Novinka Reduced price! GIGA požičovňa lehátok GS1 Jedno-Tlačidlo Automatického Nafukovacie Lehátko Prenosné Hrubé Nabíjateľná Outdoor Camping Pláži Vzduchu Rozkladací Gauč Mat Zväčšiť

GIGA požičovňa lehátok GS1 Jedno-Tlačidlo Automatického Nafukovacie Lehátko Prenosné Hrubé Nabíjateľná Outdoor Camping Pláži Vzduchu Rozkladací Gauč Mat

€83.26

Nový produkt

Tým, Nafukovanie Režim Vstavaný Nafukovacím Čerpadla
Hlavný Materiál Nylon, TPU
Pump waterproof grade IPX4
Celý Objem 180 cm x 70 cm x 50 cm
Číslo Modelu GS1
Dampproof Mat Typ Automatické Nafukovacie
Folded volume 31.5 cm x 18.5 cm x 18.5 cm
Maximálne Zaťaženie 150 kg
Názov Značky GIGA Lounger
Čas nabíjania 4 hodiny
Kapacita Batérie 2600mAh
Hmotnosť Výrobku 1.2 Kg
Full inflation time about 100 seconds
Pôvod CN(Pôvodu)

Pozrite sa na video recenziu na plne cítiť produktu!

Viac video recenzie ako:

(Angličtina)

(Korean)

(Korean)

(Tai)

(Čínsky)

(Čínsky)

Tradičné vzduchu posteľ buď vyžaduje dodatočné čerpadlo vzduch nafukovať, alebo vyžaduje veľa priestoru a úsilie na spustenie smerom nahor.Okrem toho, že má úložný priestor a je ťažké vykonávať.Preto, náš tím má zhrnuté všetky vyššie uvedené problémy a vyvinul GIGA požičovňa lehátok, automatický nafukovací vzduchu lehátko s integrované elektrické čerpadlo vzduch, ktorý umožní vychutnať si pohodlie s len jedným dotykom!

Chceš ísť na pešiu túru, na piknik, alebo na lezenie v horách a relaxovať tam s rodinou a priateľmi?Ak cestujete vonku, matrace pre oddych je nevyhnutné.V tom čase, budete naozaj potrebovať jeden-tlačidlo automatického nafukovacie lounge bed, ktorý je veľmi ľahký a super ľahko sa prenáša a manévrovanie a prinesie do vášho života viac pohodlia počas všetkých štyroch ročných období v roku.

Exkluzívne a inovatívny dizajn s integrovaným AirVorTech elektrické čerpadlo vzduch, ktorý môže automaticky zvýšiť vzduchu lehátko s jednoduchým dotykom.Veľmi jednoduché ovládanie sami, aj deti môžu zvládnuť.Je jednoduchšie zvýšiť než tradičné vzduchu posteľ, trvá len 100 s.Relaxovať a vychutnať kedykoľvek budete chcieť!

Po tom, ako nafúknuté, na GIGA požičovňa lehátok hrúbkou 50 cm eliminujú možné nepohodlie spôsobené nerovnom teréne, čím viac útulné a teplejšie sedieť a ležať, akoby spí na mäkké cloud.Uzatváracie vlhkosť a chlad zo zeme prináša viac pohodlia, aby ste sa stará o vaše zdravie v rovnakom čase.Ochrana každý váš spánok s novými technológiami.

Na GIGA požičovňa lehátok môžu byť premenené na batoh ľahko váži iba 1 kg, hmotnosť a veľkosť úložiska sú len polovicu alebo dokonca jedna tretina tradičné vzduchu posteľ.Môžete ho nosiť so sebou všade a majú svoj vlastný relax zóna bez ohľadu na to, kde ste!

Ergonomický krivky dizajnu a zaoblených podporu dizajn nohy podporujú cirkuláciu krvi vo všetkých častiach tela a podporu tela rovnomerne a pohodlne.Relax krivky vašej chrbtice s plnú ochranu.Neváhajte položiť úplne natiahnuté s týmto priestranné vzduchu požičovňa lehátok.

S jedno-kus design, maximálna nosnosť z GIGA Launger je 150kg .S bedrovej support centrum, nosnosti nafukovací posteľ sa značne zlepšila.Vysokorýchlostné odrazu je stabilný a nie je kolaps, jemnosť posteľ môže byť upravená tak voľne, bez obmedzenia.

Môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Multi-účel posteľ vám prinesie komfort bez ohľadu na to chcete ľahnúť, alebo len sedieť, a to v každý rám vyzerá krásne a vhodné.Aj na pracovisku, byť pekné na seba!

Cez Micro USB vstup, port elektrické čerpadlo GIGA požičovňa lehátok môžu byť účtované jednoduché power banky, alebo aj autom.Elektrické čerpadlo sa skladá internú batériu s kapacitou 2600mAh a Typu USB výstupný port, čo umožňuje používať ho ako power bank za výkon mimoriadnej situácie.Je ľahko dostupné, umožňuje nabíjať zariadenia ľahu.Nie je potrebné sa obávať nízke batérie telefónu, dokonca aj pri hraní mobilných hier - nádherný život je vždy na!

Inovatívne využitie high-kvalitné hrubé nylon-TPU textílie robí nafukovacie postele untearable. 2-3 osôb môže sedieť alebo ležať zároveň bezpečne a nebude zlomiť to.Voľne používať GIGA Lehátko z akýchkoľvek dôvodov, ktoré potrebujete, ako je tráva, piesok, skaly, snehu, atď.

Je vyrobený hot-stlačením a vysokofrekvenčné zváranie nové šetrné k životnému prostrediu polymér TPU materiálu.Čistenie povrchu s vysoko tepelne odolný film, vysoký tesniaci stupeň a nula pórovitosť zlepšiť tlak vzduchu odolnosť a vylúčiť vzduchu netesnosti alebo deformácie, keď ležal na požičovňa lehátok na dlhú dobu.

Dve farby na výber:

Námornícka modrá a Zázvor hnedá

Inštrukcie, ako zložiť a skladovanie:

1.Otvorený výstup vzduchu

2. Vyhnať vzduchu

3. Vyrovnať a zložiť

4. Zníženie hlasitosti

5. Vložte ho do vaku, skladovanie

6. Vytiahnite drawstrings

Štítky: stan, pohyb miest, spálňa koberec, nábytok obývacia izba nastaviť čína doprava zadarmo, loď kajak, mat piknik, bazén plávať, tábor vonkajší stan, plážové šaty, posteľ nastaviť.

Napísať recenziu

GIGA požičovňa lehátok GS1 Jedno-Tlačidlo Automatického Nafukovacie Lehátko Prenosné Hrubé Nabíjateľná Outdoor Camping Pláži Vzduchu Rozkladací Gauč Mat

GIGA požičovňa lehátok GS1 Jedno-Tlačidlo Automatického Nafukovacie Lehátko Prenosné Hrubé Nabíjateľná Outdoor Camping Pláži Vzduchu Rozkladací Gauč Mat

Pozrite sa na video recenziu na plne cítiť produktu! Viac video recenzie ako: (Angličtina) (Korean) (Korean) (Tai) (Čínsky) (Čínsky) Tradičné vzduchu posteľ buď vyžaduje dodatočné čerpadlo vzduch nafukovať, alebo vyžaduje veľa priestoru a úsilie na spustenie smerom nahor.Okrem toho, že má

Súvisiace produkty