Novinka Reduced price! Vysoký Prúd Jednej Osi, Solárne Automatické Sledovanie Regulátora Solárneho Panelu Systém Na Sledovanie Solárnych Sklonom Slnko Tracker Radič Zväčšiť

Vysoký Prúd Jednej Osi, Solárne Automatické Sledovanie Regulátora Solárneho Panelu Systém Na Sledovanie Solárnych Sklonom Slnko Tracker Radič

€54.15

-20 %

€67.69

Nový produkt

Typy elektronických a elektrických produ Nanocrystalline chémie
Aplikácia Kolektor Regulátor
Pôvod CN(Pôvodu)
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Maximálny Prúd Uniaxial
Certifikácia UL
Číslo Modelu Uniaxial

Regulátor je v jednej osi, slnko sledovania radič, ktorý využíva špeciálne dvojitá detekcia hlavu na detekciu slnečné smer.Signálu detekcie hlava je analyzované a hodnotené podľa single-chip mikropočítačový okruhu na radič, a zodpovedajúce motor na platforme je ovládané relé zmes na dosky plošných spojov na trati slnka.Zároveň má aj funkcie vyrovnanie v prípade vetra a navádzacie v noci, zodpovedajúce parametre sú zobrazené na LCD displeji v angličtine, a môže byť nastavený voľne s tlačidiel infračervené diaľkové ovládanie.

Platforma kontrolóra je naklonený jednej osi, platforma, jazdy motorových platformy je DC kefa motora, motor napätie je 12 alebo 24 V, prúd je menej ako 15.Tam by mal byť limit prepínače v oboch smeroch platformu.

Inštalácia otvorom 6 mm: ľavý a pravý otvor vzdialenosť: 180 mm, horné a dolné diery vzdialenosť: 52mm

IP65 vodeodolný box sa používa ako shell, so štyrmi nepremokavé rozhrania pre online pripojení.Všetky line pripojenia na základnej doske prijať terminálový režim pripojenia, a horný kryt je vyrobený z priehľadného UV odolného materiálu.Príslušný parameter stavu na obrazovke môže byť videný cez vrchný kryt.

Na hlavicu je integrovaná štruktúra s priehľadným shell.Cez tienenie vejárovité komponent v strede, rôzne slnečného žiarenia napätie hodnôt v dvoch smeroch sú vygenerované a zaslané na základnej doske pomocou 3-jadro kábla.Spôsob inštalácie je pevne stanovený dva M6 skrutky 40 mm od seba, a celá inštalácia je v priehľadných plastových pologule kryt, ktorý má určité prachu a dažďu dôkaz funkcie, a môžu splniť životnosť desať rokov( predvolená hodnota je 3 m dlhý kábel).Keď sledovania od východu na západ, zásuvky otvor smeruje na juh.

Rýchlosť vetra senzor sa používa na detekciu životného prostredia rýchlosť vetra.Keď rýchlosť vetra dosahuje ochranu hodnotu určuje regulátor, regulátor riadi ovládanie platformu na pozície, kde sa môžete vyhnúť vietor na ochranu platformu.Predvolená dĺžka rýchlosť vetra senzor, kábel 3M( Ak zákazník konfiguruje rýchlosť vetra senzor sám, napätie typ signálu rýchlosti vetra senzor musí byť vybraná.)

1. Diaľkového ovládania 2. Bzučiak displej 3. Slniečko detektor 4. Rýchlosť vetra senzor 5. Limit terminal interface (zľava doprava, Západu na Východ)

6. Poistka (predvolené 10a) 7. Príkon (12-24 V DC, úschovňa pozitívne a právo negatívne) 8. Motor výstup 9. Výstup indikátor 10. Displej

Spôsob inštalácie:

Inštaláciu detektora vedúci:

Nainštalujte hlavicu na platforme, a lietadlo sa pohybuje s platformou.Keď platforma je v strede, nie je paralelná platforma povrchu, ale rovnobežne k zemi rovine.V rovnakom čase, keď platforma je v strede, zásuvky otvor na detektor hlava by mala zodpovedať na juh geografie.

Zisťovanie vedúci musí byť nainštalovaný na východnom okraji severnej strane platformy, ako ďaleko, ako je to možné.

Inštalácia hlavný ovládací box:

Hlavné ovládacie políčko musí byť nainštalovaná v blízkosti základne stĺpci platformy, a nesmú konať s platformou aby sa zabezpečilo, že to nebude mať žiadny vplyv na dážď, slnko a iné faktory.Zásuvky otvor musí byť smerom nadol, aby sa zabránilo vody z tečie.Je lepšie sledovať a ovládať pohodlne.

Inštalácia rýchlosť vetra senzor:

Rýchlosť vetra senzor musí byť nainštalovaná v blízkosti platformu, kde môže byť účinne ovplyvnený vetrom.Nezatvárajte na stenu alebo na zem, s stĺpci podpora podpora pri inštalácii je dobré.

Viesť vodič detekcie hlavu a rýchlosť vetra senzor do ovládacieho poľa, pripojte ho podľa marka, opustiť miestnosť a nainštalovať ho pevne.Všimnite si, že vedenie režime našich rýchlosť vetra senzor: čierna s bielym drôt, ktorý je pripojený na signál vstup, čierne pripojený na GND, V + napájanie nie je pripojené.

Ak rýchlosť vetra senzor zakúpené od iných výrobcov, je možné rozlišovať V +, negatívny, intenzita, a pripojte ho podľa návodu.Terminál V + rýchlosť vetra senzor na kontrolu rada je napájacie napätie hodnota (12-24 V).Výstupného signálu musí byť napätie typ a intenzita rozsah musí byť menej ako 5V.

Elektroinštalácie režim limitný spínač:

Limitný spínač je nevyhnutné, tam sú dva spôsoby, ako obmedziť.

Odpoveď: externý limitný spínač metódy kontroly je prijatý, uvedomiť si limity.Ak je elektrický push tyč je použitý interný limit funkcia je všeobecne stanovené.Externý limit metóda je: microswitch s normálne uzavretý kontakt je usporiadané v pozícii, kde limit je potrebný na oboch koncoch platforme a napájací obvod príslušného motor je priamo riadená uvedomiť si hranice, ako je ukázané na obrázku nižšie:

Pozornosť by sa mala venovať, či prúdová kapacita limitný spínač je dostatočné

B: Keď je tento limit signál je zavedená do radič uvedomiť si limit, limit switch s normálne otvorený kontakt je potrebný.Po dosiahnutí limitu v určitom smere, prepínač budú blízko a správania, a zeme limit terminálu bude krátka circuited s terminálu v príslušnom smere.V tomto čase, výstup v tomto smere sa zastaví.

Štítky: solárne tracker motor dual, solárny vykurovací systém, solor regulátor nabíjania, jednej osi, solárne tracker, Spánok Tracker, solárne tracker, slnečné okuliare predaj okuliare, solárne tracker súpravou dual osi, controler solárne tracker, sledovanie solárnych panelov.

Napísať recenziu

Vysoký Prúd Jednej Osi, Solárne Automatické Sledovanie Regulátora Solárneho Panelu Systém Na Sledovanie Solárnych Sklonom Slnko Tracker Radič

Vysoký Prúd Jednej Osi, Solárne Automatické Sledovanie Regulátora Solárneho Panelu Systém Na Sledovanie Solárnych Sklonom Slnko Tracker Radič

Regulátor je v jednej osi, slnko sledovania radič, ktorý využíva špeciálne dvojitá detekcia hlavu na detekciu slnečné smer.Signálu detekcie hlava je analyzované a hodnotené podľa single-chip mikropočítačový okruhu na radič, a zodpovedajúce motor na platforme je ovládané relé zmes na dosky plošných spojov na trati slnka.Zároveň má aj funkcie vyrovnanie