Novinka Reduced price! Tangada Ženy Dvojité Bočné Nosiť Vestu bez Rukávov Parkas Hrubé 2021 Zips Vrecká Žena Teplej Elegantnej QJ134 Zväčšiť

Tangada Ženy Dvojité Bočné Nosiť Vestu bez Rukávov Parkas Hrubé 2021 Zips Vrecká Žena Teplej Elegantnej QJ134

€19.97

-30 %

€28.53

Nový produkt

Hlavné Plnky BAVLNA
Dekorácie Zipsy
Golier Zase dole Golier
Plnka Percento ≥70%, 80%
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Tangada
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Číslo Modelu QJ134
Materiál Polyester
Vrchné Odevy Typ Vest
Pohlavie Ženy
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Sezóna Zimné
Položka Druh Vrchné Oblečenie & Coats
Percento Materiál ≥70%, 80%
Štýl Príležitostné
Vzor Typ Pevné
Uzavretie Typ na zips

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.nbsp 2. Dodacia lehota: ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky.Čas potrebný na prípravu vaše položky, doprava je samostatné od doby dodania, ale nebojte sa, čas nebude dlho.Ďakujeme za pochopenie!

1.Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr.Vďaka! 2.Prosím donrsquot neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Štítky: plášť bez rukávov ženy, velvet vesta, vesta žena, muž vyhovovali vesta, muži vesta, vesta zimná ženy, plášť bez rukávov, dole vesta pre ženy, Vest, muži vyhovovali vesta.

Napísať recenziu

Tangada Ženy Dvojité Bočné Nosiť Vestu bez Rukávov Parkas Hrubé 2021 Zips Vrecká Žena Teplej Elegantnej QJ134

Tangada Ženy Dvojité Bočné Nosiť Vestu bez Rukávov Parkas Hrubé 2021 Zips Vrecká Žena Teplej Elegantnej QJ134

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.nbsp 2. Dodacia lehota: ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky.Čas potrebný na prípravu vaše položky, doprava je samostatné od doby dodania,

Súvisiace produkty