Novinka Reduced price! Superior Scotch and Soda Mexickej Deluxe Set Dvojité Zamykanie Mince Miznúce Magia Magické Triky Pre Profesionálne Mágovia Zväčšiť

Superior Scotch and Soda Mexickej Deluxe Set Dvojité Zamykanie Mince Miznúce Magia Magické Triky Pre Profesionálne Mágovia

€20.44

-9 %

€22.71

Nový produkt

Výkon Formulár Close-up Magic
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie Grownups
Funkcie Učiť sa, Ľahké Robiť, Začiatočník, Professional, Mágovia, Ulica, Etapa
Názov Značky Enjoyer
Je Návod Súčasťou No
Pohlavie Unisex
Materiál Kov
veľkosť One Size
Upozornenie no

Superior Scotch and Soda (Dvojité Zamykanie, Mexickej Mince a Chôdza Slobody Pol Dolára) Oliver Magic - Deluxe Sada

Svet je originál "Superior Scotch and Soda Mince" (Aktualizovaný Ideálny Examinable Magnetické Scotch and Soda) má konečne dorazili!!Oficiálne vydaná Oliver Magic v septembri roku 2020.

Toto je super classic, praktické mince magic prop, ktoré poskytuje variabilné rutiny.Je to vysoko odporúčané.To je tiež neoddeliteľnou klasické mince prop na mince magic milenci.

Scotch and Soda bol vynájdený už viac ako 50 rokov.Podľa neúplnej štatistiky, tam sú okolo 60 rôznych rutiny Scotch and Soda.Je vzácne, že jeden prop má toľko rutiny.

Na trhu, Scotch and Soda často má dva typy: manuálna squeeze a magnetické.Tieto dva typy majú svoje výhody a nevýhody.Po vystúpení príručka typ, diváci sa môžu skontrolovať mince, ale trik nemožno obnoviť na mieste.Magnetické typ má viac rutiny a je jednoduchšie obnoviť, ale nevýhodou je, že to nie je možné úplne kontrolovať publikum, pretože obojstranné mince sa budú striedať po mince je stlačené a tlačil ručne.To nemôže byť úplne zamknuté magnetizmus, tak to nemôže byť odovzdané publikum.

Na základe vlastností vyššie uvedených dvoch typov Scotch and Soda, snažíme sa, re-dizajn a zlepšiť prop.Po pol roku zlepšenie a test, pridali sme hrebene, aby sa zabránilo otáčania obojstranné mince.Týmto spôsobom, to magnetické Scotch and Soda je konečne lepšie, aby sa examinable po výkone.

Vybrali sme niekoľko klasické postupy ukázať.Po tieto rutiny sú vykonávané, nemusíte šikovného prepínať.Všetky mince môžu byť priamo rukou na publikum, pre kompletnú kontrolu.

Klasické Nastaviť ďalšie:

1. Pohybovať a Meniť (Pripravte si jedno malé pravidelné mince sami.)

2. Mince cez Sklo

3. Pleťový Medené Mince (V addtion, pripraviť všetky tri pravidelné mincí youeself a potom môžete vykonávať.To je veľmi interaktívne.)

4. Skákajúci Mince

Deluxe Nastaviť ďalšie:

1. Pass thru Transparentné Vak

2. Pass thru Oblečenie

3. Ideálny Mince cez Sklo

Vlastnosti Produktu:

1. Jedinečné magnetické sily a dvojité zamykanie dizajn môže dosiahnuť perfektnú kontrolu.

2. Reset rýchlo.Nemusíte manuálne, ťuknite na položku hliníkový krúžok na otvorenie trik mince.

3. Automatické uzavretie trik mince.To môže byť ukončené v rukách divákov.Výsledkom je čistejšie a prevádzka je pohodlnejšie.

4. Dvojité zamykanie trik mince a shell, ktoré sú uzavreté úplne.

5. Nákladovo efektívne, životný štýl a môže byť vykonaná bez šikovného.

6. Silný expandability.To môže spolupracovať s rôznymi rekvizity výkonu.

Dodáva kompletné s:

1. Špeciálny plechová škrupina Chôdza Slobody Pol Dolár

2. Špeciálna obojstranné mince (Mexická mince/Chôdza Slobody Pol Dolára)

3. Medené replika Mexickej mince

4. Silný magnet

5. Silné magnetické Mexickej mince (Upozornenie: Toto silné magnetické Mexickej mince nie sú zahrnuté v klasickom nastaviť.Toto je rozdiel medzi klasické nastavenie a deluxe set.)

6. Podrobné online video pokynov (Pokynov všetky rutiny v klasickom nastaviť a deluxe set sú zahrnuté v cene.)

Štítky: fizz šetrič sóda, hovädzí dobytok, fizz šetrič, mince magic morgan, čínske mince magic, mince magický trik, Páska Scotch, automat na sódu, mince magic, mince trik.

Napísať recenziu

Superior Scotch and Soda Mexickej Deluxe Set Dvojité Zamykanie Mince Miznúce Magia Magické Triky Pre Profesionálne Mágovia

Superior Scotch and Soda Mexickej Deluxe Set Dvojité Zamykanie Mince Miznúce Magia Magické Triky Pre Profesionálne Mágovia

Superior Scotch and Soda (Dvojité Zamykanie, Mexickej Mince a Chôdza Slobody Pol Dolára) Oliver Magic - Deluxe Sada Svet je originál Superior Scotch and Soda Mince (Aktualizovaný Ideálny Examinable Magnetické Scotch and Soda) má konečne dorazili!!Oficiálne vydaná Oliver Magic v septembri roku 2020. Toto je super classic, praktické mince magic

Súvisiace produkty