Novinka Reduced price! Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a Mop Hlavu čistiacou handričkou Zväčšiť

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a Mop Hlavu čistiacou handričkou

€40.62

-30 %

€58.03

Nový produkt

V7 V8, V10 V11 Vysávač Elektrické Mop Hlavu
dyson V7 V8, V10 V11 Elektrické Zberného
Druh Vysávač Časti
Vákuová Časť Typ Kefy
Číslo Modelu Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač
Pôvod CN(Pôvodu)

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a handričkou

Funkcia:

1.Vyrobené z vysoko pevnej presnosť ABS shell, odolné na použitie.

2.Multi-funkčný stroj, integrácie, leštenie, voskovanie, suché zberného a mokré zberného v jednej pomôcť vyriešiť rôzne čistiace problémy.

3.Rotačné high-frequency utieranie, 150 otáčok za minútu, čistiaci účinok a efektivitu, sú viac výrazné, aby upratovanie domácností viac úspora času a práce-ukladanie.

4.Prijať jemné mäkké vlákno mop účinne čistí najviac vody škvrny na zemi, aby sa vaše kuchyňa, obývacia izba a jedáleň nevinná.

5.Pekné náhradný mop hlava pre váš vysávač a zlepšiť jeho čistenia a účinnosť.

6. pre rôzne tvrdé podlahy, ako sú drevo, mramor, kameň, atď.

Špecifikácie:

Obutie: Pre Dyson V7 V8, V10 V11

Farba: Šedá(ako je znázornené na obrázku)

Materiál: Plast+Handričkou

Obsah Balenia:

1X Mop Hlavu

1X Nádrž na Vodu

1X Meranie pohár

6X Mop handričkou

veciach, ktoré potrebujú pozornosť

Pred nákupom skontrolujte model vysávač a veľkosť a tvar každej časti, aby sa zabránilo nákup zlý výrobok.

Odporúča sa, aby ste čistenie častí vysávač každé 1-2 týždne, a nahradiť časti vysávač každých 3-6 mesiacov, alebo podľa vášho používania, tak, ako sa udržať čo najlepší výkon stroja

Vzhľadom na iné monitory, farba objektu v obraze môže byť mierne odlišný od skutočného objektu.Vzhľadom na ručné meranie veľkosti, môže byť veľkosť chyba asi 1-3 mm.

Či už pred alebo po predaji, ak máte nejaké otázky, prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis, sme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, vitajte na komentár na nákup produktov.

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a handričkou

Prepravné Informácie

1. Po platbe vám zašleme balík, akonáhle je to možné

2. www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava Alebo EN dodať tovar,

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ak potrebujete zmeniť adresu, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred pôrodom!

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak nechcete dostávať tovar v 15-55 pracovných dní, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr.Naším cieľom je uspokojiť zákazníkov!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7. Vzhľadom na nepredvídateľnosť medzinárodnej nákladnej, prosím, sledovať informácie v reálnom čase

Štítky: podpora roborock h6, podložka myši, ventil karcher k2, dyson v8, dyson v7, lg v10, kúpiť dyson časti, kefa dyson, dyson v10, podlahy mopom.

Napísať recenziu

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a Mop Hlavu čistiacou handričkou

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a Mop Hlavu čistiacou handričkou

Elektrické Zberného a Mop pad Pre Dyson V7 V8, V10 V11 Vysávač Výmenu auta s vodná nádrž a handričkou Funkcia: 1.Vyrobené z vysoko pevnej presnosť ABS shell, odolné na použitie. 2.Multi-funkčný stroj, integrácie, leštenie, voskovanie, suché zberného a mokré zberného v jednej pomôcť vyriešiť rôzne čistiace problémy. 3.Rotačné

Súvisiace produkty