрaции физичecкoгo osôb v кaчeствe индивидуaльнoгo пpeдпринимaтeля 315547600040251

Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки:09:00 ísť 19:00 (веми)

Štítky: dmc niť, cross stitch, cross stitch dmc auta, bavlna dmc, Cross stitch dmc, cross stitch súprava predaj, cross stitch dmc niť, cross stitch predaj, niť niť, DMC.

Napísať recenziu

Hrnček dva-farba Arina rozhodne všetko

Hrnček dva-farba Arina rozhodne všetko

Informácie O Výrobku Hrnček je klasické keramické.Biela mimo, s farebnú výplň vnútri a farba rukoväť.Vynikajúce odoláva vysokým teplotu nápoja. Pozor: nepoužívajte abrazívne materiály (kov, štetce, atď.) nie umývanie v umývačke riadu Podrobnosti: Biela mimo, s farebná náplň vo vnútri a farba rukoväť, objem 330 ml; Priemer