Novinka Reduced price! Kapitán Amerika Tlač Streetwear Marvel T Shirt Nový Príchod Ženy Tee Tričko Disney Tričko Dropship Oblečenie Žena Zväčšiť

Kapitán Amerika Tlač Streetwear Marvel T Shirt Nový Príchod Ženy Tee Tričko Disney Tričko Dropship Oblečenie Žena

€3.09

-31 %

€4.54

Nový produkt

Farba biela
Položka Druh Topy
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Štýl Príležitostné
Vzor Typ Kapitán Amerika
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Golier O-Krku
Karikatúra ženy tričko
Kwaii Marvel Tričko
Kapitán Amerika Kapitán Amerika tričko
Sezóna Leto
Disney Hrad Hrad Oblečenie
Vzor Ich Filmy
Topy Typ Tees
Spider-Man Iron Man
Dropshipping Dropship
Pôvod CN(Pôvodu)
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Disney tričko Disney Oblečenie
Textílie Typ Pletené
Pohlavie Ženy
Názov Značky Disney
Materiál BAVLNA, Polyester, Spandex
Dekorácie Žiadne
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
marvel Avengers
Fit Typ VOĽNÉ

Dobrý deň!Vitajte V Našom Obchode!Nové a Najnižšia Cena Ženy Voľné Letné Krátke Sleeve T Shirt Hlavné Materiál: 30% Polyester a 70% bavlna Podpora:Veľkoobchod ,Drop shipping a prispôsobené pútajúce Pozornosť plz: 1.Naša veľkosť je Ázijských Veľkosť,Prosím, opatrenie skutočná dĺžka tela,hrudníka ,ramien a porovnajte sa na naše veľkosť tabuľky si vybrať správnu veľkosť.Ak vaše telo je silnejšia, odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka. 2.Package zahrnuté: 1x Ženy čaj 3.Vzhľadom na ručné meranie, môže byť 2-3 cm chyba,dúfame, že sa pochopiť! 4.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

SPOLOČNOSŤ: Máme vlastnú továreň,podpora veľkoobchod ,dropshop a prispôsobiť PLATBY: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.ZÁSIELKY: 1.Príprava Čas:sme need1-3 pracovné daysto pripraviť vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2.Prosím doublecheck vaše addresswhen píšete v www.rezivo-gater.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, prosím, upozornenie nám novú adresu. 3.O Cla V zvážení našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Úprimne ospravedlniť za anyinconvenience to môže spôsobiť.

Štítky: batman tričko, marvel t tričko, bezvládne bizkit tričko, batarang batman, kapitán amerika, armor hrdina, top ženy, disney plyšové, disney tričko, lego fi.

Napísať recenziu

Kapitán Amerika Tlač Streetwear Marvel T Shirt Nový Príchod Ženy Tee Tričko Disney Tričko Dropship Oblečenie Žena

Kapitán Amerika Tlač Streetwear Marvel T Shirt Nový Príchod Ženy Tee Tričko Disney Tričko Dropship Oblečenie Žena

Dobrý deň!Vitajte V Našom Obchode!Nové a Najnižšia Cena Ženy Voľné Letné Krátke Sleeve T Shirt Hlavné Materiál: 30% Polyester a 70% bavlna Podpora:Veľkoobchod ,Drop shipping a prispôsobené pútajúce Pozornosť plz: 1.Naša veľkosť je Ázijských Veľkosť,Prosím, opatrenie skutočná dĺžka tela,hrudníka ,ramien a porovnajte sa na naše veľkosť tabuľky

Súvisiace produkty