Novinka Reduced price! [Zrekonštruovaný Fotoaparát] Reolink IP Kamera Batérie Powered 1080P Full HD WiFi Vonkajšie Vnútorné Bezpečnostné Kamery Argus 2 Zväčšiť

[Zrekonštruovaný Fotoaparát] Reolink IP Kamera Batérie Powered 1080P Full HD WiFi Vonkajšie Vnútorné Bezpečnostné Kamery Argus 2

€50.74

-49 %

€101.47

Nový produkt

Sieťové Rozhranie Wi-Fi/802.11/b/g
Kompresia Videa H. 264
IR Vzdialenosť(m) 12M
Video Kompresný Formát H. 264
Senzor CMOS, Hviezdne svetlo Senzor pre jasnejšie Nočné Videnie
Číslo Modelu Reolink Argus 2
Názov Značky HAIMAITONG
Pripojenie IP/Bezdrôtové Siete
Štýl Box Kamera, Kocka Fotoaparát
Telefón App. Telefón Android, iPhone
Napájanie(V) 5V
Skladovanie 64 G, Podpora Micro SD kartu (Bez vstavanej karty SD)
Podporované Operačné Systémy Windows 7, Mac OS, windows 8, windows 10
Výkon Nabíjania Univerzálny 5V 2A Napájací Adaptér/ Reolink Solárny Panel
Rozlíšenie 1920*1080(2.0 Megapixelov)
Alarm Akcia E-Mail Foto, Miestne Alarm
Farba biela
Technológia Infračervené
Sieť P2P a QR Kód
Snímač Značky SONY
Inštalácia Strop
Audio Výstup Vstavaný Reproduktor
Objektívu (mm) 3.26 mm
Odolný Proti Poveternostným Vplyvom Triedy IP65
Príkon(W) 5W
Certifikácia CE, FCC, ROHS
WIFI Štandard 802.11 b/g/n, WiFi 2,4 GHz
Rozmery (L x W x h)(mm) 119*65*59mm
Špeciálne Funkcie Vodotesný / Odolný Proti Poveternostným Vplyvom
TF Karta Žiadne
AUDIO Dva-pásmový Hovoriť. Vstavaný mikrofón a reproduktor
MOUNT Magnetické Suteréne&Držiak Na Stenu Mount
High Definition 1080P(Full-HD)
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0
Objektív f=3.26 mm Pevné, F=2.2, S IRCUT
Pixel 2MP
Podporované Mobilné Systémy Android, ios
Na Stenu Strop
Uhol Pohľadu 120°
Druh ip kamery

Upozornenie: Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH.Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať.

Aplikovať na viacerých príležitostiach

100% Drôt-Zadarmo Cez WiFi Č siete alebo napájací kábel, žiadne vŕtanie a č zásuviek potrebné.Na základe 2,4 GHz WiFi a pracuje nezávisle.Môžete ju umiestniť kdekoľvek!

Nabíjateľná Batéria, alebo Solárny Panel Napájanie(NIE je SÚČASŤOU)

Reolink Argus 2 prichádza s nabíjateľnou batériou, čo umožňuje nabíjať priamo cez 5V napájací adaptér.Alebo pripojte fotoaparát k Reolink Solárny Panel a bude si non-stop napájanie celý deň a celú noc.Dlhotrvajúci výkon na jedno nabitie - šetrí vaše peniaze.

Užite si lepšiu kvalitu obrazu

Pozrite si všetko do detailov s pravdou 1080p Full HD.Získať jasnejšie a ostrejšie obrázky/videá, ako 720p kamery.Sa vám bude páčiť bettery kvalitu obrazu s týmto batérie fotoaparátu Argus 2

Hviezdne svetlo senzora predĺžiť dobu farebné obrázky

S pokročilým hviezdne svetlo CMOS Senzor, Reolink Argus® 2 vám dáva vysoko kvalitné video vo veľmi zlých svetelných podmienok z plného denného svetla do hviezdne svetlo (až 33 stôp nočné videnie) , bez extra osvetlenie infraštruktúry.A môžete vidieť, cenné vizuálne detaily identifikovať ľudí, vozidiel a iných objektov okolo hodiny.

PIR Snímač Pohybu

Hrajú 130 stupňov široký uhol a vysoko citlivé PIR senzor, zachytáva všetky ľudské pohyby s takmer žiadne falošné poplachy s takmer žiadne falošné poplachy.

Nenechajte si ujsť žiadne dôležité upozornenie

Prijímať okamžité aplikácie push notifikácie, e-mailu a zvukové alarmy, keď pohybu udalosti sú detekované.A v rovnakom čase, siréna alebo vlastné hlasové upozornenie sa zvuk automaticky.

Uložiť všetky pohyby v SD karty alebo Cloud

1. SD karty sa nahrávať, keď detekcia pohybu je aktivovaná.Fotoaparát sa prebudiť do 0,8 s po detekcia pohybu je triggerd.Keď SD karta je plná, bude automaticly kryt staré video. 2. Reolink Cloud pracuje iba s Reolink Ísť, Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro a E1 priblížiť Spojené Štáty, Kanada, Nový Zéland, Austrália, Katar, spojené arabské emiráty, Malajzia, Thajsko, Vietnam, Izrael, Južná Kórea, Indonézia.Viac miesta a produkty budú podporované v blízkej budúcnosti.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení.Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo Reolink App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Reolink Klienta na vašom počítači.

Obojsmerné Audio, Počuť, Hovoriť Späť cez Vaše Smartphony

Počuť, čo sa deje vo vnútri/mimo domácej a hovoriť späť len s nádychom!S vstavaný mikrofón a reproduktor, môžete komunikovať so svojimi starcov, deti, pestúnky, domáce zvieratá, atď., a varovať ústne akékoľvek nepozvaní, aj keď ste na tisíce kilometrov.

Práca s Google Asistent

To nemôže byť jednoduchšie na ovládanie a bezpečnostnú kameru, ktorá pracuje s Google Asistent.Stačí povedať "Hej Google, ukáž mi dvore" a uvidíte živé kŕmenie z fotoaparátu na Google Hniezdo Rozbočovač alebo Chromecast-zapnuté Televízory.

Štítky: 3v batérie, fotoaparát mikroskopom ios, voopoo, 4g fotoaparátu solárne, reolink, kamera ip wifi, reolink nvr 4k, prípad hd, 50x zoomom, fotoaparát chodník.

Napísať recenziu

[Zrekonštruovaný Fotoaparát] Reolink IP Kamera Batérie Powered 1080P Full HD WiFi Vonkajšie Vnútorné Bezpečnostné Kamery Argus 2

[Zrekonštruovaný Fotoaparát] Reolink IP Kamera Batérie Powered 1080P Full HD WiFi Vonkajšie Vnútorné Bezpečnostné Kamery Argus 2

Upozornenie: Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH.Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať. Aplikovať na viacerých príležitostiach 100% Drôt-Zadarmo Cez WiFi Č siete alebo napájací kábel, žiadne vŕtanie a č zásuviek potrebné.Na základe 2,4 GHz WiFi a pracuje nezávisle.Môžete ju umiestniť kdekoľvek! Nabíjateľná

Súvisiace produkty