Novinka Reduced price! 5 KS Mosadz Tekvica Prívesok DIY Mosadz Keychain Prívesok DIY Požehnanie Šťastie Prívesok Zväčšiť

5 KS Mosadz Tekvica Prívesok DIY Mosadz Keychain Prívesok DIY Požehnanie Šťastie Prívesok

€3.42

-49 %

€6.71

Nový produkt

Názov Značky NICEXMAS
Technics Pokovovanie
Číslo Modelu 5 KS Mosadz Tekvica Prívesok DIY Mosadz
Súbor Typ Áno
Typ Produktu Korálky
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Popis Táto položka je sada 5 DIY mosadz tekvica prívesky, vyrobené z kvalitnej mosadze materiál pre dlho-trvajúce a odolné na použitie.Sú naozaj dekoratívne a praktické.Oni majú jednoduché, tekvica tvar a jemné detaily, ktoré z nich robí vyzerať viac atraktívne.

Funkcie

- Farba: Zlatá. - Materiál: Mosadz. - Veľkosť: Cca. 4.50X2.10X2.10 cm/1.77X0.83X0.83inch. - Poznámka: je strednej veľkosti duté základný štýl. - Hrubé textúry a pohodlné ručné pocit.Vyberie materiály, odolné a trvanlivé, dlhá životnosť. - Tvar z mosadze tekvica je veľmi jednoduchá, vhodná pre KUTILOV, aby keychain alebo niektoré malé plavidlá. - Výrobok je starostlivo vyrobený a farba nie je jednoduché zmiznúť. - Prenosný a ľahký dizajn, jednoduché používanie a prepravu. - Perfektné pre vytváranie keychain a niektoré ďalšie remeslá, dobré dekoratívne efekt.

Balenie zoznam 5 x DIY mosadz tekvica prívesky

Štítky: apex legenda cosplay, zbraň krúžok na kľúče, alien queen, darček mama, apex keychain, cudzie šperky, NULL, roztomilý keychain, keychan, avp.

Napísať recenziu

5 KS Mosadz Tekvica Prívesok DIY Mosadz Keychain Prívesok DIY Požehnanie Šťastie Prívesok

5 KS Mosadz Tekvica Prívesok DIY Mosadz Keychain Prívesok DIY Požehnanie Šťastie Prívesok

Popis Táto položka je sada 5 DIY mosadz tekvica prívesky, vyrobené z kvalitnej mosadze materiál pre dlho-trvajúce a odolné na použitie.Sú naozaj dekoratívne a praktické.Oni majú jednoduché, tekvica tvar a jemné detaily, ktoré z nich robí vyzerať viac atraktívne. Funkcie - Farba: Zlatá. - Materiál: Mosadz. - Veľkosť: Cca. 4.50X2.10X2.10

Súvisiace produkty